Poradna duly
Jana Čurdová
HOLKY JÁ VÁS CHCI URČITĚ POZNAT A UDĚLÁM PRO TO MAXIMUM. A HANU NAŠÍ NEVĚSTU SI NEMŮŽEME NECHAT UJÍT ![]()
V pondělí ráno se ve školce domluvím s učitelkou, že jakmile budou mít po focení, tak si prostě Dádu vyzvednu a basta
Počítám, že kolem 9 hodiny budou mít po focení. určitě to pro mě bude lepší, než abych se pro něj pak odpoledne honila. Mám číslo na Joulu a Kat-ku, tak jim jdu hned napsat ![]()
Tak holkám jsem již napsala, tak uvidíme, jestli se ozvou ![]()
Jinak ta ZOO by byla také dobrá, když má být hezké počasí
Dnes bylo tak nádherně, že jsem si přismahla ruce
Také jsem konečně koupila krém na opalování pro Honzíka a stál mě 540,–
Ale prý je hodně kvalitní…aby nebyl, za ty prachy ![]()
Tak už mám info od Jouly, s pondělkem počítá a hodilo by se jí ZOO, jelikož je teď bez auta
Hanu- no je fakt, že by to k holkám měla asi na stejno. Ale jestli se ozvou joula s katkou, tak to necháme na tu zoo.
zuzi- jaký krém jsi nakonec koupila?
Ahojte,
tak jsem docetla a srazik moc moc zavidim! I Zoo ta je fajn.....rada bych tam Tomika nekdy vzala az budeme v Praze…my se chystame v srpnu do Prahy i do Ostravy a pak bych chtela jet i sama s Tomikem koncem zari asi letadlem, ale to jeste uvidime…tak kdyby jste planovaly zase nejaky sraz ![]()
Holky, uzavreli jsme s milackem dohodu…v srpnu se zaciname snazit o druhe mimi…no ja bych rada jeste chvilku pockala, ale Francesco je dost tvrdohlavy a chce mit deti s malym rozdilem od sebe.....tak treba nam to nevyjde hned prvni mesic ![]()
Je tady jeste nektera z vas, ktera planuje sourozence tento rok? ![]()
Tak ja zase bezim…hezkou dobrou noc vsem!
Ciao ciao
Barca a Tomik
Zuzi,
dekujeme…ja budu rada kdyz si jeste chvilku pockame.....nakonec by ten druhy mimisek mohl byt zarijovy jako Tomik
Minule jsme cekali pet mesicu…No uvidime…
Barca + Tomik.....zitra osm mesicu! ![]()
Zuzi ja si dnes taky pripalila ksicht… ![]()
A takhle se vyvalovalo u nas - u prehrady, mame to kousek pesky. Marianka bastila pampelisky 
Barco
tak at se zadari… ja jestli nekdy vubec, tak za ctyri roky nejdriv
A Tomikovi vse nej!
Hanu, to je krásná fotka
A vidíš, jak Marianka už hezky baští, dokonce i pampelišky jí chutnají
![]()
Já ty ruce pěkně cítím, hned jsem si je doma namazala zklidňujícím krémem, ale na to už je asi trochu pozdě. No zítra už sebe i kluky raději namažu ![]()
Dekujeme…
No do srpna mame jeste casu dost.....milacek chtel hned tak se mi to na ten srpen podarilo ukecat ![]()
Hanu, fotky jsou super.....konecne je hezke pocasi a muzeme byt s detickama dele venku…az na ten otravny hmyz…ten je tady vsude…mame kousek od domu umele jezirko a timpadem i lihen komaru a ruznych stipacich musek…videla jsem u Chicca ochranu proti komarum co se pripne na kocarek, tak to budu muset okouknout…
B+T
Zuzi - jo to jo, basti uz moc pekne, zato nechce od maminky
Zjistila, ze z flasky je to pohodlnejsi
Ale zatim bojuju, odstrikavam a nedam nic jineho tak snad neskoncime s kojenim moc brzy. V noci nastesti pije dobre.
Takhle jsem našeho pejska již asi 3× načapala, jak se válí v lehátku ![]()