Poradna duly
Jana Čurdová
Tak v práci to bylo super, horší to prý bylo doma - kluci to nějak prořvali.
Teda jen Jakub. Prý šíleně vyváděl, ale hned po koupání v půl 9 usnul a spal až do půl 2.
A dneska jsme pěkně blbli, tak snad to přežije
![]()
Jak jsem nebyla v práci od srpna 07 tak na mě zapomněli se softwarem, a s kodem do alarmu atd. ale to snad dneska bude už OK.
Kouknu na fotky
![]()
Ahojky,
fotku Jasminky ještě vložím. Áďa tam opravdu nebyl, když neměli dorazit kluci, tak jsem ho nechala ve školce. On dopředu netušil, že má někam jet, tak mu to navadilo. Já mu moc věcí dopředu neoznamuji, aby pak nebyl zklamaný, když to nevyjde ![]()
Adys- kojím 2× v noci a nevypadá, ž eby se to mělo změnit ![]()
Dneska má Áďa ve školce besídku, tka jsem na něj zvědavá. Básničky on prostě nezvládá ![]()
Joulo, otevři si fotku, klikni na ní pravím tlačítkem a dej vlastnosti. Z tabulky zkopíruj kód Adresy URL a sem zadej nejprve Img, pak kód a pak opět Img
Leni, zase tam mohl mít Áďa parťačku
Já to Dádovi také dopředu neříkala, řekla jsem mu to až v neděli a večer Honzík onemocněl. Kdybych to věděla, tak mu to také říkat nebudu… My jsme besídku ještě neměli, ale čekám, že bude každou chvíli. A to že Áďa nezvládá básničky…to se mezi těma ostatníma ztratí
Tak ať se mu ta besídka vydaří ![]()
adys píše:holky .. kdo jeste kojite nebo davate UM v noci a kolikrat?
Adys - já stále kojím, v noci tak 4×, přes den taky tak cca 4×.
joula píše:
http://tousson.rajce.idnes.cz/2008.02/#…http://tousson.rajce.idnes.cz/2008.02/
SOSahoj holky prosím co mám změnit, aby se vám ukázaly rovnou fotky
![]()
joula
Joulo, ta alba jsou jen na přístupová práva. Takže máme smolíka. Ale Zuzka už ti napsala, jak na to, abys vložila fotečku.
ahojky, koukala jsem na fotecky, a moc pekne! zavidim vam.
Lenko, nenapadlo me, ze Adamka nevezmes, jinak bych zkusila se ti vnutit do auta. Bez Adama by jseme se vesli. sice bych nemela kocarek, ale to bych nejak prezila v autosedackach a na dece. Skoda ![]()
A zitra se na vas moc tesime.
Tak uz se muze zacit planivat dalsi sraz ![]()
A.
Alino- do Fabie se 3 sedačky nevejdou
Tak jsem ti to ani nepsala.
Lenak, vejdou je to odzkoušeno. Jedno vajčko dopředu a dvě dozadu a dospělák mezi ně, fakt to jde, jezdíme tak často se sousedkou.
Luci- ve předu nemáme vypínací airback, tak tam sedačku nedám. A teda to jste hubený, moje ségra tam seděla na půl zadku (do Prahy nic moc, možná tak po městě) a to je o dost hubenější než já.
Zdravím všechny,
no tady bylo dneska nějaké mrtvo
Kde jste byly všechny? ![]()
My byli po 3 týdnech opět na plavání. Když jsme chodili na plavání ve vaně, tak jsme trénovali polévání kyblíkem a pak i potápění. Doma jsem ho dál polévala kyblíkem. Ted v bazénu jsme měli předvést polévání kyblíkem a Šíma absolutně nereagoval. Připadala jsem si jak blbec
No, možná to bylo tím, že furt pozoroval všechno kolem a kašlal na nějaké moje „žbluňk“. Uvidíme, jak to půjde dál. A kdyby to nešlo, tak si z toho hlavu taky dělat nebudu ![]()
Já byla ted večer cvičit, docela záhul, tak jsem zvědavá, jak se budu zítra hýbat ![]()
Leni - jak dopadla besídka???
Jelikož jste nic přes den nepsaly, tak ani nemám na co reagovat, tak se loučím a přeji dobrou noc.
Péťo- besídka, dobrý, básničky sice neříkal, ale ztratilo se to v davu, jinak dělal vše co měl
ALe měli to orpavdu pěkný, dětičky byly šikulky.
Neboj Šimonek bude určitě brzy spolupracovat, jen neměl čas ![]()
Taky jsem si říkala, že tady je dnes mrtvo, zrovna, když jsem měla i čas psát ![]()
Dobrou noc.
Já nemám na nic skoro čas. Občas za den nakouknu a přečtu ale nestíhám reagovat.
Když se chci v klidu najíst, tak musí Jakub chrnět. No a tak se za den najím relativně v klidu jen v práci.
Tedka se vzbudil, dostal kaši a neche usnout. Božínku, snad ho brzo uspím
![]()
Ahoj holky
tak jsem po hodince vztekání vítěz nad fotkama - teď vám to tu zahltím ![]()
Ahojte,
tak se konecne hlasim, ze jsme dojely (ja teda polomrtva:D), u tchanu bylo fajn (temer super), vcera cesta domu po D1 na mrtvici, tesne u Brna jsem blbe odbocila, takze jsme si asi 30 kilaku zajely
, ale mala nastesti spala.
Az budu mit chvilku, tak stahnu fotky, ale vidim to az na vecer.
Uz se tesim na dalsi srazik!!!!!
No, holky, co se děje?? Nikde nikdo???
Dnes jsme byli za Alinoua a pěkně jsme de vyvětrali, jen obídek nám nevyšel, už měli meníčka vyjedený
![]()
Hanu- říkali jsme si s Alinou, že kdyby jsi byla u vašich v Novém Městě, tak můžem domluvit mini srázek
Nebo by třeba dorazila Lucka s Katkou, taky by to neměli tak daleko ![]()