Poradna duly
Jana Čurdová
Jo a Brokoličko, to je dobře, že už to očíčko má Klárinka propláchnuté, snad už to bude dobré, držíme palce ![]()
Brokoli, snad to očičko bude už v pořádku!! Posíláme Klárince pusinku
, že je moc statečná!
Filip se stěžuje, že ho bolí ucho
Já si snad oddychnu až v Bohnicích ![]()
Musím se držet hesla, že s úsměvem jde všechno líp http://www.sirmi.ic.cz/lidi/9.gif to je frajer coo??
![]()
Ahojy holky,
tak to píšu opět po druhé..tak to bude stručnější už mě to fakt nebaví to pořád psát znovu…
Brokoličko - to je super že už to máte zasebou a teĎ je to určitě jen reakce na to že se stím očíčkem něco dělalo…neboj bude to v pořádku a držímě palečky…a děkuju za držení palečků švárovi…
Kat-ko - neboj všichni jsme po ránu krásný
…a doufám, že se z toho ouška nic synovi nevyklube…budem na vás myslet…
Alunko - tak hezkou cestu a hlavně si to hezky užijte…
Lezení a sedění - tak jsem to pročítala a máme opravdu ještě čas, už to co ti prĎolové dělají je trochu napřed a ti co sedí a lezou tak to jsou hotový šikulkové…
Tady je dneska krásně tak jsem zvědavá co naplánujem…už jsme bez teplot ještě večer měla Kačenka 38°C a dneska už je to v pohodě…tak to přikláním buď k zubům, ale spíš k tomu sluníčku…asi nějaká reakce na změny počasí…tak uvidíme…
KRÉM PROTI SLUNÍČKU - holky vy co už máte zkušenosti s děckým krémem poraďte co vám vyhovovalo…je mi jasné že faktro 50+, ale značku??? Ségra měla pro Jiříka ( atopický ekzém) od Vichy a byla strašně moc spokojená…je bez konzervačních látek a proto když ho nezpotřebovala ho mnusela vyhodit…tak to je škoda protože to není zrovna nejlevnější…ale zase pro to naše skoro batole chci kvalitní…děkuju moc…
holky máte šikovná mimiška když už lezou a sedí naše prdolka asi jentak lezt a sama uplne si sednout to ne kdyz ji po:,–(im sedi dobre ale sama to ne nevim pomahate nejak detem? ![]()
jinak opalovací krém chci taky řešit tak budu taky ráda za radu díky ![]()
Ahoj, tak ucho pořád blbý
asi pojedeme na ušní ![]()
Marťul, taky používám Vichy 50+, je fakt skvělý!! U nás se nemůže stát, že bychom ho nespotřebovali, mažu tím tři děti a sebe ![]()
Verco, ten náš lenoch taky nesedí a neleze, ale nějak to neřeším
nechávám tomu volný průběh!
Ahoj,
Káťo- tak pevný nervy s marodem ![]()
Alino- teda, to nevím, jeslti to zvládnu
A Lukyn taky, ten se na té ruce asi neudrží. Sice se plazí o sto šest, ale po předkloktí. Teď si dává svoji 20min venku v kočárku, tak to pak zkusím ![]()
Adys- pěkné fotečky v galerce.
Tak holky tipovačka, kdo začne první chodit? ![]()
Krém na opalování- my měli Daylong je to mylsím 40. Ale Admovi moc nevyhovoval, ale je mu celkově nevyhovuje něčím ho patlat. Asi také vyzkouším Vichy nebo jak mi radila Alina Biodermu.
Tak hezký den. My asi půjdem na oslavu narozenin známých holčičky, je jí rok.
lenak píše:Tak holky tipovačka, kdo začne první chodit?
Řekla bych, že Mareček
.....poslední budeme my ![]()
Kapu Filipovi do ucha Otobacid, pořád doufám, že se to zlepší a nikam nebudeme muset!!
Leni, tak si užijte oslavu, jestli půjdete! My budeme přesně ode dneška za měsíc slavit Matyáše šestý narozeniny!
Káti- poslední nebudete ![]()
Tak a chvilka klidu uplynula a už slyším z okna řev ![]()
Kat-ko tak kapej dál a doufám, že to pomůže teď jmá být krásně a vi zase marodit no to snad néééé
…tak hodně štěstíčka…
Leni užijte si hezky oslavu…a Leni vyzkoušej letos tohle co jsem vybrala já…nemělo by to způsobovat alergickou reakci…výrobce je pán, který trpí od dětství nějakou dermatitidou a tak se věnuje této kosmetice…doporučím to i ségře pro JIříka a pro ní taky když jsou oba atopičáci…
Tak jsem projela diskuze a vybrala jsem olej pro kojence a batolata 200ml SPF 30 za 549,– od LAVERY…je to Bio a bez chemických látek…a nemusí se čekat 30 minut než se s dítětem vyleze ven…ty chemické látky se totiž vpijí do pokožky a dělají alergické reakce, tohle je čistě přírodní a složky se nevpíjí, ale zůstávají na pokožce a fungujou jako zrcadlo…a ještě mají SPF 25 za 507,– tak nevím jetsli tady v čechách to nestačí…a anebo jestli to raději nepodceňovat…
Vercomysko - tak snad jsem ti taky nějak pomohla… a taky jsem slyšela chválu na Vichy, Niveu, Welada je hned po Lavera, Daylong je taky prý hodně dobrý, a i to co radila Alina Lence a to je ta Bioderma…
Ahoj a hezkou sobotu,
Marian s kamarádama dělají dlažbu pod pergolou a já tu lítám jak šusparáda
![]()
Tipovačka - tipuju první Míšu od Petry z Lovosic,pak Kubu od Alunky a v závěsu Markyho a Marianku
![]()
A když budem poslední tak mi to vůůbec nevadí,my to doženem jinde
![]()
kat-ka píše:Katko - moc děkujeme a musím ti napsat,že moje mamka jako máma tří dětí byla na Bohnice co chvíli,DRŽ SE !!
Brokoli, snad to očičko bude už v pořádku!! Posíláme Klárince pusinku, že je moc statečná!
Filip se stěžuje, že ho bolí ucho
Musím se držet hesla, že s úsměvem jde všechno líp http://www.sirmi.ic.cz/lidi/9.gif to je frajer coo??![]()
Já si snad oddychnu až v Bohnicích
![]()
Jěště bych mez první zařadila Míšu od Katky_H, tak je ve vývoji podobně jako Marky, ne ![]()
Ahojky…
Katko, pekna fotecka a je mi lito synovce......
…a Filipka taky…
Ja koupila pro malou daylong kids faktor 40 a je super a nadherne voniii…mazu ji tim kazdy den, kdyz jdeme ven…
Holky, ja uz se z ty tchyne zblaznim…omlouvam se, ze sem zase cpu tchyni, ale…chodi sem kazdy den, bez ohlaseni, bez zaklepani vejde…chodi mi tu v botech!!!!!
…i pres to, ze maly neustale rikam (pred ni jak blbec) „Eny, Eny ,Eny“..tak ona si mele to svoje Ana, Ana, Ana.......pri odchodu mi vynasi odpadky
.....a vzdycky rekne…zitra zase prijdu…
…dneska maly koupila mic a porad s ni hrala fotbal..tim zpusobem, ze malou stavila na nohy…tak jsem rekla, at ji nestavi, ze je na to jeste mala…no…jako kdybych mluvila do zdi…tak nevim, jestli mi teda rozumela, protoze moje rectina…neni jeste uplne super. No…tak pardon, ja to musela nekomu napsat!!!
..protoze vzdycky kdyz odejde, tak jsem z ni pekne otravena…a nejhorsi je, ze Annie z ni zacina byt total podelana…a to u ni jeste minule tolik plakala......
Muj tip…rekla bych, ze Kuba od Alunky, Marky, Misa od Petry L…a je pravda co psala Lenka, ze Misa od Katky je taky sikulka........
No my se zatim jen plazime a to hlavne dokola…
…zkousi teda na kolinka, ale moc ji to nejde. A ten zub, co kdysi segra u maly nasla a porad nelezl…tak uz je konecne venku… ![]()
Katko, tak co..jak si to vyresila doma?? Doufam, ze sis to zaridila a muzeme se tesit na navstevu ![]()
Jo a jeste moc vitam Vercomysku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!