Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1687
16.4.08 19:32

Marťulko,

jestli chceš vložit URL adresu (odkaz na kliknutí), tak zkopíruj tu adresu a ani nemusíš před ní a za ní kliknout tady ve zprávě na „URL“.

Jestli chceš obrázek, tak klikej na to „IMG“, jak jsi dělala, ale vkládej tam ne URL adresu té složky (tzn. ne http://http/…Nova_slozka/), ale URL adresu konkrétních fotek (např. http://majan05.rajce.idnes.cz/…ka_2_mesice/#…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
16.4.08 20:11

Holky tak jsem dala do galerky další fotky Jakuba, je to pěkný raubíř, tedka se tu válí, a chtěl by chrnět ale nejde mu to :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
16.4.08 20:11

Děkuju já to tak dělala Petruš, ale neotevřela jsem si tu fotku a jen na ní kliklaa a z vlastností zkopírovala kod, ale ten k té fotce nepatřil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
16.4.08 20:27

HIHIHI a můžete se smát…dovoluju vám to…a nebo spíš brečte ono to k smíchu ani moc není…ale spíš k pláči…Kačenka nespala od 13h až do teĎ a teĎ tu susíná u jídla. tka pap jdu koukat n aMísto nahoře dneskaje poslední díl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
16.4.08 20:31

pomóc, chce to tady po mě pořád nějaký heslo :pocitac:
Marťul, nemáš v tom prsty :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
16.4.08 20:37

… mě to také hází jakýsi heslo :lol: :D :wink: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
16.4.08 20:50

Jo, taky to chce furt heslo. Marťulka si to dala do uzamčeného alba, aby jí na to kdekdo nekoukal 8O A žádný fotky se mi v té tvé poslední zprávě Marťulko nezobrazují :( No, kdybych se chtěla někomu smát, tak půjdu do chodby a podívám se na tu velkou lesklou věc, co nám tam visí na zdi :D

Holky, četly jste tu novou diskusi „Jak z toho ven“??? No to je síla. Nevím, zda je to od ní jen blbý vtip, nebo je fakt tak blbá..... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
16.4.08 21:15

ahoj,

Maruško- vítej zpátky v diskuzi :wink:

Barčo- u nás nehrozí být chvíli bez oblečení, dnes jsem kamarádce říkala, že bych u přebalování potřenovala ještě jednu ruku minimálně, která by držela Lukyna, aby se nedrásal a to vyloženě. Takže já ho namažu a hned oblékám, před dne ponožky, teď dost punčocháče, ty si nevyhrne nahoru a na noc overal, přes který dávám bodyčko s krátkým rukávem, protože jak se furt tře nohama, tak se vždy do pyžama zamotal a měl nohy uprostřed.

Mončo- tak takového tuleně nebo rypouše, co jsi to tam psala, máme doma taky a tím zadkem to dělá mnohem víc. On se tada teď i hodně rozplazil a doplazí se všude, nejlíp pod stůl a nebo pod Áďu, abych se bála, že na něj Adam šlápne.

Adys- tak snad ty ATB Marečkovi brzy zaberou, když jste to podchytili včas.

Váha- nemáme váhu (ropztříštila jsem ji vysavačem), tak nevím jestli je to plus nebo mínus :lol: Ale hlásím se spíš ke středu, určitě ne vyzáblina, takový ten tvar hruška :twisted: :twisted: :roll: po mamince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
16.4.08 21:27

PetiX, četla jsem tu diskuzi. Mazec, hlavně to jak píše o té sportovní postavě a těhotenství. Nechápu, proč to neřešila dřív. Vypadá to, že ani neví kdo je táta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
16.4.08 22:49

Tak jsem si přečetla tu diskuzi a je to docela síla. Tak si říkám, jestli si to nevymyslela :roll: Nepříjde mi to normální :evil:

Marťulko , po mě to chce také heslo. Že Ty nechceš, aby jsme Tě viděly :lol:

Adys , to je mi líto, že má Mareček antibiotika :( Tak ať mu brzy zaberou a je mu dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
17.4.08 08:46

Ahojky,

tak jsem si taky přečetla diskuzi a je mi z ní :poblion: Jsem se hodně držela abych tam něco nenapsala ( neuměla bych být slušná)

Adys ať Marečkovi antibiotika rychle zaberou

Marťulko neschovávej se za hesla :lol: :lol: :lol: :lol: tak nám to heslo pošli jako SZ ať se můžem kouknout :wink: a souhlasím s Petrou - kdybych se chtěla smát tak se podívám do zrcadla ( ale to se mi chce spíš brečet :oops::wink:

Holky dneska máme s Peťkou výročí – 9 let od svatby. Nenapadlo mě že s tím klukem kterého jsem potkala jako čerstvá sedmnáctka prožijeme tak krásný život a budeme mít 2 krásné děti.A kolik krásných chvil nás ještě čeká :srdce: :srdce:
No nic - zamáčknu slzu a jdu něco dělat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
17.4.08 08:47

Včera jsem vám do galerky dala další fotky toho našeho raubiře.
Zrovna tedka se mi tu hentí do kabelů. Jdu mrknout na brambory, abych z toho neměla kaši :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
17.4.08 08:53

Mončo - tak to gratuluji k výročí. Doufám, že dostaneš doma aspoň nějakou :srdce:

Holky, já měla včera nějakou blbou náladu. Byla jsem večer na Radka i protivná. Až je mi to zase líto.

A asi nejhorší se Šímou je přebalování. On si prostě klekne, nebo lehne na břicho, pověsí se hlavou dolu z přebalováku, nebo chce na tom přebalováku válet sudy. Takže nandání pleny trvá 10 minut, já se musím držet, abych nezačala křičet a doslova se tam perem. Štve mne to, že je to nepříjemný pro mne i pro něj. Ale nevím, jak jinak. Zkoušela jsem ho přebalovat i na zemi, na posteli, ale vždy to bylo stejně. Nemáte nějakou radu :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
17.4.08 09:09

Peťo u nás je to to samé, dávám proto látkovky, ty jsou těžší, takže nemá takovou tendenci se mi na přebalováku motat a sedět atd. Jednorázovky jsou to samé jako u vás. Akorát u nás zabírá povídání říkanek :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
17.4.08 09:38

Peti,
já často dávám Míše něco do ruky, třeba hračku a nebo něco, aby se zabavila a nedělala voloviny, někdy ji také tak trošku okřiknu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí