Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1678
3.5.08 08:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
3.5.08 10:13

Ahoj holky,

Alinko, to je fakt hrůza, ale zvládly jste to, jsi dobrá!!!

Lenko, náš ovčák měl taky mrtvičku, chodil pak nakřivo, ale ještě rok žil…, moc držím palce, ať se všem vašim nemocným pejskům brzy daří lépe!!!

Voche, tak Šíma je v té korbičce pěkně nacvaklej, nějak takhle to vypadalo i s Ondráškem :D

Hanu, před 14 dny jsem najela na obrubník a udělala díru do kola, což by nebylo tak hrozný, ale já ztratila poklici a to byl malér. Míša se mohl zbláznit. Jako sháněl originál poklice Volvo asi dva měsíce a já jednu z nich po třech týdnech ztratím…, no ale zkousl to.
A teď ve čtvrtek, jak jsme jeli do Lanškrouna na plavání, tak sme ztratili druhou…, jako asi nějak nepasujou nebo co. Koupíme elektrony a bude klid.
No, tak to máš taky drahou srandu.., ale já to plně chápu :wink: a chlapa to přejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
3.5.08 11:20

Hanu … to jsi teda mela smolny den. s tim autem to opravdu nastve .. navic, kdyz zacne chlap poucovat. ale jak rikala Luci .. oni to rozdejchaji .. :-)

Voche … nazdarek .. :-) koukam, ze Zlobrik je spis Obrik .. :lol:

Leni .. koukam, ze u vas taky nic moc .. tentokrat s pejskama :? . tak at uz je brzo lip ..

Alinko .. hlavne, ze uz jste doma .. rotavirus je pekna svinucha .. pardon :oops: , ale snad se z toho holcicky brzo dostanou, nejakou dobu to trva a je to fakt na bednu. musel to byt pro tebe ocistec, ten pobyt v nemocnici. vubec si to nedovedu predstavit. at jste brzo zdrave! :-)

holky .. diky za info o tech kasich .. budu se muset dojit podivat do vsech tech prodejen, abych videla, kde co maji .. zatim jsem byla jen kauflandu a tam toho moc nemeli. :-)

Marek se akorat budi .. tak ja bezim .. vcera uz jsme usnuli ve 23.30, coz je zase o hodinku driv nez tu noc predtim, tak se snad brzo dostaneme do normalu. nase uz taky trosku bere na milost, tak nez odjedeme, tak s nima snad bude kamarad … jo .. a mamka asi poleti zpatky s nami, tak aspon bych mela na cestu pomoc a na par tydnu doma taky .. to by bylo prima … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
3.5.08 11:22

Luci, no je to sradna s tema Volvama co? :wink: Ja mu hned rikam - tak mi nemas davat takovy drahy auto :x … ale kdyz jsem jevila obavy uz v lete, ze s tim neco udelam, tak jen rekl, ze to neva, ze je to havarijne pojisteny :roll:
Holky kde jste ty krupky sehnaly??? Tady jsem obehala tri lekarny a dva obchody a nic nemaji, jen ty drahy psenicny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
3.5.08 11:38

Hanuchu, krupky, jak uz tady nekdo psal, se kupuji v prodejnach zdrave vyzivy. Bazalka se to jmenuje v HK. U nas je jim zatim spis ja, vzpominam detstvi :D
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
3.5.08 11:50

jo, a dekuji vsem za podporu, ale uz je fakt dobre.

a copak ten sraz? Adys uz je tady, a nejak se jeste neurcilo misto ani den… :? Ja jsem se do toho nechtela moc stourat, protoze jsem si myslela, ze se nejspis nezucastnim. Ale ted Lukas rekl, ze kdyby nebyl v praci (coz by byl vikend ci svatek, nebo ten patek po svatku) , ze klidne pojedeme, ze me necha ve vase spolecnosti treba na 2 hodky ci na kolik budu chtit a sam se pujde projit nebo tak neco. Pak bysme pokracovali ve vyletovani dal, ale aspon bych se zucastnila srazu a rada bych vas poznala. Tak koukejte to doorganizovat! :D
Adys, a jak dlouho budes v CR? Asi uz jsi to psla, ale ja jsem to nejak prosvihla.

Doma je stejne pohoda, holky spi na balkone (na balkon muzeme, ven jeste ne), ja tady zavislacim, u toho peru, myju nadobi, neco zasivam a jim. Takze spojuji prijemne s uzitecnym.

Koukam, ze se tady jezdi Volvem :lol: , tak az na ten sraz dorazime zasmudlanou sluzebni Octavkou tak to bude nic moc :D

Ja uz bych tak nekam jela! Mam abstak po tom, ze se neco deje.
zatim pa.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
3.5.08 12:41

Adys - u nás to ZLOBR je 100% odvozený od Shreka. Zlobivej obr. Spát nebude, zlobit, tahat mámu zy vlasy ..... to jo. S jídlem teda taky už zase stávkuje, ale má trochu rýmu, tak se mu asi špatně poliká.
Kukuřičný křupky - u nás je mají v krámu co mám za rohem. Je to dobrej maxi pytel a stál 11 kaček.

Alino - obě jsme skoro v jednom městě, ale ještě jsme se nepotkaly. I když, jednou jsem vezla Matesa na skauta, mají klubovnu kousek od školy směrem na Pardubice a tam jsem Tě tuším zahlídla s kočárkem. Jela jsem v autě a venku pršelo, tak jsem nechtěla otravovat. Ale velkej černej kočárek a pidi maminka v černé bundě s kapucou, už to je víc jak měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
3.5.08 13:42

Holky to vam musim napsat… :oops:
Po obede jsem potrebovala odstrikat mlicko na vecer na kasi a s tou moji opici, co mi porad visi na noze, pokud zrovna nelezim na koberci s ni, to neni uplne jednoduchy. Tak jsem se ji zkousela vsemozne zbavit, az najednou neco zblikla a mastila tam… ja rada, ze mam konecne klid jsem rychle odstrikala. Uz mi zaclo byt divny, co ji tam takovou dobu zajima, tak se jdu kouknout a ona sbastila HOVINKO co mi nejspis vypadlo z pliny! :lol: :lol: Ani jsem si nevsimla kdy vypadlo, ono se neni co divit, ze, asi to znate vsechny - udrzet dite v klidu na zadech aspon na tu chvili nez dam plinu… takze si vsimam hlavne toho, jestli nepada dolu dite :roll: Ani se moc nesklebila, jen vypadala prekvapene. No a samozrejme tim stihla opatlat nejen sebe, ale taky pekny kus koberce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
3.5.08 15:30

Hanu, to teda zazitek :D Pred chvili jsi nadavala, ze neji zeleninku, a ted uz zas ji uplne vsechno 8O
Voche, mela ses ozvat! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
3.5.08 17:25

Hanu,
tak s tím „hovínkem“ mě to pobavilo :lol: :D

Ty křupky jsem zahlídla i v obchodňáku COOP. Tak by to mělo mít i v jiných městech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
3.5.08 18:44

Alino - já si v tu chvilku nebyla jistá, ale pak tady byla tvoje galerka s fotkama, tak jsem se ujistila, že jsi to byla ty s holkama. Já až zase někdy povezu dítka tak se ozvu. Je to kousek od tej školy, ani nevím jak se jmenuje. Jak jsem chodila mimo HK, tak je neznám.

Hanucho - bobik :o :o teda dobrá story. Takhle tuhý bobky ještě Zlobřík nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
3.5.08 18:54

Hanu tak Jakub bobek taky nebaštil, ale jinak baští úplně všechno a nejradši svoje oblečení, nebo moje.....

S tím „sápošením“ to moc dobře známe, občas nemůžu ani uvařit Jakubovi oběd, aniž by semi nepřilepil na nohy, ale jak máme rozbitý šuplík na plechy pod sporákem, a tak si tam hraje s kolečkama, nebo plechama :P :P

Plínky NO COMMENT, a oblečení jakbysmet :x :x
A tedka tu loudí jogurt od miláčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
4.5.08 10:20

Hanu:lol: :lol: :lol: . no ale budiz Marianka omluvena, ze je malinka .. ;-) . znam holku, jejimu klukovi jsou asi 3, sice nevim, jestli to dela dodnes, ale jeste vloni si plenu sundaval sam a hovinka rozmatlaval schvalne po zdech a po sobe :lol: :roll: 8O

Voche .. zlobrik je fakt moc peknej. koukala jsem na fotky v galerce a rekla bych, ze celej tatinek ;-)
jak to mas s praci? opravdu nastupujes od zari?

Alino .. budu v CR do 22.5. .. jenze do toho mam jeste sraz ze ZS (ktery JA organizuju :roll: ), navstevy teticek, sestrenic a doufam, ze i nejaky to osobni volno :-)

ad sraz - holky … jak to vypada s tim mistem? jake jsou ve finale ty moznosti?
ja jsem se ted domlouvala s tatinkem, kdy by nas teoreticky mohl odvezt do prahy … takze u nej pripadaji v uvahu tato data: utery 6.5., pondeli 12.5. a pak jeste mozna ctvrtek 15.5. .. no nic moc … na vikendy uz se bohuzel nahlasilo pribuzenstvo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
4.5.08 11:23

Zdravím při neděli,

nak nezvladám,Natalina je uz nak pohybově nadanější,sice neleze ale plazí se jak had a kutalí sudy takže nevydrží chvíli na jednom místě a navíc kdyz je ted tak hezke počasí tak travíme dost casu venku a je tu dost prace na baračku,takže sem rada když vas stačím aspon tak nak dočítat.

Alino,
tak s tou rotavirovou infekcí my vas je líto.měli jsme to s manzelem nedavno take,a vím jak nam bylo zle,takže chuděry malí určitě je moc muselo bolwet bříško,naštěstí Natalka měla díky kojení jen slabí pruběh.Hlavně že už jste doma a je vam líp.
Jo a gratuluju k zoubkum.

To my stale zatím nic asi uz jsme poslední bezubí a bez naušnic CO???

Lenak
to mate teda pech s tema pejskama

Adys
vítej v ČR,a teda obdivuju ze jste tak dlouhej let vydrželi v pohodě.

Srazík -mě z těch datumu co se hodí Adys nejvice vyhovovalo pondělí 12.5.

Hanu-hlavně že Mariance chutnalo a pak že nechce baštit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
4.5.08 12:24

Ahojky,
srazik - to pondeli 12.5. by pro nas taky slo asi nejlip z tech dat, ale potrebovala bych to vedet co nejdriv, nejlip tak do zitra…

Jinak ja uz nevim co s tim nasim spanim, je to cim dal horsi… :( Nejen, ze blbe usina, ale jak se v noci vzbudi (tj snad kazdou hodinu-dve), tak se prevali na bricho a zacne lozit, nekdy si i stoupne a pak jeci, ze nemuze spat 8O :roll: No a k ranu je to jeste horsi, to tak po pul hodine… Vetsinou to nevydrzim a vezmu si ji k sobe do postele, abych aspon nemusela vstavat, kdyz uz se vzbudim. Asi ji to samotnou vycerpava a blbe spi, pac uz treti den spala do pul desaty… Nevite jestli to nekdy prejde??? (Doufam ze ne v puberte) Sice spani do pul desaty ok, ale sotva usnu, tak me zase vzbudi a to je vazne na masli :cry:

Ach jo, no ale vcera vylezl dalsi zub, tak neknoura aspon pres den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí