Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2349
28.4.08 22:07

No právě, že mám strach z té klokanky, že mě budou děsně boletá záda, jsem dost malá (165cm) a Jakub už má přes 9 kg. Tak abych nekoupila něco zbytečně a pak to nevyužila.

Takto jsme pořídily hrací koberec a jestli tam byl Jakub 2× tak to bylo hodně. Tak ho asi prodáme, jen musím dát inzerát.
Ještě holky co osíte v šátku, jak to zatěžuje ty záda? Zajímalo by mě to, jak vám to funguje doma, zda tam mimča jsou víc spokojený než v kočárku.

Jakub při každém ukládání do kočáru strhne šílenou scénu, chce to mít rychlé ruce a nejlépe jich mít tak aspoň 5 aby se tam dal zapnout :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
28.4.08 22:09

Ještě obdivuju ty, co měli mimka u sebe v posteli, já jsem se vždycky bála, abych Jakuba nezalehla, jsem hrozná hrabna v posteli, tak už od začátku, co jsme si ho přinesli domů tak spinkal ve své postýlce, a jestli byl 3× u mě abych se vyspala, když ho trápily prdíky 8O

A jak krásně chrní ve svém pokojíčku :P
Tak dobrou také jdeme na kutě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
29.4.08 02:33

uz nestiham … ;-) .. zitra taky ne, takze se ozvu az z CR .. mejte se hezky a doufam, ze let preziju bez ujmy na zdravi :lol: a se mnou i kluci a spolucestujici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
29.4.08 05:48

ahojky…hlás íse ranní ptáče

Sice míša šla ještě hají..a vypadá to že usla,ale já nák už nechci hají

martulko, brokoličko…dekujeme, za pochvalu :lol: ,ješte umíme delat s hlavičkou nene ne a kroutís ní, a taky jak je velká,ale znáte to musí mít náladu.....a má ráda, když se hodně chválí to se pak krásne předvádí

Alunko, adys…i ostatní nevím jak je to u vás,ale míša když se postaví, tak neví potom jak sama dolů, tak vždy po sléze spadne jako hruška,pokusím se natočit na video

Alunko…míša v posteli také nechce být…natož aby tam usla…asi i tím jak spí na břichu…i když se začíná sama otáčet na boky,,a spíi na boku,ale usínání..je pupíkové..s palcem v puse.....je to malá nevyhoda,až začnem jezdit po rybách a jiných akcích,a budeme tam chtít spát…v aute máme postel a ták..tak budu muse t brát postýlku

tak přeju pekný den páá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
29.4.08 08:13

Petra L.. Jakub už ví jak na to, když si stoupne tak pak dělá jakoby dřepy, že jde dolů v kolínkách a pak nahoru a takto pořád dokola, pak se jednou rukou pustí a chytne se podlahy, a krásně jde potom do sedu. Ale taky mu to trvalo asi 14 dnů než přišel jak na to.
Nyní tu demoluje tiskárnu a bednu od PC, hračky ho totiž vůbec nezajímají.
Dneska je tu tak trochu pod mrakem, tak nevím vypadá to i na déšť ale musíme na nákup, jen nevím jestli před spaním nebo po :P :P :P

Taky tu potřebuju vytřít, ale to až bude raubíř spinkat…

Hanu Marianka si to asi vyměnila s naším Kubou - myslím to spinkání. Jakub nyní už 3 den spinká celou noc, bez mlíčka, max. 1× se vzbudí na dudana a chrní až do půl 7 nebo do 7.

Dneska manža málem zaspal, protože nebyl KUby budíček, vstával až po 7 hodině :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
29.4.08 08:15

Ještě jsem zapomněla napsat včerejší úspěch se svačinkou. Uvařila jsem Jakubovi to jablíčko, a přidala lžičku cukru, a pak to rozmixovala a nastrouhala tam ještě jedno menší jablíčko syrové. No a zblajznul to všechno a zapil 60ml mlíčka.....

Takže dneska vaříme taky :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
29.4.08 09:50

Ahojky tak tady je pěkně hnusně…prší a tak jsem opět líná…Kačenka má náladu na prd a je otravka otravná…z hrníčku začala pít krásně je šikulka, ael nedrží si ho sama…tak to budeme muset trénovat…spát mi nechce přes den teď poslední dobou skoro vůbec…dneska jsem jí dávala a brečela tak že jsem jí skoro nepoznala…tak jsem jí dala 100ml čajíka na dobrou no a když tovyžunkla tak brečela že chce ještě tak jsem jí dala další 100ml a to taky vyžunkla a teĎ si tu hraje na dece s hrazdičkou…a taky se u toho festově vyprděla tak to asi byli prdíci…teď je zase spokojená…
Adys - přeji příjemný let a hezké uvítání v ČR od rodičů!!!!
Dneska musím vyžehlit a pak nevím, jestli přestane pršet tak vyrazíme na procházku v Tescu mají akci na tu BEBU tak jí půjdem koupit když bude pršet tak tam jen sjedem autem…ve porťáku mi KAčka spinká to není problém, ale dlouho tam nevydží…už abysme měli tu klokanku…Bobeš jí potom tahá na ruce a zpátky do kočáru se jí pak moc nechce…tak opět křičí a kňourá tak jdeme po třetí zkusit jít spát…ach jo :roll: …žeby teda zuby ty horní????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
29.4.08 09:59

Marťulko to známe s tím usínáním. U nás nezabere ani čaj, to je bléééééééé nejraději by mlíčko, ale to by byl jak buřt, takže u nás se praktikuje ukolébavka Halí belí koně v zelí...... a hopsání na kolenou, když takto zahopsáme položím do postýlky, občas ho to ještě vyburcuje, takže takto to opakujeme tak 4× a pak už usne… 8O 8O 8O

Ad kočárek, Kuba taky v něm nechce být, ale na rukou ho netahám, je na mě už dost těžký, a kdybych ho vyndala, tak už se nehneme z místa a zpátky by už tuplem nechtěl. Takže se tam kroutí jak had, ale když ho sklopím na ležato tak je občas chvíli klid, a nebo potom do sedu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
29.4.08 10:10

Ahoj holky,

tak teplotu už Šimon neměl, jen hrozný kašel a rýmu. No, snad se z toho brzy dostane. V noci byl furt u prsa (a určitě si na to rychle zvykne… :cry: ). A při každém kašlání se probere a pláče :(

A novinka - poprvé v životě nejsem blondýna :D :D Nechala jsem si obarvit vlasy, mám je světle hnědé a docela se mi to líbí.

Katko_H- jak jsi psala o tom sezení, že Míša ti sedí v překážkovém sedu, tak Šimon občas taky, ale většinou má obě nožky daný do předu.

Alunko - na klokanku jsem tu už psala svůj názor. Většina jich je jen do 9 kg a aspoN ty klokanky, co jsem viděla, jsou dělaný tak, že váhu neseš na ramenou a je to fakt makačka 8O Nám tedy klokanka nevyhovovala. Ale se šátkem jsme spokojeni, tak ani mne záda nebolí. No a ted jsme koupili krosnu, tak příští víkend bude mít Šimon premieru. Jinak šátek jsem používala, když byl malý, tak hodně doma (vařila jsem s ním, uklízela apod.) a pak na procházky tam, kam se nejde dostat kočárem.

Peťo z L. - pěkně umí Míša paci paci. Šimonovi se to taky někdy už podaří, ale musí hooodně chtít :o

Adys - tak dobrý let :lol:

Máme dneska plavání, ale nejdem. Ještě, že se ty lekce dají nahradit. Tak příští týden vyrazíme 2×.

A mám radost, podařilo se mi konečně sehnat ubytování v Českém Švýcarsku, kam jedeme příští týden (od čtvrtka do pátku). Tak už se těším na naši malou rodinnou dovolenou :lol:

Tak zatím pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
29.4.08 10:13

Petrax a nosíš Šímu v tom šátku stále? Nebo už ne? Myslím si, že váhově jsou na tom kluci tak asi stejně. Přijde mi Jakub čím dál tím těžší, už to není takové to malé mimi :P :P :P

A ještě mám otázku, za kolik si ten šátek koupila? Ještě uvažuju že napíšu spolužačce ze střední zda by mi ho nepůjčila, svýho syna v něm nosila pořád. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
29.4.08 10:27

Tak u nás už se spinká, čajík zabral a chvilku hraní na zemi a pak koukání z okna…to se jí strašně moc líbí, asi jako Alunky Kubíkovi…ještě že jsme z toho okna koukali jsem si vzpomněla že zítra čistí silnice tak jsem šla přeparkovat auto a Kačenka mezi tím hezky usnula…u nás když přijedete kolem 17h tak se nechytáte s parkováním…zítra Bobeš do práce jede s kolegou tak aby nás neodtáhli tak jsem to šla raději udělat teď než se to tam zaplní a mi budeme muset dát auto bůh ví kam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
29.4.08 10:30

Ahojik,

tak my jsme byli vcera na genetickem vysetrení v Motole,stravili jsme tam 6hodin,fakt sílene.Ale dostali jsme nabidku vysetrení ve Francii,akorat musime pockat na schvalení pojištovnou.

Jinak n\atalka v 8mesících važi 6900g a meří 66cm

Alunko,
tak to jsme se mozna na Řípu potkali,byli jsme tam v sobotu a Natalka ten rachot taky prospala.A turisticky znamky prodavali i na hoře na Řipu.ale byla to fuška vyslapnout s tim kočarem.

Adys at dobre doletite a ditka at te nepripravej o nervy,snad budou hodny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
29.4.08 10:34

Amísku tak to mě pěkně naštvalo, s těma známkama, protože jsem kočár tlačila sama celý den, a už jsem z těch lidí byla dost otrávená, všichni na mě čuměli jak na vraha, když jsem jim omylem vjela kolama na nohy, a to jsem se jim vždycky omluvila !!!! No ale nejvíc mě dostal jeden chlap - měl kolem sebe asi 5 dětí ve věku tak 5-10 let a ten po mě vrhl takový pohled až jsem se lekla a pak si dávala velký pozor abych ho nepřejela celýho 8O 8O 8O

No zkusím jim napsat, zda by nám je poslali, když budeme mít důkaz, že jsme tam byli tak není problém :P :P :P

Ale bylo tam narváno, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
29.4.08 10:39

Alunko
bylo tam narvano hruza bes,ale to byva kazdy rok,a loni to bylo jeste horsi,u vychodu jsme stali asi pres hodinu v davu aby jsme se dostali ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
29.4.08 11:24

Ahoj Amísku tak to by bylo superkdyb vám to schválili a mohli jste jet tam. A co vám na genetice řekli???Bobeš taky pořád že chce na Říp a když jsem mu řekla že tam byla ta pouť atk mu to bylo líto že jsme tam nejeli…ale já ho znám, že kdybysme tam jeli a bylo tam takhle narváno a ješt tlačenice při odchodu a někde stát a čekat hodinu tak by byl nanervy a já z něj protože on tohle nesnáší a dává to najevo…já jak kdy…někdy je to v poho a říkám si s tím jsme museli počítat a někdy mě to taky štve a jsem hnusná…
tak to je fajn že jste si to užili a Natálka to prospinkala, škoda že jste se tam nepotkali i s Alunkou, ale je fakt, že já kdybych Alunku potkala tak ani nevím že je to Alunka. Nejspíš podle Kubíka ale jinak Alunky foto jsem viděla jen jednou a to mám pocit že bylo vánoční…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí