Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
Amisku, to se mi moc nezda..jak psaly holky..vzdyt byste na to uz davno prisli.....kdyz jsme byly na neur., tak dr. zkousel sluch tim, ze vzal chrastitko a zacal chrastit ruzne do stran…snad to bude v poradku!! Drzime palce!!
Koukam, ze je tu plno marodu, tak prejeme vsem rychle uzdraveni…
S tou vahou…ja jsem hrozny prcek…mam jen 162 cm a kdyz jsem odjizdela, tak jsem mela 48 kg…ted si myslim, ze budu mit tak 50, protoze jim vecer a je tu vsechno tucny…jogurty, syry (myslim tim treba fetu, kterou bohuzel jim rada a casto
)…a hlavne tu nepiju nic jinyho, nez broskvovy juice a to je taky nic moc.........ale pomalicku zacinam najizdet zase na normalni stravu (a ne porad jen cokolady a susenky) a hlavne uz budu jist pres den.
Peto, chystas se na Kretu???
.....huraaaa!!!!! ![]()
Monco, video mi jde spustit, ale jak to mame pomaly, tak to trva a hrozne se to seka…jako vsechny videa, co jsem si zkousela pustit ![]()
Alino, jak si psala, ze se tesis az prestanes kojit…tak ja byla spokojena pred tehu…pak, kdyz jsem mela mliko, tak jsem byla taky spokojena a ted je to des...........radsi ani nebudu mluvit…total jiny prsa..a vlastne ani nevim, jestli se tomu da rikat jeste prsa.
No jééé Maruško ahooooj! Všimla jsem si, že už jsi tu byla, ale jak Mates začal s tím uchem, tak jsem na všechno zapomněla. To je fajn, že jsi tady i na těch pět hodin
Často jsem na tebe myslela, jak se asi máte!
Kdybys náhodou věděla o nějakým čistým pěkným a levným hotelu pro rodinu, tak dej vědět, taky by jsme přijeli
Třeba se domluvím s Peťou a pojedeme ve stejném termínu a uděláme srazík!! Viď Peťo???
Na Krétě jsme ještě nebyli, pořád jsme jezdili na Rhodos
![]()
No prsa, už jsem to tady řešila s Marťul, ty moje nestojí ani za komentář
![]()
Jsem pitomá, vždycky něco zapomenu
![]()
Mates dostal kapky do nosu, do uší, sirup do krku a v pátek na kontrolu, tak jen doufám, že se nezhorší, jinak ATB ![]()
Mončo ta je krásná…ty tvářičky no já bych jí hend pošušňala…
Luci já to psala na rychlo chtěla jsem to napsat bez těch nejhorších chvilek Kačence jako deníček na jednich stránkách a ono mi to neuložilo tak jsem to zkopírovala a dal sem, ael pak když jsem to po sobě četla tak jsem byla červená až na zadu a říkala si doufám, že to nikdo nebude číst takových chyb.....ale psala jsem to opravdu na rychlovku…a ty nejhorší momenty jsou vynechané, nechtěla jsem aby Kačenka věděal jaký prase jí rodilo…naštěstí už je prý z nemocnice pryč…tak jsem to vžrala já,ale jsme vpořádku a to je hlavní…jsem taky ráda že tma byl Bobeš jinak bejt tam sama tak nevím…příště jestli by nestíhal být se mnou u porodu tak radši neporodím, protože bych to bez něj nezvládla…
Holky taky jsou ti vaši manžövétakový upnutý na vás a děti???Jak píše Alunka třeba že vozili Kubíka její přátelé tak to by u nás neprošlo…on Kačenku nikomu nepučí ta je jenom jeho…
Jsem nějaká zaostalá, jsem to měla rozepsané skoro dvě hodinky a poslala jse mto taž teďkdy už jste u toho nakecali tolik…se tu pěkně scházíme co???
Prsa - asno máme to s Katkou probrané. DĚS BĚS. Před těhu jsem neměla nic kojení hmmm to se taťkovi líbilo a ijá selkem spokojená a teĎ mám zase nic a ještě ke všemu spláclý
…ale Bobeš říká že je spokojený tak to neřeším. …se stejnak nikde nevystavuju…
Katko - tak snad to všechno léčivo zabere a bude Matěj zase zdraví. A hlavně ať to nechytne Natálka.
Já jsem ještě v řecku nebyla ale strašně mě to tam láká. Letos nikam nejdem jen tak ČR a moře až příští rok.
Maruško ale klidně sem dávej typi budeme určitě všechny moc rády. A prosím tě tu váhu sis raději měla nechat pro sebe a s těbou i ostatní co jsou huběňourky
.
Moje ségra má taky 168cm a v těhu přibrala 18kg a do tří měsíců měla svejch 50kg a to nekojila. No joona je po mamce střízlík a já po taťkovi mohutná
.
Kačko Michalka je šikulka. To u nás teda nehrozí. Ta si klekne jenom když je u mě na klíně a probírá mi vlasy a nebo si hraje s řetízkem. Pořád se jen točí dokolečka a plazí se spíš dozadu a to ještě jako hlemížď. Ale to přijde nemůžou tu být všichni stejní šikulové že???
Mončo Janička je fakt k sežrání. A video je mo pěkné.
Zuzi to je mi líto že vám ty teploty neustoupili. Mi už je nemáme, ale bueme na vás moc myslet ať se jich co nejdříve zbavíte.
Tak jdu zase zkusit udělat nějaké videa už jsem to dlouho nedělala.
Holky a neuvažovaly jste nad těmi tabletami Decolen?? Já se strašně bojím jaké budu mít prsa až dokojím a na B-C jsem četla o Decolenu diskuzi a některým holkám opravdu pomohl
Tak uvažuju že si je pak koupím..
Ještě Vám tady hodím video Co dělala Janča jak uviděla že mám v ruce foťák
A už mizím, za chvíli přijde manža a pojedeme na nákup a já mám ještě mokrou hlavu ![]()
Marťulka píše:Luci já to psala na rychlo chtěla jsem to napsat bez těch nejhorších chvilek Kačence jako deníček na jednich stránkách a ono mi to neuložilo tak jsem to zkopírovala a dal sem, ael pak když jsem to po sobě četla tak jsem byla červená až na zadu a říkala si doufám, že to nikdo nebude číst takových chyb.....ale psala jsem to opravdu na rychlovku…a ty nejhorší momenty jsou vynechané, nechtěla jsem aby Kačenka věděal jaký prase jí rodilo…naštěstí už je prý z nemocnice pryč…tak jsem to vžrala já,ale jsme vpořádku a to je hlavní…jsem taky ráda že tma byl Bobeš jinak bejt tam sama tak nevím…příště jestli by nestíhal být se mnou u porodu tak radši neporodím, protože bych to bez něj nezvládla…
.
Marťulko - kde máš popis porodu? Hoď odkaz, jsem baba jedna zvědavá ![]()
MonaP píše:
Holky a neuvažovaly jste nad těmi tabletami Decolen?? Já se strašně bojím jaké budu mít prsa až dokojím a na B-C jsem četla o Decolenu diskuzi a některým holkám opravdu pomohl![]()
Tak uvažuju že si je pak koupím..:
Mončo - no nevím, já tomu nevěřím. Stejně tak nevěřím žádným krémům na celulitydu (či jak se to píše) apod. Prostě ta prsa budou jiná, s tím se smiřme ![]()
Koukám, že jste tu řešili sezení. Tak dávám taky jedno video, jak si náš prcek sedá
Na cvičení jsme od MUDr. minulý týden dostali pomocné cviky, ale už je ani necvičím, není potřeba. A sedá si na obě strany, tak je to OK. Narozdíl od plazení - tam zabírá jen jedna nožička a jedna ručička ![]()
http://www.youtube.com/watch?…
Zkusila jsem dnes dát Šimonkovi Frutapuru (jablko-hruška) a nepozřel skoro nic. Málem se z toho
No, hlavně že papá zeleninku, já to ovoce stejně jen tak zkusila, chci s ním ještě počkat. Brzy chci zkusit dát masíčko.
Moni , tak Honzík dělá to samé co Janča
Zrovna včera jsem říkala manželovi, že Honzík trénuje na seskok padákem
A o tom Decolenu mi včera říkal manžel, jestli ho nechci vyzkoušet
Ale já tomu nevěřím ![]()
PetoX , to já mám doma hrozného jedlíka, cokoliv mu dám, tak sní a ani se nediví, když má něco nového
Šimonek si krásně sedá, stejně jako Mareček od Adys. Jsou to šikulové ![]()
A kam vůbec chodíte plavat? Pochopila jsem to, že nakonec tam u Vás asi nechodíte…
Marťulko , to je dobře, že je Kačenka už bez teplot ![]()
Katko_H , Michalka je pěkně zvědavá ženská, co ![]()
Amisku , s tím sluchem to snad bude dobré, také si myslím, že kdyby neslyšela, tak by jste na tojiž přišli. Moc moc držím palečky, ať je to v pořádku!!!
Váha , tak Vás také asi trochu naštvu, ale co
Měřím 175cm a vážím 57kg
Já bych zase ráda přibrala, ale nejde to ![]()
Honzík je teď lepší, po obědě jsem ho měřila a teplotu neměl, měl 37,3. Ale bojím se, že večer mu zase vyskočí
A asi to bude od těch zoubků, zdá se mi, že mu dole prosvítají dvě bílé tečky ![]()
holky .. ja snad zacnu verit, ze ty nemoci se prenaseji virtualne …
desna noc, Marek horecku, strasnou rymu, kasel … vubec jsme nespali .. proste parada. ![]()
jdu volat dr., aby si ho poslechnul, zvlast pred tou nasi cestou …
Zuza píše: [A kam vůbec chodíte plavat? Pochopila jsem to, že nakonec tam u Vás asi nechodíte…
[:)
Zuzko - chodíme tady u nás v Petrovicích. Je to www.rc-ctyrlistek.cz a jsem moc spokojená. Dokonce zavedli, že se může hodina nahradit, což je při těch cenách za lekci bezva.
Adys - s těma nemocema to je hrůza. Tak at je brzy lépe!