Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1687
5.5.08 19:34

Paci paci - no nevím, zda to co Šíma dělá, je paci paci :D Ale když to začnu dělat tak bouchne parkrát pěstičkama o sebe a složí si je do klína 8O Když mu ručičkama plácám já, tak hezky roztáhne prstíky a už to pěkně dlaněma o sebe mlaská :lol:

Hanu a Adys - tak to jsem zvědavá, zda Mára či Marianka bude první chodec :D To je fakt síla, ještě aby chodili v 8.M. U nás je to zatím tak, že si stále stoupá, ale ještě nepřišel na to, že se může posouvat či dokonce pustit (to zase bude boulí :roll: ).

SRAZ - tak pražačky - holky, zapojte mozkové buňky. Co je v okolí Průhonic????????? Jasně že můžeme jít do parku, ale to je podmíněno hezkým počasím a asi tam nevydržíme půl dne :cry: Ještě jsem dneska psala maila do jedné lokality, zda by nepronajali, tak uvidíme, zda odpovědí. Ale je to docela narychlo.

tak já jdu žehlit :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
5.5.08 20:50

http://img.fotoalba.centrum.cz/…376859_2.jpg

tak takhle mi chrníme, jako požitkáři :roll: :roll: Jen je to nějaké malé

http://img.fotoalba.centrum.cz/…376553_2.jpg /> a tady je jedna s mamkou :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
5.5.08 21:16

Holky, Lukášek děkuje za přání :wink:

Katko_H -máš pravdu, strašně to letí.

Marťulko- taky dávám granulovaný, je to pro mě nejjednodušší, hned připraven k podání :oops:
Vodu dávám z kohoutku a převařuji. Po ovoci ani po obědě nekojím, jí tak cca po 3 hodinách. Kojím večer po kaši. :roll:

12.5. taky nic nemáme, i když mi došlo, že Áďa má 13. ve školce besídku, tak asi budou trénovat den předem.
Ale ten park teda vůbec netuším kde je a myslím, že by to stejně chtělo záložní variantu, kdyby nebylo hezky. Protože já z Pardubic nedohlédnu do Prahy, jaké je počasí :lol: :lol: A i kdyby mi někdo napsal, jestli jet, že je hezky, tak to mám tak 1,5-2hod, a to se počasí může změnit, :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
5.5.08 22:15

Vodu používám z kohoutku a převařuji.

Po obědě dávám čaj a kojím až za 3 hodiny. Po ovocné svačince ještě pořád kojím, ale s těma dávkama co sní, už uvažuji o tom, že ho také pomalu vypustím.

Holky, kdo všechno již dáváte i jogurt a kdy jste s ním začaly?

Dnes se Honzíkovi prořízl druhý zoubek :)

Joulo, gratuluji k zoubku :srdce:

Rohlík, poprvé ho žužlal a moc ho neukusoval a dnes jsem mu ho dávala po malých kouskách do pusy, tak jsem se nebála žádného zaskočení :wink:

Adys, Marek na to jde nějak rychle, že by už za chvíli chodil :lol: A Marianka od Hanuchy také :lol:

Hanu, tak konečně si dala Marianka říct a už snad bude pěkně baštit :lol: Tak jen tak dál :wink:

PetoX, v Průhonickém parku jsem byla jen jednou a vůbec nevím, co kde v okolí je :oops:

Dobrou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
6.5.08 08:22

chozeni … holky to ne..v 8m nehrozi… spis bych si tipla tak na tech 11m jako u adi … myslim u nas .. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
6.5.08 08:24

Zuzi,
já jsem dávala Activii od Danone. Teď dávám Selský Honlandia (nebo jak se to píše) - přijde mi lepší, je takový hustý. Míša samotný nechce. U té Activii se mi po každé lžičce jakoby dávila :D - chápeš, jakoby říkala to je hnus. Ten selský samotný jedla, ale moc málo, už se nedávila :P . Takže já ten jogurt přidávám do přesnidávky. Takže půlka přesnidávky, půlka jogurtu.
Mimochodem gratulace k zoubku :wink:

Ještě k tomu čaji. Já to střídám. Jeden den pytlíkový druhý den granulovaný. Ale toho granulovaného dávám hooooodně málo. Jen tak na zavonění :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
6.5.08 08:54

chození Jakub už obejde ty naše dvě postele a rád by se už i pustil, ale vždycky padne na zadek. To se už naučil, že když se pustí tak na zadek.

A poslední dobou „dělá dřepy“ nevím jak jinak to popsat, prostě se chytně něčeho, stoupne si a pak jde do kleku, ale nepouští se a takto blbne třeba hodinu, asi posiluje :twisted: :twisted: :twisted:

Jinak včera s tím fotoalbem, jo jsem to pěkně po..... ještě že mám toho šikovného miláčka, všechno spravil, nějak jsem dokázala „zakázat“ zobrazování obrázků v Mozille, no nejsem to já případ? 8O

Ještě k jogurtu, když jsem Jakobovi dala na ochutnání co jsem jedla já - asi to byla Silueta od Olmy, tak se mi zdálo, že se trošku osypal. Ale taky bych už jogurt zkusila, po přesnídávce má za 1,5-2 hod. zase hlad, takže pak dávám mlíčko :roll: a na noc kašičku a krásně hajá až do rána :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
6.5.08 08:57

Katko_H, já si pamatuji, že jsem dávala Dádovi také Activii a pak ještě BIO od Olmy. A samotný také ne, přidávala jsem mu do něj ovoce. A kdy jsi s ním začala? Já už uvažuji, jestli ho nezačnu pomalu Honzíkovi dávat. On už tomu odpolednímu kojení moc nedá a pak má za 2 hodiny hlad :roll:
A také čekám, že nějaké ksichtíky u jogurtu asi budou :lol:
A ještě k tomu zoubku, Dádovi před 4 lety také vyrostl 2 zoubek právě 5.5., stejně jako Honzíkovi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
6.5.08 09:01

Holky psaly jste tu, že při kojení vás dítka koušou, jelikož já nekojím tak mě Jakub nemá šanci kousat. Ale otázka zní jinak, ať na mě šahne jak chce vždycky mě šíleně štípne. A občas to vážně bolí až mi vyhrknou slzy. Dělají to vaše dítka také?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
6.5.08 09:13

Alunko, mě někdy Honzík také štípne, ale zas tak moc to nebolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
6.5.08 09:15

No mě to bolí dost, a občas mám i takovou modřinu do fialova, nic velkého ale mám je zejména na rukách, a na krku, občas i na zádech :( :( tam je já samo sebou neobjevím, ale manža jo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
6.5.08 09:18

me Marek pri kojeni nekouse, zkusil to 2×, ale durazne jsem ho napomenula a odstavila ;-)
ale kouse, kdyz se po me splha … pomaha si zubama pri vstavani :roll: , dela to ale i na nabytku ;-)
vcera vstaval u stolku v obyvaku a trosku mu to podklouzlo, takze nohy rozjety, ale drzel se doslova zuby nehty :lol: .. rukama a pusou byl zakouslej do stolku … nastesti nasi maji takovy mekky kozenkovy okraj u konferecniho stolku, takze se mu dobre kouse ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
6.5.08 09:35

SRAZ

Holky, tak furt přemýšlím nad tím místem.

Kdybychom jely do toho Průhonického parku (http://www.pruhonickypark.cz/?onas), tak to má tyto výhody (+) a nevýhody (-):

• je to hned u D1, snadno to najdeme
  • pokvetou rododendrony
  • v objektu je WC
  • dá se chodit jen po cestičkách, tzn. žádné válení po louce
  • není tam žádné hřiště, resp. zábava pro vaše starší dítka
  • platí se vstup (myslím, že 50,– za osobu) a parkovné (to je dražší, myslím že 30,– na hodinu :cry: )

? v průhonicích jsou min. 3 restaurace, ale nevím, jak bychom se do nich s kočárkama nasáčkovaly :cry:

V Hostivařském lesoparku

• spousta dětských hřišť a možnost běhat po loukách
  • není WC v parku
  • je tam sportovní areál, kde je restaurace (ty jejich webovky nejsou ještě hotové, ted se měnil provozovatel: http://www.arealerzet.cz/index.php?…), kde je z terasy přímo vchod na dětská hřiště.
  • bude to trošku náročnější na nalezení - přeci jen to neleží přímo u D1, ale pár km od ní

TAK CO VY NA TO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
6.5.08 09:42

Petraxx v Hostivařském parku jsme byli na ten svátek 1.5. došli jsme až k tomuto areálu, je to tam ještě trošku rozkopané - ale jen silnice, chodníky, areál vypadá pěkně. Ve vnitř jsme ale nebyly. Ze Skalky tam jede bus 154 a pak je to ještě kousek pěšky. Nebo se dá jet busem 1787 na zastávku Selská - a pak směr Hostivařská přehrada, ale to je tak asi ještě 1,5 hod. pěšky, než se to celé obejde.

Takže vím kde to je :P :P :P webovky jsem koukala, ještě je nemají hotové, parkoviště se mi zdálo dost velké ale jak velké je to uvnitř, fakt nevím :( :( tam jsme nebyli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
6.5.08 09:47
Zuza píše:
Alunko, mě někdy Honzík také štípne, ale zas tak moc to nebolí

Šimon taky štípe a pořádně. Hezké modřinky mi zůstávají. I když je pravda, že mě se dělají modřiny i při lehkém ťuknutí. Kousat ještě nemá čím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí