Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2184
20.4.08 22:20

Ahoj maminy,

MARUŠKO DODATEČNĚ TI PŘEJI VŠE NEJLEPŠÍ, HODNĚ ZDRAVÍČKA, ŠTĚSTÍČKA, LÁSKY A SPOKOJENIOSTI K TVÝM NAROZENINÁM

:srdce: :srdce: :srdce:

Marťulko , tak nakonec Dáda bude chodit na plavčo bez kamarádky, tak ho to trochu mrzelo. Kamarádka se bála, že by děti v bazéně dělaly blbiny, tak tu holčinu bude vyzvedávat ze školky manžel. Tak si Dáda bude užívat bazénu sám. Určitě máš pevnou vůli a to bíško zpevníš a brzy se nám pochlubíš novou fotkou :)

Brokoličko , mě se do toho dudlíka také moc nechtělo, ale jak měl Honzík ty teploty, tak jsem mu ho dala a jak pak hezky pil. Nebudu to lámat přes koleno a až bude trochu větší, tak mu ho vyměním za pítko. Včera mi dudanem vypil asi 280ml :)

JJ a Katko , ať se holčinám brzy ta rýma ztratí

Já jsem si dnes konečně koupila hodinky, sháněla jsem je od října a vybrala jsem si až dnes, tak mám radost :D
Dáda byl dnes s dědou v ZOO a počasí neměli nic moc, ale i tak se jim to líbilo :)
Jinak Dáda má ještě pořád trochu rýmu, tak zítra bude ještě doma a do školky půjde asi až v úterý. A to mě dnes přemlouval, že by chtěl jít do školky až ve středu :lol:
Honzíkovi se zoubky ještě neprořízly, ale má tam už pěkné bouličky, když mu přejedu prstem po dásni. Dnes byl hrozně hodný a odpoledne spal v kuse 2,5 hodiny, to se dlouho nestalo 8O
Snad to nezakřiknu, ale ta Davídkova kopřivka, už je snad konečně na ústupu, dnes už nemá ani jeden flíček :D Snad jsem to teď nezakřikla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
21.4.08 08:17

Ahoj ahóój,
tady sluní svítíčko a je nádherně modrá obloha :potlesk: …tak krásný nový týden (jsem zvědavá jak to dlouho vydrží :lol: )
snad s ještě ozvu,Marian spí po noční a jsem na tu blešku nespící sama :lol: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
21.4.08 08:27

Ahojky,

Brokoličko, zato u nás je pěkně ošklivo, je zataženo a vypadá to, že bude každou chvíli pršet http://www.smajlici-1.ic.cz/…si/1/016.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
21.4.08 08:29

Ahojky

Zuzi - děkuju za podporu a doufám, že do lé=ta se něco vyrýsuje.

Počasí už mě vážně štve a ti co ho předpovídají ještě víc. V neděli krásně slunečno a ono prd.

Marodi honem se uzdravte.

Pítko ještě nepoužíváme, dávám čajíka z flašky a dudan č. 2. Ale brzy začřnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
21.4.08 09:05

Kdo se to tu ptal, jestli děti rády okusují boty?

Maruško - :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

Jinak u nás Haňa horečky a Dalek zelené sople :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
21.4.08 09:11

Maxiku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
21.4.08 09:13

Maxiku , ať jsou děti brzy v pořádku :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
21.4.08 13:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
21.4.08 14:32

Zuzi .. ja jsem se tak akorat stihla uspesne nasnidat a precist zpravy a neco z emimi a to je vsechno … :roll:

ten nas lezec je vsude, ted rano si troufnul i na schody :roll: :lol: , tak jsem ho na chvili odlozila do ohradky, jenze to nebude mit dlouhe trvani …

opet se nam tady ochladilo, dneska a zitra ma obcas zaprset, ale do konce tydne zase teplo. :-) . musim jeste objet nejake obchody a dokoupit posledni darky a veci, ktere si chci vzit sebou …

takze hezky tyden :-)

jo .. a Honzikovi opozdene prejeme vsechno nej k 7 mesicum ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
21.4.08 14:37

Adys :-)

děkujeme za přání k 7 měsícům :)
Já jsem se tě chtěla akorát zeptat, jaké je u vás počasí, aby jsme věděli, co nás čeká :lol: U nás se to dnes již vybralo, je hezky, svítí sluníčko, ale fouká tam vítr. Tak jsme byli venku jen dopoledne a uvidím, jestli půjdeme ještě odpoledne. Mareček je pěkně odvážný, když si už troufá i na schody. To musíš mít radost, to už nemůže být ani chvilku bez dozoru. To já si zatím užívám toho, že kam Honzíka položím, tak tam ho i najdu, nanejvíš se někam kousek převalí :lol:
A jak se těšíš do Čech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
21.4.08 14:45

čusík holky, jsem totálně KO, byly jsme u mojí babičky na tom úklidu. No jelikož neuklízela již ani na Vánoce - že bude dělat na jaře okna, tak tam měla roční špínu, no prostě děs… No ale bylo nás víc. Ale stejně mám ruce vytahané jak opice:-(((
Do toho ještě ten náš raubíř. Před 10 min. konečně usnul tak doufám, že to nebude zase jen 15 min. jako dopoledne a to už vstával v 6 ráno !!! Nevím kde tu energii bere, ani moc nejí :? :? :?

Do toho jsem ráno měla v kuchyni docela potopu - manža když šel do práce tak ještě nic a já když jsem potom za hodku vstávala tak kuchyň.linka plná vody a i podlaha - no prostě nám kape kohoutek přímo u zdi, takže mám celý den vyplou studenou vodu:-(((
Instalatér nemá čas, takže to zbyde na manžu na večer…
No zítra jestli to bude už spravené tak asi zavařím pračku, chci vyprat cíchy a ještě tam mám světlé, tmavé, ručníky atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
21.4.08 14:45

Adys,
ten náš lezec už také všude :D . Konec lehárka … a bude hůř :lol: . Musela jsem dát jedno kvítko pryč, pořád ji lákalo a zalepit šuflata od stolku pod televizí, to byl rachot, když to nemohla otevřít. Vůbec nemáme bydlení uděláné pro takové lezce. Všude plno lákadel a nástrah

Zuzi,
to je fajn, že Davídek může chodit s vámi na to plavčo. Máš vlastně hlídání a ještě si Davídek užije vody :wink:

Pítko,
tak my máme hrneček z DM drogerie a je na ní ten dudlík nebo co to je ještě moc velký. První den to bylo v pohodě, ale teď z toho nechce pít, jen si tak cucne a šklebí se. Tak jsme se vrátili k Avent dudlíku č. 2 - jako Marťulka :wink:

U nás je dnes také pěkně, ale sem tam mráček. Dnes jsem byla zase u zubařky a asi ještě nějaký čas tam budu chodit. Minule, jak mi čistila kanálky, tak tam byl ještě malinkatý živý nerv a já jsem dr. zlomila takovu malinkatou ná:,–(ku na vrtačku. Ono to trochu zabolelo a já se lekla a dnes se zubařka nasmála, protože zase vytáhla tu malinkatou ná:,–(ku a já ji říkám: „no, aby to nedopadlo jako minule“. Tak jsem si dala ruce za sebe jako prvňák a sestřička mi přidržovala hlavu. No, ale nebolelo to a ná:,–(ka to vydržela :D . Ještě mi dnes objevila mini kaz hned vedle v sedmičce, tak ten nás čeká příště a pak mi musí dodělat tu šestku a dát mi tam nějakou korunku nebo něco a pak mám ještě jeden kaz ani nevím kde a pak nakonec zubní kámen. No, asi je to ještě na měsíc, po týdeních návštěvách.

Tak zatím páááá. Teď nemám moc času psát. Ale čtu vás, většinou večer. Však to znáte, starání a mimi, praní, žehlení, nakupování, kamarádky a procházky atd. atd. atd. :roll: :lol: :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
21.4.08 14:47

Zuzi,
užívej, užívej si ..... :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
21.4.08 14:58

Káťo u nás je to také tak, nákupy, praní, žehlení, skládání prádla atd… a kamarádky nemají moc času takže moc často nechodí.
Ale nestěžuju si radši - tento víkend byl nádherný, miláček mě mooooc potěšil nebručel, nemručel a nenadával, že jako Kuba nespí, a kdesi cosi, že se nemůže věnovat svým hobby atd. No ukázkový víkend, tak jsem mu to také řekla, že kdyby to takto bylo častěji tak jsem nejspokojenější a nevrčím na něj :P :P :P :P

Tak snad si to vzal k srdci. A jinak jsem v pátek při cestě na vlak potkala spolupracovnici z práce, tak jsem dostala chuť zavolat šéfce, jestli bych večer nemohla na pár hodin do práce… tak pak písnu jak jsem dopadla :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
21.4.08 15:11

Tak teď jsem mluvila s kamarádkou a zítra jí budu odpoledne asi chvíli hlídat 7 týdeního chlapečka :D Tak se moc těším

Alunko, tak pak dej vědět, jak jsi dopadla s tou prací. Snad ti to vyjde :)

Katko_H, užívám si, užívám :lol: :lol: :lol: Michalka je asi také číslo, co :lol: Kydž si představím, jaké to bylo, když začal chodit Dáda a my jsme všechny věci dávali nahoru,a by na ně nedosáhl :roll: A za chvíli nás to čeká znova :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí