Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2617
30.4.08 17:25

Ahoj,

LUCI- neříkej, ž enás opouští další člen. Takhle nás je tady málo, tak když nebudeš psát ani ty ani Katka, tak to už bude orpavdu bída :cry: :cry: Ale každého věc a nikoho nemůžem do ničeho nutit. :?

Tak jsem myslela, že se půjdem podívat někam na čarodějnice, ale aleš ještě nedorazil z práce a to dělá do 16 :twisted: takže nic nebude :(

Adam se tady vzteká, Lukyn už několi dní taky protivka, takže super :roll:

Tak jdu něco dělat, máme to tu furt jak po výbuchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
30.4.08 17:44

Leni, já ale nepřestanu psát, čekám, kdy mě to přejde :wink:
A o Katce jsem nic nepsala, nevím, jak na tom je ona…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
30.4.08 17:45

Peto, taky si myslim, ze jih pro dite moc ne-e.....tchyne bydli ve stejnym letovisku…myslela jsem si, ze to pro ni bude daleko a ty kopce ji odradi, ale jak je videt tak ne..........dneska malou vzala a odesla s ni ven…ani mi nerekla, ze jde na prochazku (bez kocaru)..pry ze si sni jde na pet minut sednout dole k sousedce.Chtela jsem dat maly mikcu, protoze trochu foukalo a koukam..nikde nikdo...............pak ji manza zase rekl, ze je to Eny a at ji tak rika a ona za pet vterin.„tak ANA, ja uz jdu domu..“…takze si o ni myslim svy… :roll:
Jinak jsme se pred hodkou vratili z nemocnice…mala mi spadla z postele…primo na zada a hlavu…a jeste na dlazdice, tak jsme radsi jeli, ale nic ji nedelali…jen prohlidli oci a usi…a mame ji kontrolovat. A to jeste na ty posteli lezel manza (ale snazil se spat, takze na ni nekoukal) a ja prisunula jeji postylku k nasi..(jenze ma kolecka a mala ji behem ty chvilicky odstrcila.....) :(
Taky prejeme Kacence vse nej k 7. mesicum…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
30.4.08 18:03

Maruško, koukám, že tchýně je opravdu dáreček. To ta moje ještě docela ujde. Ale občas bych jí také vystřelila na Mars, hlavně, když má takovou tu „radící“ náladu, je totiž ještě ke všemu zdravotní sestra, tak dělá chytrou a na Kubu pořád Kubíčíčku atd. No děs.
Ale jsou 100 km od nás tak tam nejezdíme tak často.

Minule jsme byli na týden ajá měla domluvený návštěvy tak mi pak vyčetla že si Jakuba vůbec neužila!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
30.4.08 18:31

Luci- dobře, budem čekat, až tě to přejde :wink: snad to přejde. O Katce jsem to napsala spíš v souhrnu, taky teď moc nepíše, ale asi je taky ve fázi, že Míša všude šmejdí, jako píše Hanu o Mariance, tak nemá moc času.

Maruško- užíváš si teda s tchýní :wink:

holky, stal se zázrak u Lukyn začíná pérovat na kolenou :wink: taky snad někdy polezem e nebude furt jen vytírat plazením :roll:

Dneska máme koupací den, tak jdu připravovat.

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
30.4.08 18:48

Nevím, kde mi Jakub co vysmejčil, ale snad má na nožkách saze, nebo co? Má je černé jako uhel :( :( :(
Včera jsem byla zdrchaná ze cvičení a manža z práce, tak jsme nekoupali, ale dneska budeme asi drhnout :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
30.4.08 20:41

Lenko - tak koukám, že je u vás taky pěkně veselo :? My taky na čáry nikam nejdem. Šímovi by to stejně bylo fuk, tomu až za pár let. Ani nevím, kde tu nějaký jsou. A gratuluji k „pérování“. Akorát je blbý, že pak budeš muset vytírat zase ty :D :D

Maruško - k tchýni - no comment. A doufám, že Annie bude OK. My před pár týdny zažili něco podobného, akorát že nám kvůli tomu udělali 4× rentgen, což se nám zase moc nelíbilo… (ani nevím, zda jsem to sem psala).

Tchýně - holky, upřímně - která máte opravdu dobrý, upřímný vztah ke své tchýni? Přiznejte se? :D :D Prostě vztah snacha - tchýně je asi fakt prokletý.

Alunko - Šimon měl nedávno taky úplně černý nožky. Nakonec jsem zjistila, že je to šmír (nevypralo se to) a nabral to na židli, která je u počítače (otáčecí a v tom kloubu je nějaký mazání) a se kterou on si rád hraje (a často se o ní mlátí do hlavy 8O :? ).

