Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte,
nestiham ani docitat, Marianka mi nici nervy (a to je vlastne relativne hodna). Jen jsem si vsimla ze marodite, tak my se pridavame, od vcerejska mame dokonce antibiotika
Snasi to ale docela dobre, jen kdyby jedla a porad vsude nelezla, mam ji drzet v teple, coz nevim jak udelat, to abych ji privazala k posteli
. Pokusim se casem docist ale nevim nevim, jste hrozne uzvanene baby ![]()
Peti mě se to video šíleně seká, tak snad zítra to půjde lépe a já jsem se tak těšila…
![]()
Ahojky,
tak jsem pěkně vytočená
Od příštího týdne začínáme plavat a v požadavku jsem měla, že chci plavat v dopoledních hodinách a teď mi přišel e-mail, že budeme plavat od 15:30
Mám pocit, že si ze mě dělá srandu. Já u nich plavala s Dádou pomalu 3 roky, tak jsem si myslela, že by požadavku mohla vyhovět. Ve 20 hodin jí budu volat, tak jsem zvědavá, co mi na to řekne. Odpoledne plavat nebudu, nevím, kam bych dala Dádu ![]()
No nic, tak jsem si postěžovala, ale stejně to ve mě pořád vře
tak to zkouším, natáčel to taťka u našich na návštěvě je to ale šíleně krátké
![]()
normálně jíme tak 30min. ![]()
Tak jsem se zbytečně rozčílila a nakonec to dobře dopadlo
Budeme chodit plavat odpoledne a Dáda tam může s námi do bazénu a nemusím za něj nic platit
Tak jsem ráda, že to takhle dopadlo ![]()
PetoL, Michalka se pěkně plazí
Jak Ti je, co to břicho, už je to lepší?
Kat-ko, Filip mě pobavil
![]()
Marťulko, děkuji za optání, už je to dobré, teplotu měl naposledy včera večer 38,2 a dnes je již bez teplot. Snad už to bude dobré. Asi to bylo od těch zoubků. Moc pěkná videa
Kačenka je pěkný smíšek ![]()
Přebalování, s tím naštěstí zatím také nemám problém, ještě pořád to jde ![]()
Ahojky
Petruš L. Miška se skvěle plazí napadlo mě že to bude asi tím že máte plovoučku či co… mi tím že máme koberec to asi půjde hůř, ale většinou si ti prcci poradí sami…
Zuzi - tak to je dobře že ti vyhověla takto..a Áďa na tom vyzraje…to je super… a hlavně že už máte ty teploty pryč…
Alunko- koukám, že krmíš kovovou lžičkou…já bych se bála abych mu nějak neporanila dásničky a nebo ty maličký zoubky…i když už to asi děláte od začátku tak si na to zvyknul že??? A s tím že s náma BObeš chodí ven to taky brzy už nebude pravidlem jak nastupuje do nového zaměstnání tak bude dělat na šichty, dva dny noční, dva dny volno, dva dny ranní, dva dny volno…tak i tak to bude super bude s náma víc a budeme výletovat i přes týden a ne jenom výkendy.
Hanu- tak se brzy uzdravte, sem si říkala kde jsi tak dlouho.
Denska noc byla perfketní Kačenka spinkala celou. Je moc hodná. Teď už jsem vykoupaná, jsem se obalila strečkou a cvičila, prach mám taky utřený až se Kačka vzbudí tak vysaju a udělám rizoto. Venku je celkem pěkně tak toho využiju a půjdem ven. bobeš má zase nějaký melouch tak jde mojí kámošce natáhnout lino a dát lišty…ona je sama s klukem a nemá kdo by jí to udělal…tak jsem poprosila BObše jetli by byl tak hodný…sice z toho moc nadšený nebyl protože je pátek a za celý týden toho má dost, ale ona mi zase poradila ohledně papírů na sociálku a všechno mi vyběhala. A o víkend jedu s našima na zahradu bude tam i ségra s rodinou a Bobeš s bráchou jdou zase mojí kolegyňce snižovat strop. Ale korunky potřebujem a jak nastoupí do nové práce tak je utrum nebude mít místo kde to dělat…tak to bude jen jednou za čas…
Tak zase jednou nakukuji. Konečně mi malá usnula doma a bez prsa, to se mi nestalo víc jak čtyři měsíce. Koukám, tady už valná většina leze a někdo už dokonce stojí. To my tedy ani náhodou. Lea jen válí sudy, tímto způsobem se však dostane všude, kde se jí zamane.
Leuška má už dva zuby
, hrůza hrůzoucí. Mám rozkousané bradavky, děsím se dalšího kojení. Když jí dávám prso, tak už mám zatnuté zuby a čekám na tu děsnou bolest, je to hrůza, zlaté časy bez zubů. Netuším, jak jí to odnaučit, někdy kousne hned, někdy až ke konci kojení, někdy se mi podaří jí zastavit, že kůži neprokousne, ale už se jí podařilo roztrhnout mi bradavku. Ach jo, já jen doufám, že další zuby tak rychle nevyrostou, ty spodní mi úplně stačí.
Plavání, je super, Lea se už potápěla. Jen začínám být dost naštvaná, už třikrát nám odvolali páteční plavání.
Princezna se vzbudila, bude mučení.
Tak snad někdy zase, doufám, že brzy.
Jo, ještě do seznámku, Lea v půl roce 64 cm (měřeno sestrou, takže těch 67 cm smazat, děkuji), 7340g.
ahojte pri patku … ![]()
PetoX ..koukni sem, je tam jeden tip na kretu… ta moje kamoska se mi zatim neozvala
https://www.emimino.cz/modules.php?…
JJ … to je blby, kdyz mala kouse … Marek teda taky obcas stiskne, ale zatim nastesti nekousnul hodne … nicmene, pokazde, kdyz to udela, tak durazne reknu, aby nekousal a tuknu ho do brady a on hned pusti …
neda se nic delat, kousat by te nemela a kdyz kousne, tak proste prso vyndat .. oni to moc rychle pochopi, ze nesmi .. ![]()
Martulko .. koukam, ze budete mit pestry vikend ![]()
Hanu .. vyzdravte se … ![]()
Zuzi .. tak to dobre dopadlo … vlastne super, Dada na tom vydelal
. mmch .. vzdycky ti chci rict, ze se mi Honzik jevi jako uplne vzorne pohodove miminko ![]()
Markovi uz je trosku lip .. sice ma porad desny nudle a kasle jako tuberak, ale nastesti uz nebreci a nema horecku .. ![]()
no a i pres nemoc se mi tady rozlezl po celym baraku, takze je konec bezstarostnych chvilek … a to nadvakrat .. vcera dorazila MS
.. jsem si rikala, ze ja blbec jsem nepockala s tou antiko … takhle se mi to rozjelo
a budu se tady s tim otravovat ![]()
no a tady je video ze vcera …
.. a pro vysvetleni, ta posledni faze, Marek mel ‚odpocivat‘ v lehatku, jenze on to vzdycky tak rozperuje, ze lita pomalu az ke stropu
a dela to randal, ktery zase vytaci Adama, kdyz se treba zrovna diva na tv. je u nas veselo ![]()
http://www.onetruemedia.com/shared?…
a jeste zazitek ze stredy ![]()
ve stredu jsem musela vzit k dr. i adamka … dr. vysetroval malyho a ten samozrejme rval, i kdyz se mu nic nedelo .. no a ada za mnou schovanej a rval jak tur, ze pry nechce, aby se markovi ublizovalo ..
.. a pak doma jeste jsem drzela marka v naruci, sedeli jsme na gauci a marek pobrekaval a nedal se utisit .. a adam slzy v ocich a zase rval, ze nechce, aby marek brecel, ze je mu ho lito .. tak jsme tady rvali vsichni ![]()
no a ted mi tady rika manzel, ze je mu zle, adam taky zacina smrkat, no to bude parada … 3 nemocni chlapi v baraku ..
![]()
tak ja mizim .. hezky vikend ![]()
ahoj,
Adys- tak ať zvládneš víkend s nemocnejma chlapa, to bude něco, nezávidím, teda ![]()
Adam má rýmu a trochu kašel, nojo 3týdnu ve školce je na nás moc
![]()
Marťulko- koberec je zase na lezení úplně ideální, to na plovoučce nebo na dece to je s lezením těžší. Ale jak sis všimla, tak tady většina dětí spíš rovnou leze než se palzí, teda aspoň mně to tak přijde.
Dopolko jsme byli s Lukynem na alergologii, brali mu zkumavek krve z hlavičky, sice brečel, ale myslím, že spíš z toho jak jsme ho drželi, pak hned přestal. Výsledky budeme mít za 6týdnů.
Zuzi- ještě jsem chtěla minule napsat, taky pijem z dudlíka, z pítka jednak nechce a nebo vypije mnohem míń. Adama jsem učila hned z pítka a vůbec nepil, tak nechám Lukyna klidně na dudlíkovi, když bude aspoń pít víc. Teda tolik jako Ondrášek a spol toho nevypije, ale průměrně denně tak těch 120ml určitě někdy i víc kolem těch 200ml.
Adys to je krásně roztomilé jak je Ada srdíčkový.Je vidět že má brášku rád. To je tak miloučké a úplně jsem musela zamáčknout slizičku
. Je super mát dvě děti. A Marky krásně leze je takový šikula. Áďa se koukal tak provinile jako já ho zastavím aby se nehoupal, mě to ruší a při tom koukal na tebe jako jestli může. A ty jsi určitě hned udělala jako nech ho být že???
A Markymu je to fuk hlavně že je rachot…
![]()
Kačenka zase spinká a zase pěknou dobu. Se jí zase vrací ten její režim.Tak jsem moc ráda.
Tak se mějte holky hezky zítra tu asi budu až večer a marodi hlavně se opatrujte a uzdravte. Posíláme všem pohlazeníčko ![]()
Ahojík,
tak s tím slyšením to snad nebude tak horké,muj doktor řika ze si myslí že slyší ,na žadným vyšetření jsme nebyli mame to sledovat a kdyby se nam neco nezdalo tak nas pošle na naky vyšetření ,ale ja sem rozhodnuta pro jistotu to vyšetření vyžadovat až pujdem do poradny.
Adys,teda 3marody to ti nezavidim ,jeste abys to tak chytla ty,kdo by se pak o vas postaral.
jak jste tady nekdo psal ze se to přenaší virtualne tak na tom asi neco bude,začína me škrabat v krku.
Natalka objevila novou slabiku a tak my tu celej den dela veveveve a me uz z toho bolí hlava,chtela sem sem dat video ale nak se my nedaří tak snad pozdejc.
Tak jsem doma z procházky. Docela se udělalo chladno. KAčenka furt pofňukávala moc se jí tam nelíbilo tak jsme jí pořád polohovali a nakonec jsme zakotvili u hospůdky a dala jsem jí napapat a byla spokojená ale taky hlavně protože jsem jí měla na ruce. Včera jsme jeli z Tesca a měla už velký hlad a jak to bylo dlouhé tak jsme jí zabalili do deky a nesli no a jí se to samozřejmě líbilo.
Amísku tak to je moc dobře že je Natálčin sluch vpořádku. Každopádně to hlídejte a raději na to vyšetření skákněte tím určitě nic nezkazíte a budete mít jistotu.
Leni to máš pravdu že většina tu spíš lezou než se plazý. A taky vám přeju ať výsledky vyjdou dobře a žádné alergie Lukyn nemá.
Tak už mám taťku doma tak jdu dělat toustíky. Tak papapa holky
Pěkný večer holky
,
tak nad těma teplotyma je snad vyhráno, dnes je Honzík také ok
Davídek se pořád plácá v té rýmě a nená jí nic moc
Ale na druhou stranu, je to jen rýma..
Dnes jsem Dádovi říkala, že bude chodit plavat s námi, tak měl velikou radost a už si začal plánovat, co v té vodě bude dělat
A to budeme plavat ještě s kamarádkou, ta má roční holčičku a pak stejně straou holčičku jako je Dáda. Oni spolu chodí do školky a od mala jsou nejlepší kamarádi. A ta bude na to plavčo chodit také, tak si dovedu živě představit, jak tam Dáda s Kačkou budou řádit ![]()
Marťulko , z toho břicha si nic nedělej, hlavně že je Kačenka zdravá. A když budeš pořád tak hezky cvičit, tak ho určitě brzy schodíš ![]()
JJ , to znám, jak je to nepříjemné, když mimčo kouše
Pamatuji si to od Dády a řešila jsem to stejně jako Adys.
Adys , Honzík má také svoje dny, ale není to nic strašného. On je celkem usměvavý, krásně spí a hezky baští. Ale třeba dnes byl hodně ukňouraný, asi to bude těma zubama, co se mu tam tlačí. Kolikrát když ho položím do postýlky, nebo na deku a začnu se vzdalovat, tak hned brečí a zkouší to na mě
Tak jen aby jsi věděla, že také není tak vzorný ![]()
To je dobře, že je Markovi už lépe. Teď už snad bude jen líp. Video je opět super, jak jinak
A stejně jako Marťulka, jsem musela zatlačit slzičku, když jsem četla, ak Áďa Marečka brání
Je vidět, že ho má moc rád.
Leni , Vy si s těma doktorama tedy hodně užijete, co? Budeme držet palce, ať Lukášek nemá žádné alergie. Dáda má už 2 měsíce tu kopřivku, nejspíš je na něco alergický a já nevím na co. Také s ním chci jít na alergologii, ale bylo mi řečeno, že tam mám jít až na podzim, že teď už je na to pozdě. A to mi to řekli už asi před měsícem. Pořád doufám, že mu ta kopřivka brzy zmizí, už je to otravné ![]()
Jak měl Honzík ty teploty, tak z toho dudlíka vypil jeden den asi 250ml. Dnes jsem mu dala zase pítko a moc toho nevypil. Tak jsem mu odpoledne dala zase dudlíka a hned toho vypil víc. Dnes měl asi 150ml. Tak toho dudlíka zatím asi také nechám a nebudu to řešit…
Amisku , to je dobře, že to vypadá, že Natálka slyší. To vyšetření bych si pro klid duše také nechala udělat. Alespoň budeš mít jistotu.
Slabiky se Honzík také hodně naučil, říká DA MA BA BU, možná ještě něco, ale já si to moc nepamatuji
Mějte krásný víkend ![]()