Poradna duly
Jana Čurdová
Marťulko,
jestli chceš vložit URL adresu (odkaz na kliknutí), tak zkopíruj tu adresu a ani nemusíš před ní a za ní kliknout tady ve zprávě na „URL“.
Jestli chceš obrázek, tak klikej na to „IMG“, jak jsi dělala, ale vkládej tam ne URL adresu té složky (tzn. ne http://http/…Nova_slozka/), ale URL adresu konkrétních fotek (např. http://majan05.rajce.idnes.cz/…ka_2_mesice/#…).
Holky tak jsem dala do galerky další fotky Jakuba, je to pěkný raubíř, tedka se tu válí, a chtěl by chrnět ale nejde mu to
![]()
Děkuju já to tak dělala Petruš, ale neotevřela jsem si tu fotku a jen na ní kliklaa a z vlastností zkopírovala kod, ale ten k té fotce nepatřil…
HIHIHI a můžete se smát…dovoluju vám to…a nebo spíš brečte ono to k smíchu ani moc není…ale spíš k pláči…Kačenka nespala od 13h až do teĎ a teĎ tu susíná u jídla. tka pap jdu koukat n aMísto nahoře dneskaje poslední díl…
pomóc, chce to tady po mě pořád nějaký heslo ![]()
Marťul, nemáš v tom prsty
![]()
Jo, taky to chce furt heslo. Marťulka si to dala do uzamčeného alba, aby jí na to kdekdo nekoukal
A žádný fotky se mi v té tvé poslední zprávě Marťulko nezobrazují
No, kdybych se chtěla někomu smát, tak půjdu do chodby a podívám se na tu velkou lesklou věc, co nám tam visí na zdi ![]()
Holky, četly jste tu novou diskusi „Jak z toho ven“??? No to je síla. Nevím, zda je to od ní jen blbý vtip, nebo je fakt tak blbá..... ![]()
ahoj,
Maruško- vítej zpátky v diskuzi ![]()
Barčo- u nás nehrozí být chvíli bez oblečení, dnes jsem kamarádce říkala, že bych u přebalování potřenovala ještě jednu ruku minimálně, která by držela Lukyna, aby se nedrásal a to vyloženě. Takže já ho namažu a hned oblékám, před dne ponožky, teď dost punčocháče, ty si nevyhrne nahoru a na noc overal, přes který dávám bodyčko s krátkým rukávem, protože jak se furt tře nohama, tak se vždy do pyžama zamotal a měl nohy uprostřed.
Mončo- tak takového tuleně nebo rypouše, co jsi to tam psala, máme doma taky a tím zadkem to dělá mnohem víc. On se tada teď i hodně rozplazil a doplazí se všude, nejlíp pod stůl a nebo pod Áďu, abych se bála, že na něj Adam šlápne.
Adys- tak snad ty ATB Marečkovi brzy zaberou, když jste to podchytili včas.
Váha- nemáme váhu (ropztříštila jsem ji vysavačem), tak nevím jestli je to plus nebo mínus
Ale hlásím se spíš ke středu, určitě ne vyzáblina, takový ten tvar hruška
po mamince.
PetiX, četla jsem tu diskuzi. Mazec, hlavně to jak píše o té sportovní postavě a těhotenství. Nechápu, proč to neřešila dřív. Vypadá to, že ani neví kdo je táta.
Tak jsem si přečetla tu diskuzi a je to docela síla. Tak si říkám, jestli si to nevymyslela
Nepříjde mi to normální ![]()
Marťulko , po mě to chce také heslo. Že Ty nechceš, aby jsme Tě viděly ![]()
Adys , to je mi líto, že má Mareček antibiotika
Tak ať mu brzy zaberou a je mu dobře
Ahojky,
tak jsem si taky přečetla diskuzi a je mi z ní
Jsem se hodně držela abych tam něco nenapsala ( neuměla bych být slušná)
Adys ať Marečkovi antibiotika rychle zaberou
Marťulko neschovávej se za hesla
tak nám to heslo pošli jako SZ ať se můžem kouknout
a souhlasím s Petrou - kdybych se chtěla smát tak se podívám do zrcadla ( ale to se mi chce spíš brečet
) ![]()
Holky dneska máme s Peťkou výročí – 9 let od svatby. Nenapadlo mě že s tím klukem kterého jsem potkala jako čerstvá sedmnáctka prožijeme tak krásný život a budeme mít 2 krásné děti.A kolik krásných chvil nás ještě čeká
![]()
No nic - zamáčknu slzu a jdu něco dělat ![]()
Včera jsem vám do galerky dala další fotky toho našeho raubiře.
Zrovna tedka se mi tu hentí do kabelů. Jdu mrknout na brambory, abych z toho neměla kaši
![]()
Mončo - tak to gratuluji k výročí. Doufám, že dostaneš doma aspoň nějakou ![]()
Holky, já měla včera nějakou blbou náladu. Byla jsem večer na Radka i protivná. Až je mi to zase líto.
A asi nejhorší se Šímou je přebalování. On si prostě klekne, nebo lehne na břicho, pověsí se hlavou dolu z přebalováku, nebo chce na tom přebalováku válet sudy. Takže nandání pleny trvá 10 minut, já se musím držet, abych nezačala křičet a doslova se tam perem. Štve mne to, že je to nepříjemný pro mne i pro něj. Ale nevím, jak jinak. Zkoušela jsem ho přebalovat i na zemi, na posteli, ale vždy to bylo stejně. Nemáte nějakou radu ![]()
Peťo u nás je to to samé, dávám proto látkovky, ty jsou těžší, takže nemá takovou tendenci se mi na přebalováku motat a sedět atd. Jednorázovky jsou to samé jako u vás. Akorát u nás zabírá povídání říkanek
![]()
Peti,
já často dávám Míše něco do ruky, třeba hračku a nebo něco, aby se zabavila a nedělala voloviny, někdy ji také tak trošku okřiknu ![]()