Tak jdu do sprchy, umýt vlasy a za chvíli spát. Jsem grogy…

Dobrou všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
30.4.08 21:12

Ahoj holky,
zdraví vás pravá čarodějnice(neb jsem v tento den narozená :-) :-) :-) :lol: :lol: ) Tady všude hoří vatry,ale je mi smutno,protože jsem sama doma a je to první rok po dlouhé době,kdy nejsem na čarodějnice na grilovačce u našich :( Tak snad příští rok. Jdu teď ze zahrady,sázela jsem gladioly.

Jak tu píšete jak vám pindíci všude lomozí a musíte je hlídat,tak jsem si začala užívat ještě ty chvíle,kdy Klárka cestuje pouze po hrací dece :P

:-) :-) http://www.beruska8.cz/…serie1/1.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
30.4.08 21:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
30.4.08 21:39

Brokoli- taky přejeme VŠECHNO NEJLEPŠÍ!! :P
Můj táta má taky dnes narozky. :wink:

tak jdu spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
30.4.08 22:39

Holky dneska bych měla dostat medaily - stihla jsem toho tolik, že ani nevím kde začít. Ráno jsem poskládala Kubovi plínky, uvařila jemu i nám obídek, umyla a utřela nádobí. A to všechno za hodinku co spinkal. Odpoledne jsem u Kuby vytřela podlahy, blééééééé vypadalo to tam děsně, a to je jen prach 8O 8O 8O 8O a večer jsem se pustila do králík a ado buchtičky. Dělala jsem Míša řezy, ještě jsem tedka dodělávala na ně čokoládu -mňam :D :D :D bude k snídani a obrala jsem králíka na polívku :P :P

Jsem také KO tak jdu na kutě :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
1.5.08 08:13

Ahojky,
Brokoličko VŠE NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM :srdce: , přejeme hodně štěstí, lásky a hlavně zdraví tobě i celé rodince…

• ty jsi ale šikula já za:,–(ila kytičky porvé je chci dát na balkon a oni mi skorko všchny pochcípali…ze mě nikdy pěstitelka nebude…a máš pravdu v tom že si ještě užíváš to že se klárka jen tak někam ndeostane a nekramaří jako holkám, ale ono nás to taky čeká a bude to coby dup…

Alunko - jsi ale holka šikovná…

Zuzi - to mě mrzí že je poštípaný i Honzík, už aby ty potvory zmizeli, budete teda ještě jednou volat dertizéra??Hězky si užijte prodloužený víkend a pak písni jaké to bylo. O víkendu má být krásně tak si to určitě užijete.

Maruško no to si děláš srandu že jen tak odešla s Ený 8O …tak to bych jí teda dala čočku…jsem tolerantní ale odsaď podsaď… Bobšovi seuž taky stalo že chtěl podat nějakou hračku a myslel že to sihne a Kačenka seděla a jak s e ještě neudrží tak mu žuchla a na hlavičku…takže dostal malého sprďana a Kačenka se mi vyplakala na rameni…

ZUZI, MARUŠKO moc děkluji za gratulace…

Leni- tak to je bezva že už pérujete…

Petruš přeju ať se Šimonkovi c nejdříve ten kašel upraví a zase ti budehezky papat…a je vidět že mu opravdu není moc dobře když takhle spinká..to je dobře aspoň se z toho brzy dostane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
1.5.08 08:18

Holky taky jsou vaši prcci takový herečky a herci??
Naše Kačenka jak se vždycky zakuckala a nebo zakašlala tak jsem dělali ale prosím tě a prostě na to reagovali a ona to teď dělá pořád…jak si jí nikdo nevšímá anebo jen tak si hraje a najednou zjistí že u ní nikdo není tak spustí ten svůj herecký kašlík…Bobeš vždycky říká nojo herečka po mámě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
1.5.08 08:23

Mi taky chtěli jít na pálení čarodějnic, ale byli jsme v Tescu pěšo a máme to přes celé ěmsto a ještě ke všemu cestou zpítky jenom do kopce tak jsme nikam nešli a já poklízela a žehlila…

Dneska jeden ke tchánovcům, na oslavu tak chvilku posedíme a pak zase pofrčíme…

petruš - já mám s tchýní dobrá vztah, ona má dva syny a dceru né tak je to možná trochu jiné…ale opravdu si rozumíme, ona je nekonfliktní jako já a le zase když máme na věc každá jiný názor tak jí ho řeknu a ona mě svůj a dál to neřešíme a děláme si každá věc po svém…já jí do jejího nekecám a ona mě do mého taky ne…a když se mi někdy něco nelíbí tak jí to prostě rovnou řeknu..mám vypěstovanou takovou politiku a vždycky to dokážu tak okecat, že je to v pohodě…většinou tu politiku používám, ale někdy to fakt nejde a dokážu být taky fest hnusná a jedovatá, ale to každý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
1.5.08 08:23

Brokoli…dodatecne vse nej k narozeninam!!!!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí