Poradna duly
Jana Čurdová
Hanu,
teoreticky se tam daji děti vypustit na travu,je tam decky koutek s domací zoo a hriště a taky co ja vim tak tam bylo loni brouzdalisti pro deti a kolem nej travnik a na ten se smelo a a kouda odtuud je i restaurace a wc.
Ahoja
já bohužel na sraz nedojedu. Malej má zánět v obou očích, pokud to do pondělka nebude dobrý, tak nás mudra posílá na oční. Teď čekám, až se vzbudí a budem zase rozlepovat očička. Už se to táhne týden, tak doufám, že se z toho nevyklube alergie.
Užijte si to, pokecejte, já pak kouknu na fotky.
ZOO je super, je tam kupa laviček, koutků na hraní, jak psala Amísek, tak brouzdálko s trávou, kolem všude stánky s párkama a grilovaným masem.
Vochechule píše:
ZOO je super, je tam kupa laviček, koutků na hraní, jak psala Amísek, tak brouzdálko s trávou, kolem všude stánky s párkama a grilovaným masem.
ahojky…devčata.....koukám chystáte sraqazík..tak at máte krásnépočasí…a nezapomente dokumentovat ![]()
tady je naše lezení psovi do košíku..a jeho dusledek…to tam lozí furt
Ahoj holky,
budu se snažit na sraz dorazit, je to ale trochu komplikované, Filip musí do školy, do ZOO to mám přes celou Prahu, takže taky časově náročný, kluky musím vyzvedávat já a manža potřebuje se mnou v pondělí na úřad! Kdybych měla jenom Ouše, tak to jde, ale rozvrhnout to s třemi dětičkami je už trošku složitý
No, ale fakt se pokusím, zatím jsem žádný srazík nevynechala a přijít o ten největší, to by mě fakt mrzelo ![]()
Dneska jsme byli naočkovat Prevenar, za měsíc druhá dávka a pak ve dvou letech. Matyášovi jsem ještě nechala napsat meningokoka, tak půjde taky na ďobanec. Filip už ho naočkovaného má.
Kluci jsou teď na chalupě, takže mám doma jedináčka a je to pohodička! Jo jedno dítě, žádný dítě
![]()
Ahojky
Kat-ko prosím tě já vím že jsem se na to ptala, ale prosím ještě jednu prevenar je na to jak propagují v telce a na co je ten Meningokok??,Já myslela že je to stejné. Rozhoduju se že taky nechám KAčku proti tomu očkovat. Jak prevenar tak meningokoka. Tak mi prosím písni jen stručně ať tě nezdržuju proti čemu jsou a kolik se za to cáluje. Děkuju přede.
Tady je zase hic tak razíme ven. Kačka je jak cigánské dítě. I přesto že je pořád ve stínu tak je opálená. Bože já nechci aby vypadala jak cigloňka
.
hanucha píše:Vochechule píše:
- hele Vochy ja myslela ze ty nejis maso
![]()
Hanu - já ne, ale ti moji dva už velký chlápkové ho přímo žerou.
![]()
Holky jeste takova „nedulezita“ otazka - v kolik se tam teda srazime???? Ja pojedu v pondeli, takze tam budu nejdriv v 11, spis pozdeji. A do kolika to vidite? At vim co rict tchanum…
Marťulka píše:
Ahojky
Kat-ko prosím tě já vím že jsem se na to ptala, ale prosím ještě jednu prevenar je na to jak propagují v telce a na co je ten Meningokok??,Já myslela že je to stejné. Rozhoduju se že taky nechám KAčku proti tomu očkovat. Jak prevenar tak meningokoka. Tak mi prosím písni jen stručně ať tě nezdržuju proti čemu jsou a kolik se za to cáluje. Děkuju přede.Tady je zase hic tak razíme ven. Kačka je jak cigánské dítě. I přesto že je pořád ve stínu tak je opálená. Bože já nechci aby vypadala jak cigloňka![]()
.
Marťul, tohle si pročti, je to odborný a já bych ti tady mohla tlumočit třeba nějaký nesmysly
meningokok http://www.vakciny.net/…i/menab.html
pneumokok http://www.prevenar.cz/
Meningokoka nechám Natálce také naočkovat, ale později, až půjde do školky. Kluci budou očkovaný, takže nebudou pro ni snad riziko! Očkuje se proti typu A a C, bohužel proti typu B vakcína není a B je právě nejčastější a nejblbější ![]()
pneumokok jedna dávka cca 2000,– (my budeme mít tři)
meningokok cca 900,–
hanucha píše:
Holky jeste takova „nedulezita“ otazka - v kolik se tam teda srazime???? Ja pojedu v pondeli, takze tam budu nejdriv v 11, spis pozdeji. A do kolika to vidite? At vim co rict tchanum…
Hanu .. ja bych si myslela tak tech 11 nebo 12 … nebo kompromis 11.30????
adys píše:hanucha píše:Hanu .. ja bych si myslela tak tech 11 nebo 12 … nebo kompromis 11.30????
Tak já jsem také pro těch 11:30
A kde se sejdeme, platí teda ta ZOO? Pokud ano, tak by jsme se mohly sejít před tou hlavní bránou. Jestli máte lepší nápad, tak sem s ním
A mě je celkem jedno, do kolika tam budeme. Záleží to spíš na tom, jak dlouho to bude Dádu bavit ![]()
Leni, Adys, Joulo , berete doufám starší dítka, aby se tam ten můj kluk nenudil ![]()
Kačko moooooc děkuju. Tak já to projednám s Bobšem a asi to necháme Kačence píchnout. Přece jen budeme klidnější. Teda spíš já.
Ještě jednou moc dík.
Holky já vám tak závidím
, že se uvidíte. Tak vám všem posílám moc pozdravů a hlavně ať vám vyjde počasí a užijete si to
.
Tak dobrou a sladké sny!!!
Holky ještě že jsme tu už jen dva dny. Nemůžu prostě vydejchat tchýni, můžu do ní mluvit horem dolem ale stejně si to udělá jak chce, a stejně mě neposlouchá.
Dneska to bylo obvzlášť husté, tedka večer, Jakub prostě nechtěl chovat, chtěl prozkoumávat pokoje a kočky atd. a tak u tchýně vřískal jak tur, tak jsem jí ho normálka skoro vyrvala z náručí, a klídek pohoda, na podlaze si tam řádil jak černá ruka a bylo to fajn.
Zítra jdeme na menší pochod, tak jen doufám, že to přežiju, už mě bolí nohy z věčného uklízení (brigáda po malování u prababičky, po výměně oken) - no sotva lezu, doma nemáme vanu, jen sprcháč, tak jsem se tam dneska naložila na 30 min. víc mě ten náš křikloun nenechal ![]()
Tak dobrou do ZOO snad také dorazím.
Jo a švagrová nám posrala foťák, fotí dost rozmazaně, já si toho teda zas až tak nevšimla, ale manža jo, už dostala sodu, měla ho půjčený, jen nechápu kde bere vždycky jako jistotu, že když to není její a je to jen vypůjčený, že to může vylepšovat atd… no prostě tam nahrála nějaký jiný software a nejde to odinstalovat........ Jsem na ní pěkně nasr...............
![]()
Včera jsem nevydržela a dala jsem Honzíkovi jogurt od Holandia a pěkně se šklebil a nechtěl ho moc jíst. Ani se mu nedivím, mě samotný také nechutnal
Dnes jsem mu dala bílý od Akctivie a do toho jsem mu rozmačkala půlku banánu a jak mu to chutnalo. Snědl to všechno, jak jinak
Máme doma malého otesánka ![]()
Alunko chudáčku tak to ještě vydrž a švagrová ti taky na optimismu moc nepřidala co?? Neboj až budete doma tak to bude zase ok.
Zuzi - taky chci vyzkoušet jogurt, ale já osobně teda bílý nemám ráda a když tak jen od Activie a to sladký. Tak zkusím asi ten. Taky mě to láká když to tady čtu.
Jinak vyvařila jsem ten hrneček od DM a i tu rukojeť a normálka se mi ta rukojeť zmenšila tím teplem
…vím že tam o tom něco psali že se některá část nemá vyvařovat, ale já jak byla u té kámošky co má nemocnou tu holčinu tak jsem to všechno chtěla vyvařit protože na to sahala. Tak jsem dneska objednala od Aventu. Jo a to jak psala ADYS tak to mi taky na tom hrnečku vadilo ( teplejší čaj mi tekl).