Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3329
24.4.08 12:56

s vypetim vsech sil hazim seznamek, vecer se ozvu…
 H+M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
24.4.08 14:51

Ahooooj,

týjo - od rána tu svítí sluníčko :D Škoda jen, že mám od včera migrénu. Už je to sice lepší, ale furt mi není OK.

Marťulko - tak to je skvělé, že operace dopadla dobře. Přeji tedy brzké zotavení :wink:

Byli jsme na cvičení a ted vyrazíme ven. Už musím vytáhnout sporták. Šimon si totiž v korbičce začal stoupat a jelikož tam nejsou kšíry, tak je to už o papulu :?

Vercomysko - vítej a koukej nám na sebe toho spoustu prozradit :D :D No koukala jsem, že doma máš pěknou sbírku zvířátek :lol:

Marťulko - kde ty bereš čas na pečení chleba 8O Ale jsi moc šikovná. To já jsem na pečení chleba i líná :oops:

Kat-ko - náš Šíma taky chce, abych furt byla na dohled, nejlépe na domak :lol: A ty sis změnila fotečku - no prostě si furt pěkná ženská :lol:

Tak Šíma se právě pokadil, tak jdem na věc.

Zatím pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
24.4.08 14:51

Ufff jsme byly 3 hodiny venku a stále jsem musela tlačit kočár ani chvilka odpočinku na sluníčku na lavičce, vždycky šílený brek.
Takže jsem KO :? :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
24.4.08 15:22

My to jabko prostě nebude jíst a basta. Už se zase svíjel jako had, snědl tak 4 lžičky a potom honem honem mlíko..... se z něj picnu, jeho tatík také nebaští ovoce, tak doufám,že to nemá v genech po něm :o :o :o :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
24.4.08 15:22

Peťo, dík :lol: :oops: :lol: :oops:
taky už máme sporťák! Teď chci prodat hlubokou korbu, ale vůbec netuším, jak se něco takového posílá poštou??? Jak to mám jako zabalit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
24.4.08 15:35

Peťo, migrény to znám, taky na ně trpím! Mám je ale méně od doby, co jsem přestala používat parfémy, protože právě ty mi ji taky spouštěly :cry:
Takže radši smrdět než mít migrénu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
24.4.08 15:51

ahojky :-)

teda holky .. ja mam dneska den .. jeste neni ani 10 hod a mne uz spadly 2 veci do zachoda :lol: :lol: :lol:

Katko .. my taky mame prezdivky … Ada je Herman (bez hacku nad r, samozrejme) a Marek je Bootsie … Adovi to michame, ale Markovi rikame vlastne jen Bootsie nebo Boots a taky na to slysi … na Marka ne :lol:
a jinak ti to na vsech fotkach fakt slusi :-)

Alunko .. my mame zaclony az na zem jen ve 2 prednich mistnostech, kam Marek moc neprijde a pak nahore v nasi loznici, takze je to pod kontrolou. nehlede na to, ze jeho spis zajimaji ubrusy na stolech, nez zaclony ;-)

Verco .. je fajn, ze ses k nam pridala .. ;-) . mam pocit, ze jsem te uz zvala v nejake diskuzi, ze?

Amisku .. koukam, ze se se zviratkama opravdu nenudite .. :-) . no a nabeham se ted nabeham … Marek je fakt k nezastaveni .. proste co si umane, tak za tim jde. i kdyz si nabije nos :-)

no nic .. jdu to mensi zviratko dat spat .. uz je cas a pak jedeme do skolky . mejte se .. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
24.4.08 16:46

Kat-ka nemohla jsem tě na té fotce vůbec poznat a už jsem myslela že se k nám přidala další maminka, moooooc ti to tam sluší.

Adys no my i kdybychom měli všechno někde nahoře, tak ten náš ďáblík by si už nějakou cestu našel, jak si na to šáhnout, nebo si to prostě uzmout pro sebe a zmastit to :P

Zvířátka tak doma žádné nemáme, ale babičky mají kočičky a prababička pejska, ale s tím se Kuba moc rád nemá. Teda pejsek nemá rád konkurenci na podlaze, a to bohužel Jakub je :cry: :cry: takže po lezoucím Kubovi vyjíždí, ale když se chová na klíně (Jakub,ne pes) tak jsou největší kamarádi :P

Jinak se musím pochlubit, že poslední týden mi ten můj chlap každý večer říká jaká jsem skvělá máma a jakou že mám s tím naším malým raubířem trpělivosti, a že on by to prostě s nervama nevydržel. Tak mu vždycky poděkuji a říkám, že by mu nic jiného nezbylo, než zatnout zuby a držet :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Tak jdu sundat cíchy ze šňůry, perou se mi tam plínky, to byl zase smrádek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
24.4.08 20:18
kat-ka píše:
Peťo, migrény to znám, taky na ně trpím! Mám je ale méně od doby, co jsem přestala používat parfémy, protože právě ty mi ji taky spouštěly :cry:
Takže radši smrdět než mít migrénu :lol: :lol: :lol:

To máš štěstí, že jsi našla „spouštěč“. Já s tím dřví chodila na neurologii a asi po roce rehabilitací a hledání vhodných léků mi docela migrény přestaly (tak že byly cca 3× za rok, tak dvoudenní). Ale co jsem otěhotněla, tak začly a fakt síla. MUDr. na neurologii se divila, že většinou v těhu dají pokoj a u mne to bylo naopak. No co se dá dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
24.4.08 20:22

Už aby ten můj chlap přišel z práce, nebo Jakub neusne :( :( :(
Vypozorovala jsem že vlastně na něj čeká a teprve potom usne, a spinká celou noc, teda většinou.

Zase blbne v postýlce, a to mu stále říkám, že tam se jen spinká. Ale jemu je to prostě jedno - žmoulá si očíčka ale prostě neusne, klasika :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
24.4.08 21:09

Ahoj,

Adys- áďa je teda hubeńour 8O :D To náš Adam váží tak 17kg.

Katko- já Lukymu říkám většinou Kuky, ale Áďa je Áďa.

Marťulko- teda teď jsi mi tady udělala chutě s tím chlebem a štrůdlem.

Zítra jedem s Áďa na kožní na kontrolu. Od minulého pátku má rýmu a kašel, v pondělí ve školce nebyl, pak chodil, ale má v nose samé strupy :( Nevíte někdo, co s tím?? Navíc má na obličeji samé pupínky, něco jako kopřivka, na myslím, že alergie na pyl, protože mu i tečou oči :( Zítra snad Dr. poradí, co s tím. Asi bude chtít vidět i Lukyna, i když chodíme jinam na kožní. A to asi nebude nadšená, že nemažeme kortikoidy, tak jak nám všichni říkají. Barčo, jak já ti závidím, že vám to zmizelo. Ale nám minulý týden na tom alrgu napsal do papírů velmi silná dermatitida. :(

Dneska budíček o půl 6 :roll: včera před 6.

Jo a tky si myslím, že nemá cenu ty děti uspěchávat, třeba jak psala Alina s tím lezením. Ale moc jsem nepochopila, jak to myslela ten sed. :oops: Vždyť jí pořád na té rehabce tvrdí, že nemá posazovat postavovat a teď nějaký sed? :wink: No budem muset zajet na návštěvu. :lol:

Tak hezký zbytek večera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
24.4.08 22:53

Ahojte,
tak chlap nam zase odjel tak mam cas na vas :lol:
Vercomysko - vitej tady, uz jsem te doplnila do seznamku, jen kdyztak pripis neco vic, mrkni co tam mame my (hlavne miry a vahy…) :wink: Jo a nejsi to ty, ktera fnukala ze chce taky sraz a Adys ji rekla, at jede s nama??? :wink:

No a kdyz uz jsem u toho, co ten sraz? Neco noveho? Nam se moc nehodi jen patek, jinak se tesime uz moc. Uz jsem tchanum slibila, ze brzy prijedem…

Dnes jsme byly na kontrole u doktorky a byly jsme pochvaleny, jak se mala hezky uzdravila, hura! Jen ji to brani atb ve tri v noci trochu nabouralo spani, ale dobrym smerem, takze uz tri dny vstava v osm a chodi spat taky v osm. To bych brala porad a ne v sest jako doted :roll:
No a s jidlem :-) uspechy s kasi pokracuji! Postupne zvysuju davku, vcera 80 ml a dnes dokonce 120 ml, vyzunkla to jako nic. Hajar - mam tu trenovaci flasku od Aventu, ale je fakt, ze ta dira je na prvni piti moc velka a proto jsme s tim asi tak bojovaly. Klidne porid na mladsi dite, ja bych po zkusenostech koupila na 3M.
Zelenina nic moc, jako doposud tj. max. pul maly sklenicky. Ovoce - avokado OK, jablicko sklebeni ale trochu snedla, banan skoro nic (to se divim). Zitra budem pokracovat, ale je to stejne tak vzdycky lzicka na zabaveni. Jinak si musim postezovat - dnes jsme meli k obedu lososa a ten muj chlap ji v nestrezenem okamziku strcil kousek do pusy :roll: A rano ji ucil pit z hrnku, ja se pak divila proc nemuze usnout a on ji daval svuj cerny caj s gvaranou :x Ach jo, zabit malo :roll: :roll:
Dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
25.4.08 02:44
lenak píše:Adys- áďa je teda hubeńour 8O :D To náš Adam váží tak 17kg.

tak Lenko .. uz se Ada spravil :lol: , vcera se vazil vecer pred koupanim a mel 16.5kg :lol: :wink: . no ale hubenej stejne je … jak rikam, celej tatinek .. nedavno jsme se divali na stara videa a je to presna kopie … i co se pohybu nebo spis poskakovani tyce :lol:

jo .. ty strupy v nose mivam taky nekdy. je to peknej vopruz .. mivam to tak jednou do roka, vetsinou takhle po zime … jeste jsem neprisla na to, co s tim. uz jsem se jednou ptala i sestrenice (sestricka na ORL) a nepamatuju si, ze by mi dala nejakou uspokojivou odpoved. :nevim:

jo .. jinak posledni Adova hlaska … v utery jsme sli do skolky a vzhledem k tomu, ze tady u nas zrovna byly volby a prostory kostela, kde mame skolku, byly jednim z volebnich mist, tak na parkovisti bylo spoustu jinych lidi nez jenom ‚skolkari‘ .. no a jdeme takhle od auta, Ada mi vypravi, jak uz je jaro a kvetou stromy a zelenaji se listky atd… a najednou z niceho nic ukaze na chlapa, ktery sel proti nam a na cele kolo zahlasi: Mamiii .. koukej, ten pan nema vlasy … proc nema vlasyyy … ???
nastesti pan byl mladej, tak to vzal s humorem :lol: :lol:

PetroX … vzdycky se zapomenu zeptat .. proc vy vlastne musite chodit se Simonkem na to cviceni? nepamatuju si, ze by s nim neco bylo .. :-)

Hanu … koukam, ze je u vas taky veselo :-) no ale treba Marianka prejde rovnou na normalni jidlo … prece se nebude zdrzovat nejakym mixovanym :wink: :lol:

holky .. s tim srazem … ja bych nerada, abyste se upinaly na me … i kdyz rada prijedu a budu se snazit, aby to vyslo … ;-) . ale jak vite, jsem odkazana na odvoz … takze podle toho, jak bude muj tatka mit volno.
zatim vim, ze kdybychom se mely sejit o vikendu, tak by pripadal do uvahy u me jen ten vikend 10./11.5. … s tim, ze pokud by to bylo v sobotu, tak bych musela z prahy odjizdet tak ve 3 odpoledne …
pokud by nevadilo sejit se v tydnu, tak by se urcite naslo vic dnu, kdy by mel deda volno … ;-) to ale zjistim az po priletu.

zatim jsme se ale nedohodly na miste … a kdyz tak o tom premyslim, tak by nejaka ta centra nebo koutky byly fajn, zvlast pro ty starsi deti .. na druhou stranu ale co s tema prckama? uz ted vim, ze Marek mi jen tak na kline sedet nebude, v kocaru taky moc dlouho nevydrzi .. jsou tahle centra vhodna i pro male deti? ja jsem v zadnem takovem v CR jeste nebyla, takze nemam potuchy … :nevim:

no nic … mejte se krasne … hezkej patek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
25.4.08 03:01

Hanu .. koukam, ze my fakt cteme stejne diskuze ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
25.4.08 08:13
adys píše:
lenak píše:Adys- áďa je teda hubeńour 8O :D To náš Adam váží tak 17kg.

PetroX … vzdycky se zapomenu zeptat .. proc vy vlastne musite chodit se Simonkem na to cviceni? nepamatuju si, ze by s nim neco bylo .. :-)

:-)

Adys - my tam chodit nemusíme, my tam chodíme dobrovolně :lol: a platíme si to :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí