Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
609
15.4.08 13:17

MARUŠKO AHOJ!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.beruska8.cz/…edpu1/13.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
15.4.08 13:24

AHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓJ MARUŠKO, tak vítej zase u nás :D Myslela jsem na Vás, jak jste zvládly cestu a jak se tam máte. Také už jsem Ti jednou chtěla psát sms a pak jsem si řekla, že Tě nebudu prudit :lol: To je bezva, že máte net. A co tchýně, jak to s ní jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
15.4.08 13:45

AHOJ MARUŠKO!!!! Ráda jsem si od tebe zas něco početla…

Mončo, Janičce to na vítání fakt moc slušelo, z těch šatičků si nic nedělej, je to v pohodě! A já tě mám zafiksovanou jako tu blondýnku, co máš nad nickem, tak sem koukala jak jojo, ty jsi brunetka :lol:

Já jsem byla u kadeřnice včera, mám melíry a jsem ostříhaná, myslím, že je to vcelku ok. :D

Zuzi, tak to je blbé, že Honzík teplotkuje, ale venku je škaredě, alespoň tady u nás docela prší, tak tě to nemusí tolik mrzet a malej se dá brzy do pořádku. Jen sem ti chtěla napsat, že Ondrášek měl týden zvýšené teploty a nic jiného a pak z toho byl zub…

Marťulko, dej sem tvoji fotky, protože já si fakt neumím představit, jak o sobě pořád píšeš jako o buřtovi…myslím, že to nebude tak hrozný, že jenom přeháníš :wink:

Jinak já malýmu teplotku měřím, jen když se mi zdá teplejší.
UM pije ráno v 7 - 150 ml UM
v 9:30 - jogurt + Frtutapura ( jen jogurt nebo jen F. mu nestačí)
v 11:30 - obídek, tak tech 350 ml, někdy zelenina, jindy něco jiného, už dáváme pohanku a červenou čočku
ve 14:30 - 180ml UM
v 16:30 - přesnídávka 190g
v 18:30 - 210UM
A každý den 0,5 l čaje.

Takhle jí každý den, prostě to tam hrne po dvou hodinách, ale naposledy jí kolem té půl sedmé večer a pak až ráno kolem sedmé hodiny, tak sem spokojená.
Už přes týden spí CELOU NOC a sám v postýlce. Usne o půl osmé a budí se v sedm až osm ráno! Tímhle ho nechválím, jen to konstatuji, chválit jsem si odvykla, vždycky se mi to pak vymstilo…
A vážíme 9,35 kg a měříme 73 cm
A faldíčky nemáme…, jen dva pidi nahoře na stehýnkách, jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
15.4.08 13:55

LUCI , dej sem také fotečku a pochlub se, jak jsi dopadla u kadeřnice :) A kolik jsi u ní nechala? Já si také myslím, že by to mohl mít od zoubků, když mu není nic jiného. no uvidím. Ale teď zatím teplotu nemá, měl jí jen ráno a pak jsem ho měřila asi v 10 hod a to měl jen 37,2. Tak třeba už to bude dobré. U nás je dnes také ošklivo, tak mě ani nemrzí, že musíme být doma. Jen za hodinku musím dojít pro Dádu do školky, tak jsem ráda, že mám doma mamku a můžu jí tady Honzíka nechat. Ondrášek je pěknej chlap a koukám, co Ti toho sní :lol: A ta frutapura Honzíkovi také nestačí samotná, ještě mu do ní nastrouhám trochu jablka a nebo mu namačkám banán. Ale on se pak ještě dokojí :lol: A když jsme venku a nechce se kojit, tak mám v zásobě banán a ten sní celý a pomalu mi ještě nadává, že by si dal ještě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
15.4.08 14:18

Marusko ahoooj :-)
jsem rada, ze jste dorazily s Annie v pohode a pomalu si zvykate. ono to bude ze zacatku tezsi, ale az si zajedete nejaky svuj rezim a treba udelas i nejake kamarady, tak to bude lepsi :-)

Luci .. uz jsem to psala .. Ondrasek je pasak .. a peknej jedlik :-)

Martulko .. taky neverim, ze jses burt .. za toho jsem tady ja … ;-) myslim, ze me teda nikdo netrumfne :-)

Zuzi .. to je fajn, ze Honzikovi klesla ta teplota. uvidis, jak se to vyvine. video jsem jeste nevidela, chystam se na nej ;-)
Monco .. moc vam to slusi a Janicce obzvlast. a Misa je celej po manzovi … a taky mi prijde, ze na fotce v nicku jses uplne jina … rekla bych, ze ted jsi prave vic pohubla :-)

PetroX .. kamosce jsem napsala email, tak doufam, ze mi brzo odpovi .. :-)

Marek dneska spal az do 7.45, coz uz se teda dlouho nestalo .. v noci ale vstava snad po 2hod .. uz se psychicky pripravuju na vyrvavani … ale asi az se vratime od nasich, protoze si myslim, ze ted by to nemelo cenu.

vcera jsem mu privodila ‚uraz‘ :oops: .. zaklinil si nozku pod gaucem, tak jsem mu ji vyndala a chtela jsem ho od toho gauce posunout. jenze jsem si neuvedomila, ze ma vratky ruce a hracku pred sebou a uz to bylo .. ja posunula, Markovi se podlomily ruce a tvari spadnul primo na tu hracku. takze tam ma ted modrinu :?

bojkotuje mi UM … samotne z flasky ani nahodou, takze kdyz nekde jsme venku, tak je to zajimave. bud kojim v aute nebo proste jedeme se revem domu ;-) .
jinak nas jidelnicek je asi nasledujici:
1. kojo .. podle toho jak vstane, spis je to tak hodne brzo rano, kdy pak jeste usne

2. 8-8.30 kase (rozdelana asi ve 200ml UM)

3. 2. kojo mezi 9.30- 10.30 , pak jde spat a spi asi 2hod

4. obed - zelenina, podle toho, kdy se vzbudi. tak mezi 12. - 13. hod.

5. 3. kojo bud hned po obede nebo az tak kolem 2.hod, pak jde spat a spi asi tak hodinu

6. svacina - ovoce mezi 3.-4.hod

7. nekdy 4. kojo kolem 5.hod

8. vecere, kase kolem 6.30 a v 7 koupat (kdyz se koupe) a v 7.30 spat ..

a v noci … vzdyt vite :roll:

vcera jsem taky koupili Adovi kolo, takze jsme jeste vecer byli prubnout, hned po ceste z kramu ;-) . ale uz se dela opravdu teplo, na od stredy hlasi 20+C … v patek snad 25C … takze se tesim na vychazky na kole :-)

jdu delat tu snidani .. tak se zatim mejte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
15.4.08 14:40

Holky trak já vám sem dám fotku,ale opravdu nepřeháním, vždyť měřím 172cm a vážím 86kg…to je katastróóófa.....Já od porodu kdy jsem všechny kila nechala v porodce aměla z toho takovou radost že jsem začala žrát já blbá a přibrala jsem 13kg a Bobeš přibral 7kg, ale na něm to není vidět.

Adys - tak to teĎ budete trandit s Áďou. Ty s Markym v kočárku a taťka s Äďou na kole, teda spíš za kolem. To muselo být řevu když jsi Marečkovi takhle udělalabebí že?? Ale on ti to hned odpustil když jsi ho pomazlila. Takovejch ještě bude. Ale trhá to srdíčko že???

Maruško - takh lavně že už jste si zvykli a máte to zajeté. Jsi holka šikovná kdybyses zase na sebe nespolehla tak namáš net. Mooooc chválím. Chodítko máme, sice píšou od 6 měs. ale Kačka mi na to ještě přijde vachrlatá, jinak ve vaně a na sedačce sedí sama a i bez opory tak snad to přijde brzy. Sedátko do vany je bezva a tak ho taky co nejdříve pořídíme.
Kačka už chce stejnak pořád sedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
15.4.08 14:41

Luci - Oňďa je teda ale fakt kus chlapa. To bude mít jednou Michalka pořádnou oporu. Se pak nemusíte bát je někam pouštět spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
15.4.08 14:58

Tak jsem jí dala před chvilko spinkat a teď slyším jak tam natahuje méďu. Už nevolá z ložnice kňouráním ale rovnou natáhne méďu a ten začne hrát a je mi jsné že už je vzhůru. Ach jo jak jsem jí chválila že hezky spinká tak šup a je to tu. Alunka mi to určitě vyfoukla když jí dneska Kubík tak hezky spinká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
15.4.08 15:01

holky .. se musim pochlubit .. Marek si ted rano sam sednul ;-)
sice asi na 2 sekundy a pak si tam dal zase ruku, ale vubec ho to nevzrusovalo :-) . spis premejslel, jestli pujde kramovat policky nebo tahat za zaclonu :-)

http://www.onetruemedia.com/shared?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
15.4.08 15:04
Marťulka píše:
Holky trak já vám sem dám fotku,ale opravdu nepřeháním, vždyť měřím 172cm a vážím 86kg…to je katastróóófa.....Já od porodu kdy jsem všechny kila nechala v porodce aměla z toho takovou radost že jsem začala žrát já blbá a přibrala jsem 13kg a Bobeš přibral 7kg, ale na něm to není vidět.

Marti .. presne to samy u me. ted jsem uz zpatky na predtehu vahou, za coz by byl kdekdo stastny, ale vzhledem k tomu, ze ja jsem pred tehu mela vic nez po porodu, tak ja z toho radost nemam :? ty mas aspon vuli a cvicis .. to ja teda vubec .. :oops: no treba ted budu muset behat za adou na kole, tak nejaky pohyb budu mit. se me doma leknou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
15.4.08 15:25

o váze se nežertuje :P :P :P Mám téměř to co Marti, ale s rozdílem, že na výšku je mě jen 165 cm :? :? :?
Ale dneska jdu zase potrápit tělo na cvičení, a musím prostě méně jíst :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
15.4.08 15:41

Mončo - to mne mrzí, že malá nechce spinkat. A chci se zeptat - jak ti spí přes den? V jedné knížce radí, když děti nespí v noci a pak to přes den dohánějí, je přes den prostě budit. Nastavit si režim spaní přes den (1,5 hod dopoledne a 1 až 1,5 hod odpoledne, mezi spaním min. 3-4 hod bdění) a to alespoň 1-2 týdny striktně dodržovat (i za cenu omezení cestování, nákupů, cvičení apod.)¨. Takže např. když ti v 6 vstává, tak ji dát v 9 spát (i když nebude chtít, nechat ji plakat v postýlce, v postýlce ji prostě tu 1,5 hod udržet), pak ji dát odpo např. v 15 hod. A kdyby chtěla spát v jiný čas, nebo víc, tak ji nenechat (pozor - nenechat spát v kočárku). No, vím, že je to těžké, ale třeba by se to u vás povedlo a i za cenu těch několika dnů, kdy bys musela obětovat vlastní program, by to určitě stálo.

Zuzo - tak první teplotky :cry: U nás naštěstí zatím žádné ještě nebyli. Ale každý den, krom víkendů, je mezi dětma (cvičení, plavání apod.), tak se taky obávám, že brzy něco chytíme.

Marťulko - teplota - a proč bych ji měla měřit? Měřila jsem ji v porodnici a od té doby asi 3×, když jsem měla obavu, zda nemá teplotku. Jinak není přeci důvod 8O

Alunko - těch Kubových špíčků se neboj, to vyběhá :lol: :lol: A podle toho, co si vybavuji, tak není nejtěžší z našich miminek. Náš Šimon je těžší a ty jeho špíčky zbožňuji :) :wink:

Maruško - ahoooooj :lol: To je bezva, že už máš net a že se ti daří dobře.

Adys - gratuluji k sezení. U nás se sedí už skoro pořád. Začal někdy začátkem minulého týdne a dneska už je tkak většinu času. Bud se pohybuje, resp. plazí, nebo trénuje horu a kolínka, nebo sedí :lol:

Marťulko, Alunko a Adys - váha :twisted: :twisted: Tak jo, mám 172 cm a 84 kg. Před těhu jsem se pohybovala mezi 75-77 kg. Což jsem nebyla moc spokojená, ale co bych za to dneska dala :cry: :cry: Po Vánocích se mi podařilo zhubnout na 82, ale už je to zase zpět. A to cvičím tak 3× týdně. No, prostě moc ŽERU! Dříve jsem sice moc necvičila, ale tím, jak jsem byla v práci, tak jsem míň jedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
15.4.08 15:49

PetoX .. v ‚moji‘ chytre knizce se zase pise, ze cim vic deti spi, tim lip spi .. tzn., ze kdyz spi dobre pres den, tak spi lip i v noci ;-)

taky se tam pise, ze by deti mely jit spat tak od 2-3 hod od probuzeni … napr. kdyz se vzbudi rano v 7, tak by meli jit spat mezi 9.-10. .. a musim rict, ze u nas to tak funguje, Marek je proste tak po tech 2-3 hod unavenej a je videt, ze potrebuje spat.
na to, aby si deti ve spanku odpocinuly a nacerpaly dalsi sily, tak by mely spat nejmin 30min … min jak 30min neni kvalitni spanek ;-) . muzu to potvrdit, protoze Adam nikdy nespal vic jak 20min a budil se s placem, byl celkem protivnej .. Marek se mi zda vic v pohode, budi se s usmevem a je takovej pohodar ;-)

jo .. a k ty vaze .. no ja mam tak tech 165cm, ale na vahu mam jeste tak o 20kg vic nez vy … :oops: :oops: .. no vzdyt rikam, ze me nikdo nepozna :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
15.4.08 16:38

PetoX .. jeste me napadlo s tou dovcou … primo na Krete mame ted zveda, ne ? ;-) :lol:
urcite by ti Maruska mohla taky neco poradit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
15.4.08 18:06

Zuzi, tak to už bude dobrý, když to šlo takhle dolů ta teplotka…

Tak já měřím tak 166cm a vážím 67kg, ještě tech 7kg dolů a bude to ok.

Fotku vlasů hodím, ale až zítra, dneska už nestíhám. Pořádám bazárek, za chvíli se nahrnou ženský

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí