Poradna duly
Jana Čurdová
Petraxx nemoc s teplotou jsme měli snad už ve 3M ale pomohl nám sirup Mucosolvan, je krásně slaďoučký, a ten baštil docela i rád, dává se jen 2,5ml 2× denně před jídlem. A v lékárně ti poradí.
Když měl Jakub ty teploty, tak jsme se vrátily také od tchánovců, a pak jsme raději nikam nechodili. Aby se to ještě nezhoršilo. Max. do lékárny pro další uzdravováky
Ale to byl prosinec, tak jsem ho také pořádně nabalila a bylo to…
Musím to zaklepat od té doby nic neměl ![]()
Ahojky,
taky nestíhám a zachvilku mi ségra přiveze synovce a budu ho dneska hlídat tak si vyzkouším jaké to je mít doma dvě dítka, jedno batole a jednoho přeškolňáčka…
Petruš - každopádně já bych nikam nechodila, pokus se to vydržet tak dva dny být s ním doma a manžu pošli pro Panadol BAby je to sirup na snížení horečky a na bolesti…je jahůdkový a můžou ho děti od 3. měsíců…teď když Kačka měla teploty tak jsem jí dávala půl čípku paralenu do prdky a zabralo to a hodně se snaž mu dávat čajíka vlažného a namoč si žinku do studené vody a potírej mu čelíčko občas…Kačece to hodně pomohlo a hlavně když jsem jí potírala tak byla i klidnější jak jí to chladilo…a každopádně brnkni mudře ať ti řekne jestli máš dorazit a nebo ne…
Adys - taky souhlasím s těmi botičkami…pročetla jsem pár diskusí a hlavně rady od doktorů a nejlepší je nechat na boso a až dítě po jednom roce začne opravdu pevněji ťapat tak na doma 100% koupit bačkůrky tak aby mělo dítě pevný nárt a na ven s měkkou podrážkou…
Hanu - tak to je skok co?? chudáčku tak snad se to Mariance brzy otočí…banán u nás uspěl jen jako hračka že si to okusovala dásničkou, ael když jsem jí ho ropatlala vidličkou tak ho nechtěla…a a včera jsem jí nastrouhala mrkev s jabkem a taky se u toho ksichtila , ale nakonec to zdlábla…
My měli po dlouhé době pěknou noc, Kuba se vzbudil až v půl 4 a jen na dudana, a potom konečná v půl 7 a v noci bez mlíčka, tak jsem z toho potěšena. Dneska musíme doplnit zásoby a v 11 mažeme na rehabku, tak jsem zvědavá
![]()
…holky tak minule jak jsem psala že jsem to dostala tak to bylo před měsícem a si jen jako takové upozorneníčko..a pak nic..ale za to od včera fest a zase mě bolí břicho, takže se dopuju práškama…
včera jsme byli v Comutově v globusu na malý vílet a nákup…tak jsem byli taky celkem utahaný… měli tam BEBU teda né H.A. ale normální za 294,– jinak tady jí mají všude za 309,–…
tak už ho mám tady raubířka malého..tak si jdeme malovat a pak koukat na pohádku a prej se mnou uvaří oběd pro strejdu…
Ahojte,
po dlouhé době. Jen jsem vás tak proletěla. Ne do detailu pročetla.
Míša teď spí, tak v rychlosti a musím umýt podlahy. Jak všude leze...... Jako já to nějak nepřeháním, ale 2× týdně je to potřeba. Bohužel ji zajímá vše, kromě hraček na pěnových puzzlatech. Takže ji i na doma tepleji oblíkám. Možná si řeknete, že je to dost, ale má punčocháče, tepláky a ještě ponožky. My doma máme tak kolem 19-20ti stupňů a ta plovoučka je dost studená, tak snad se nenachládne. Ale naštěstí, když si udělá přestávku, tak si už nelehá na bříško, ale klečí. Tak ji to aspoň nestudí do „boušánka“.
Ta tipovačka byla dobrá. Úplně jsem koukala na Míšu od Petry, teda, to je rychlost v tom vývoji.
K těm bačkůrkám, já nevím. Bosky bych Michalku asi nenechala, protože bych měla strach, aby nenachládla od noh. Fakt máme tu podlahu dost studenou. Ale než se postaví, tak bude třeba kolem třiceti stupňů
a pěkně se to u nás vyhřeje.
Naše Michalka si už párkrát za den sedne. Ale má převážně jednu nohu nataženou a druhou pokrčenou. Holky, co si vaši prcci sedají, také tak si sednou. Asi 2× jsem ji načapala s obouma nataženýma. A po mém dlouhém snažení a ukazování, už udělálá PÁPÁ a PACI, PACI (to děla tak, že má jednu ručičku otevřenou a druhou v pěstičku a nebo obě v pěstičku
). Dělala i to „jak se Michalka má, tak - tak - všelijak“ a kroutí ručičkou, ale to posledních pár dní nechce dělat. No, není cvičená opička, tak jen když se ji chce
Jinak se ji moc líbí, když má různé překážky a může se o ně opřít a být na kolínkách. To se ji náramně líbí. Koupili jsme ji balónek, tak to ji také baví. Požďuchuje si ho a leze za ním. Ještě moc pěkně „říká“ TATA.
Zatím páááá
Katko, tak u nás TATA nehrozí, jeto samé MAMA a BABA prostě je na ženský, no
![]()
Ale včera jsem přes Skype volala s mamkou a to byl řev, když mi neseděl na klíně, tak jsme volali spolu, byla to bžunda.
![]()
Holk mám na vás velkou prosbu - kdo máte doma taky takový číslo jako já, že nechce být vůbec v kočáru. Prostě ukurtovat ho tam to je výkon hodný mistra světa !!!! Tak mě napadla klokanka, ale nemám vůbec představu jak se to mimčo pronese nebo ne. Poraďte mi prosím.................
Ahojky tak jsem totálně hotová…
V nohách mám x kiláků, bolí bolí…Jiřík byl celkem hodný no dvě děti musím říct záhul, ale když to budeou vlastní a vyrůstat spolu bude to jiné…ale jinak byl opravdu moc hodný…švári převezou zítra sem do Mostu tak snad mu zase vyjde nadstandrat…
Alunko nedavno jsem to tu psala že jsem si objednala od jedné paní klokanku a Brokolička i Hanu jí mají a prý jsou moc spokojený…je to tahle…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
MAruško myslím na tebe ohledně té tchýně a opravdu bych s ní udělala krátký proces i za protest manžela…on je v práci a má svým způsobem klid ale ty se musíš starat o malou a ještě odhánět tchýni…rpostě bych mu to opravdu důrazně řekla a pokud by to nezabralo tak by ch to vyjasnila tchýni…vždyť to nemusí být pozlém ale i když ty už jsi to zkoušela tolikrát po dobrém a nic…tak hodně ¨štěstí a neustále klíče v zámku…
holky koupila jsem v DM ten hrneček na pití…ale trochu mi tam vadí to že tam není uvedená riska ml…a dudlík jsem zase nevybrala mě se zdá všechno že jí to nebude sedět…a koupili jsme BEBU zase v DM jí měli za 279,– a pak jsem šli do lékárny a tam jí měli za 296,– a zdarma kaši…a v letáku jsme dneska objevili že v Tescu mají akci na BEBU a mají jí za 269,– + 2 páry tech ponožek…tak veme ještě tu…ale tady když už nekojím se zpotřebuje..
typovačka - Alunky Kubík, Míša od Péti L., Marky a s Markym Miška od Katky H…
Kačko pokud se ti zdá že tam máte zimu tak jí oblíkej podle svého uvážení…hele když jí bude teplo přece jen už se dost hýbe tak to poznáš že bude spocená…
mi teda paci paci neděláme ale tik ťak to se pokouší a to je asi an způsob co dělá Katky Míša jako Jak se dneska Miška má??? U nás se pořád křičí a dělá bbbbrbrrrrr…a PAPA občas ale to spíš podle mě nevědomky…Petruš musíš to zkopírovat jinak…já už to taky zase nevím tak ti neporadím, ale nejde to…
Ahojky,
hlásí se totálně KO a paralenem nadopovaná Brokolí.Klárka už druhou noc pořádně nespí a hodně bulí,je to tím,že jsem jí začala dávat v noci po kojení do její postýlky,předtím jsem si jí nechala u sebe v posteli,ale čím je starší,tím míň jí stačí ke vzbuzení a já se už nemohla ani pohnout a ještě jsme ze dvou nočních kojení přešly na 5,tak jsem řekla dost,to by nešlo a už druhou noc má chudák vojnu a já taky,ale musíme vydržet,protože už se to nedalo..ještě dneska nechtěla jíst zeleninu,tak jsem se stím dělala a nic,aspoň,že k večeru snědla přesnídávku,kterou předtím taky nechtěla..a ještě nám řekli na očním,že očko je stále neprůchodné a musíme znovu na průplach do Děčína
![]()
Petro z L. - ta Míša je šikulka šikovná,moc krásný videa ve vaně a paci paci
Alunko - v klokance nosí hlavně taťka,já vydržím chvíli a bolí mě záda,jinak to není špatná věc,nosím v ní Klárku po zahradě a ukazuju přírodu ![]()
Tak holčenky mějte se líp než já dneska a jdu na další noční šichtu ![]()
http://www.beruska8.cz/…vaze1/29.gif