Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
169
11.5.08 22:57

ahoj holky

jen v minutce: zítra pokud nenastane nějaká katastrofa, tak dojedeme všechny tři já Sabrinka i Jasminka. :lol:
Jen jsem bez auta /mění mi převodovku/ :twisted:

Dobrou Joula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
11.5.08 23:13

MOC SI SRAZÍK UŽIJTE A HODNĚ FOŤTE, TĚŠÍM SE NA FOTKY :)

Dobrou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
12.5.08 07:31

Adys, Zuzko :cry: :cry:

Holky, kdo tam nakonec vlastně bude?

No, kdyžtak si udělám sama výlet po zoo. Snad to přežijem - Šimon totiž dneska v noci skoro nespal. Fakt hrůza :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
12.5.08 08:08

holky, ať se vám dnešek vydaří a na fotky se těším taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
12.5.08 08:18
petrax77 píše:
Adys, Zuzko :cry: :cry:

Holky, kdo tam nakonec vlastně bude?

No, kdyžtak si udělám sama výlet po zoo. Snad to přežijem - Šimon totiž dneska v noci skoro nespal. Fakt hrůza :evil:

Peto … myslim, ze bude Lenka, Hanucha, Joula, Amisek, Alunka, Katka a ty … neboj, sama urcite nebudes … ;-)
mmch .. Marek se na dnesek budil kazdou hodinu na minutu presne .. :roll:

uzijte si to .. fakt me to mrzi a hned dvojnasob :evil: , protoze jsem se dozvedela, ze tam ma sraz i par holek, co chodily tady na emimi do denicku ze zahranici a pak presly na BC .. takze jsem se mohla na chvilku sejit i s nimi .. :roll:
no co nadelam … mejte se tam moc hezky :-) a taky se tesim na fotky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
12.5.08 09:02

Ahojky,
taky se mooooc těším na fotky. Holky užijte si to bude krásně a omrkněte to a příště to třeba vyjde a bude větší účast. A nebo že by to bylo u Luci a Katky H. :wink: ???

Brokoličko taky na tebe myslím, když tě tu nevidím. Ale jak je krásně a má to vydržet do konce května tak je jasné že zahradničíte. 15.5. na vás budu moc myslet holky, ať už je to poslední co vás čeká a Klárka má očíčka vpořádku.

Zuzi Honzíčkovi taky přeju ať je brzy fit a doufám, že to byla jen reakce na to horko. Písni jak jste na tom. Posíláme pohlazeníčko :wink: :) !!!

Tak jsem koukala na dlouhodobou předpověď a celý květen má být nadprůměrný a červen deštivý. Tak snad červenec a srpen bude vycházet půl na půl. Brala bych v noci bouřky a déšťa přes den teplíčko .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
12.5.08 09:21

Ahojky,
tak holky už pomalu vyrážejí do ZOO, já jim tak záááávidím :( Tak snad příště. Budou mít krásně, tak si to určitě bezvadně užijí :D

Marťulko, děkuji :) Honzík má pořád teploty, ráno po probuzení měl 38,4 :cry: Ale naštěstí enzvrací, tak mu včera asi jen nesedlo jídlo. Myslím si, že z horka to nebylo, to už by byl asi bez teploty. Ráno jsem s ním musela do školky, Davídek má dnes focení, tak tam nemohl chybět. To by ho určitě mrzelo a mě také. Tak jsem si říkala, že kdyby jsme šli k Dr, tak by také musel ven…Odpoledne ho už yvzvednu sama, nebo babička. To je asi jediná výhoda, když bydlíš s mamkou pod jednou střechou :wink: A to počasí, moc jsi mě teda nepotěšila. Poslední týden v červnu jedeme na dovču, tak budu doufat, že bude hezky. Ale ono se těm jejich předpovědím nedá moc věřit, každou chvíli je to jinak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
12.5.08 09:34

Tak my ještě spíme, takže se vypravíme na čas. Snad to stihneme.
Jen nevím jak pojedeme zda tramvají, nebo raději busem, ale ty jsou šíleně natřískané 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
12.5.08 10:05

Holky tak my taky nedorazíme, božínku, a tak jsem se na vás těšila.
Jdeme k MUDr se poradit, Jakubovi se objevila vyrážka, nevím z čeho.
Ráno ještě nic, pak měl mlíčko a tedka je samý flek :x :x :x :x

Jen nevím, jak vám to mám dát vědět, nemám na vás telefon, nic tak abyste na mě nečekali zbytečně 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
12.5.08 10:20

Alunko, napsala jsem Lence, aby na Vás nečekaly......Ať ta vyrážka nic neznamená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
12.5.08 10:23

Zuzi děkuju, jen aby to nebylo od sluníčka. Protože jsem zatím ještě nestihla koupit nějaký ten krém s UV 40 8O 8O tak jen doufám, že to bude OK, a navíc manža dneska má premiéru, já jdu večer do práce, tak aby to kluci nějak zvládli. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
12.5.08 12:42

Holky odjely na sraz a tady je nějak prázdno :lol:

Nakonec jsem byla s Honzíken u Dr, protože měl zelenou stolici. Je to viróza, má trochu i nález v krku. Prý trvá tak 3 dny. Tak má dietu, z ovoce může jen banán, k obědu bramborovou kaši dělanou jen z vody a k večeři rýži s mrkví, nebo s meruňkami. oběd mu chutnal, ale jsem zvědavá na tu večeři :roll:

Alunko, nemáš zač :wink: Jak dopadlo Kubík u Dr, byli jste tam již? Ať se Ti první den v práci líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
12.5.08 12:45

Zuzi, Alunko, Adys,
to je teda pech, že vám ten srazík nevyšel. To je nasíra.......cí :twisted:

Tak končím, princezna se zase ozývá. To je hrůza. Jak si s ní nehraju, tak je zle. Ach jo, ani nemůžu dokončit žehlení, už to dělám od rána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
12.5.08 13:05

Zuzi, MUDra neví čím to, a už to pomalinku i mizí,asi je to ze sluníčka.

Nějak to doma nestíhám, Jakub je taky jak píše Katka mámina prdelka a jakmile není máma na podlaze a nedělá blbiny s Kubou tak je zle a řev.....

Už mám vypráno za 5 dní u našich, no šílené, jen doufám, že mi ta pračka ještě chvíli vydrží. Myčku už si odvezly a vrátí nám snad peníze, to není jisté........ teda jisté to je, ale ten chlap je vážně debil, takže máme strach že prachy nepošle schválně 8O 8O 8O
O víkendu má přijet mamka do Prahy tak asi udělám GU, aby to tu trošku vypadalo :roll: :roll: a konečně umyju to poslední okno s vánoční výzdobou :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
12.5.08 13:22

Ahoj holky, tak jsem to dneska nezvládla :cry: :cry: pondělky jsou prostě šílený! Moc jsem chtěla přijet, ale bylo toho na mě nějak moc :roll: Ach jo, snad se nezlobíte :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí