Poradna duly
Jana Čurdová
holky, tak se hlasim ze stejneho casoveho pasma ![]()
dorazili jsme vcera rano celkem v pohode. let byl uchazejici, akorat ze jsme meli hodinu zpozdeni, takze marek mi usnul tesne pred nastupem do letadla a mne se tak zbortil muj plan
. ale ada uz je velkej a tak to bylo celkem v pohode. nakonec oba i spali, i kdyz marek u me v naruci. ta postylka mu byla mala a nemohl se v ni otocit na brisko, tak jak je zvyklej.
nejhorsi byla cesta pak autem k nasim. v praze jsme byli asi ve 2 silenejch zacpach, takze ‚domu‘ jsme prijeli asi s 1.5hod zpozdenim. marek v aute skoro celou dobu prorval a to jsem ho i v tech zacpach vytahla ze sedacky a nakojila.
jo .. a perlicka .. ada se v letadle pozvracel, ale az kdyz uz jsme stali na stojance a cekali na vystup .. nastesti, ze jsme v tom nemuseli sedet po celou dobu letu .. ![]()
jinak jsme meli silenou noc, marek se porad budil, nechtel spat v postylce, v naruci mi spal jako spalek
, s nasima nechce nic mit, porad jenom rve, sotva se mu objevi v dohledu, tak doufam, ze si brzo zvykne ..
Brokoli … vsechno nejlepsi ke vcerejsim narozkam … ![]()
Luci .. co se deje ? ale o tom prece je diskuze, ze clovek rekne svuj nazor, tak i kdyz se ti neco nelibi nebo mas na neco jiny nazor, tak nam ho rekni, clovek se tim navic i obohati nebo treba nekdo ten svuj nazor i zmeni ![]()
Lenko .. tak super, ze Luky peruje … pockej, za chvili poleze jako cert ![]()
zdravim vsechny ostatni .. vic nestiham … Marek tady smejdi a nevi co by .. ![]()
ozvu se, az se trosku vic zabydlime ![]()
Dobré ráno,
děkuju moc za všechna přání
![]()
Marťulko - my taky máme herecký kašlík,když chce upoutat pozornost a nikdo si jí nevšímá,přesně jak píšeš..ale je to srandovní ![]()
Adys - tož tu vítej,jste dobrý,že jste to zvládli
Snad se Marky brzy zadaptuje…Klárka má teď období,že brečí na všechny kromě mámy a táty..včera řvala u dědy jak protržená ![]()
Tady zase leje..ach jo..jedeme k našim,přijede ségra z Prahy a budeme slavit Adámkovy první narozeniny
Zkusím pak dát nějakou fotečku
Tak krásný den,mějte se jak chcete
http://www.beruska8.cz/…erky1/17.gif
Takhle bych chtěla strávit dnešní den,jako ta veverka nahoře na obrázku,škoda ,že to nejde
![]()
Čusík holky, tak Jakub se vzbudil kolem čtvrt na 7 a ještě nyní nespí, ale je na něm vidět, že by chrněl jako špalek.
tak snad usne
Adys tak let jste přečkali, tak to je fajn, a na vaše si Marky určitě brzo zvykne. ![]()
Jakub byl z mého táty vždycky v pohodě, ale při poslední návštěvě jen řval, když tátu viděl, má totiž fousy a nikdo z rodiny ne. Ale když cestujeme vlakem, metrem nebo busem a vidí fousatý jiný chlapy tak se může uřehtat.
Tak nevím čímto.
Jinak čarodějnice, u nás v Malešicích snad pálily pneumatiky, a bouchali petardy, byl tu šílený smrad, tak snad to ten deštík trochu spláchne.
Jestli nebude pršet tak odpoledne razíme někam ven ![]()
Ahojky,
Leni, žiju
. Jen není moc času. Čtu každý den, ale pak mi do toho většinou něco vleze, takže už na nic nereaguju. Hlavně s Míšou. Má teď obdoví, že jak se jí moc nevěnuju a mám k tomu důvod
, tak kňučí. Takže máme v ložnici počítač a na posteli ji nechat nemůžu a když je na zemi, tak hned tahá za gáble a zachvilku „bečí“, takže tak nějak mi to teď válčíme ![]()
Adys,
graguluju k úspěšnému letu
.
Marťulko,
Míša také „kašle“
a dělá, že se dáví a jak ji zvednu, tak má takový ten vítězný pohled, jako „tak jsem to dokázala“.
Brokoličko,
tak ten veverkovský poleh by se mi také líbil.
My jsme včera dělali čarodějnice. Už tak od pěti asi tak do půl osmé. Dělali jsme makrely a kuře, mňam. Dnes jedeme s Luckou a Ondráškem zase na plavčo.
Tak se mějte a páááááááá
Přidáváme se k „hercům“ my teda hrajeme na city a hlavně když se jedná o spinkání. To je síla, dělá unaveného, žmoulá ouška, očíčka prostě takové ty příznaky únavy, a když ho nesu do postýlky tak se ještě přitulí a jako usíná, a jen co ho tam položím a přikreju peřinkou tak mlátí nožkama a tlemí se na celé kolo, a už je opět vzhůru, tak jdeme na věc
![]()
Adys http://www.sirmi.ic.cz/smajl/59.gif tak už zase slyšíš, jak voda hučí po lučinách a bory šumí po skalinách http://www.sirmi.ic.cz/smajl/283.gif Tak krásný pobyt v ČR celé vaší rodině http://www.sirmi.ic.cz/smajl/321.gif
ahojky,
Adys- ani se Marečkovi nedivím, že je z toho tady špatný, on jen ten posun, to fakt musí být záhul ![]()
Máme taťku v práci, takže se doma jen tka poflakujeme, občas něco uklidím ,… Venku hnusně
Ale odpolko aspoň na chvilku musíme ven, ať se kluci vyvětrají.
Katko_ H- tak nějak jsem si myslela, že to tak doma máte s Míšou ![]()
Tak jdu zase trošku něco poklidit ![]()
Katko … no nevim, jestli slysim vodu po lucinach, ale v kazdem pripade mam vzdycky pocit namekko, kdyz pristavame .. oni k tomu prave CSA vzdycky pusti toho Smetanu … ![]()
Lenko .. no snad se Marky behem par dnu srovna. probdele noci opravdu nechci zazivat … staci mi to, ze se budi na jidlo … jinak dopo spal 3hod a odpo jen 30min .. ale stihli jsme i prochazku a babi a dedu uz taky trochu bere na milost .. tak je to snad na dobre ceste ![]()
jinak .. ‚paci, paci‘ u nas teda taky nehrozi .. jo .. rehta se u toho, desne se mu libi to delat, ale sam od sebe nebo kdyz se ho zeptam .. kdepak.
KatkoH, PetroL .. mate moc sikovne holcicky … ![]()
jo .. v tom letadle vedle nas pres ulicku sedela holka se 7m mimi. tu polozila do postylky (navlikla na ni pyzamo, tlustou flisovou deku - nechapu, ze to dite prezilo, pac tam bylo vedro k zalknuti) a holcicka se celou dobu nehnula a spala. s prestavkami .. a kdyz ji mela na kline tak SEDELA na kline .. Marek ten byl vsude . nejlepe me pomalu na ramenou a kontaktoval slecnu, co sedela za nami. on je totiz desnej hrdina, kdyz ho drzim, to na lidi dorazi, saha na ne, ale beda, kdyz by si ho chteli pochovat .. ted si hraje na zemi s dedou, tak se snad fakt za par dnu otrka .. ![]()
PetroX .. mrkvovou buchtu taky muzu
.. no ale ted se cpu buchtou od maminky .. ![]()
tak zase pobezim .. mejte se krasne … hezky prvni maj ![]()
Tak my jsme se vrátily z dlouhé procházky, byly jsme venku celé odpoledne.
A Kubovi už kouká další zub, takže máme už 3 !!!!
Taťka nám umyje nádobí a já pošupajdím pověsit plínky, a dáme prát poslední pračku a snad zas na týden bude klid
![]()
holky .. zajimava diskuze u sousedu ![]()
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
zrovna jsem se chtela zeptat, jestli uz nektere z vasich ditek zuzla rohlik nebo neco podobneho
. marek dneska ukradnul adovi rohlik a naramne mu chutnal
ma 4 zuby (2+2) a 5. na ceste, takze mu to slo docela dobre kousat .. babicka nervove nevydrzela, protoze uz ho videla, jak se davi
, ale marek byl celkem v pohode. ![]()
taky se zacina ucit jist sam, mam takovy jakoby burizonovy hvezdicky, ktere se samy rozpousteji v puse, tak to ho bavi .. vybirat z talirku a davat do pusy ![]()
no nic .. jdu spat, abych neco naspala, buhvi, jaka bude zase noc .. mejte se. ![]()
Ahojky,
byly jste políbené pod rozkvetlou třešní? Marian dneska: ,,no poď mamko,máš průšvih!,,…popad mě a Klárinku a táh nás na zahradu..já ještě rychle rvala Klárce na hlavu čepici a říkám ,,co je? chcípli kuřata nebo co mám za průšvih?,, … a on nás zatáhl pod rozkvetlou třešeň a dal nám oběma hubana…ten náš tatínek zlatej ![]()
Adys - ty vám teda hrajou na city s tím Smetanou..bych byla taky na měkko…a ta diskuze s tím lepkem-SÍLA ![]()
Tak pa holčenky jdu odpočívathttp://www.beruska8.cz/…cni1/137.gif
Adys,
já Míše už kousek rohlíku dávám a někdy i kůrku chleba. Ti prcci jsou po tom rohlíku úplně hotový
. 1× - 2× denně ji dám do ručičky dětskou sušenku. Mám také strach z toho dávení. Tak asi 3× už jsem musela kus lovit v pusince, konkrétně předevčírem
. Však se to naučit musí, že ano?
Tak mi jdeme na kutě, jdu ještě mrknout, zda mají zítra v knihovně otevřeno a kdyžtak vyrazíme............
buchtička se mi trošku přičmoudla od spoda, ale ten můj chlap sežere co mu dám pod nos, tak to bylo i bez komentáře
![]()
Tak dobrou
Ahojte,
Adys bezva diskuze! Diky za odkaz, uz jsem mela spatny svedomi, kdyz mi predevcirem slohla kurku chleba a samozrejme ji hned zblajzla…
Taky jsme v obdobi, kdy chce sama papat, dneska jsem poprve dala doma vareny jidlo a ne sklenicku a takhle to pa(tl/pa)la:
http://picasaweb.google.co.uk/…2Tyden/photo#…
No a konecne uz papa docela hezky, uz i tu zeleninu, pekne otvira pusinku ze ji ani nemusim mit tolik obalenou plinama.
Katko_H "Takže máme v ložnici počítač a na posteli ji nechat nemůžu a když je na zemi, tak hned tahá za gáble a za chvilku "bečí"" - jak to že píšeš o Mariance…? ![]()
Libani - my se dnes polibili pod rozkvetlym jahodnikem na balkone, bo nebyl cas jit ven, tak jsem usmlouvala aspon ten jahodnik ![]()
Jo a neda mi to Adys - ja mam nekdy podobny problem jako Luci, a kolikrat se mi sem ani psat nechce
Kdyby aspon bylo na co reagovat, tak jo (vzdyt vis - diskuze s nocnikem treba…) ale diskuze je od slova diskutovat a nektere „diskuzni“ prispevky jaksi moc diskuznimi nejsou, spis takove monology a kdyz je toho moc, tak to jednoho brzy otravi. Sorry, nemohla jsem si pomoct.