Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1678
7.4.08 20:29

Brokoličko taky jsme to dneska probíraly ty letáky. Takže 9.9. jedeme do Hypernovy. Sice to máme přes 20km dál, ale mají tam akci i na oblečení, kosmetiku a jídlo vše pro děti. Takže jsem už zakroužkovala co chci a jedem tam. Akorát já enmám zakroužkované Huggies, ael ty pampersky na první straně.

Hanu - ty huggies jsem taky koupila teď v Tescu a ta taška je bezva velká. Jsem dostala od známé která dělá v intersparu na přijmu zboží nové golfky. Jsou to takové úplně jednoduché ultralehké. Jsou sice modré a né holčičí ale to neva. Já na to zase až tak nehraju. A ta taška má stejné barvy padne na ty golfky jak prdel na hrnec.

U nás v Mostě většinou když jsou slevy ať je to v tescu a nebo sparu tak tam to zboží je ještě po slevách. Asi toho nabírají hodně a nebo to už lidi neberou.

Tak dobrou noc!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
7.4.08 20:32

Se omlouvám 9.4. jsem se nějak přenesla do budoucnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
8.4.08 01:50

Ahoj holky,
tak snad patrime k poslednim bez zubu? 8O zatim ani naznak prorezavani …
Lenak - davas i UM nebo jen 4×denne kojis + prikrmy?? To malymu staci?? Jak jsem psala, kojim porad stejne (po 2 hod.) UM davat nechci, ale snad by ty intervaly sly take nejak prodlouzit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
8.4.08 07:21

Hajar, jen kojím. Z UM má večer kaši, jako mlíčko samotný ho neochutnal. Přes den jíme po 3hod. máme zajeté a snažím se to dodržovat, aby intervaly nezkracoval. Jíme v 7, 10,13,16, 19 a pak 2× v noci a to je jak kdy (mezi 24-1:30 a pak mezi 3:30-5) Noční kojení je vždy, není ovlivněno spaním, jedením přes den. Teď se rozjedl a jí už 190 ovoce i zeleniny, kaši dělám 150vody+5naběraček mlíka a docela do husta kaš a to mýchám nestlé obyč bez cukru (tak 4 lžičky) a do hustoty dám Sunarku. Přijde mi, že mu to zatím stačí.

Hanu- s kočárem jsem spokená, sice je to tank i vzhledově, ale na ty Pardubický chodníky ideální :lol: A vychytávky má dobrý, pláštěnka je superm hlavně až bude dítě sedět.

Tak jdu pro změnu budit Áďu a pak do školky. Hlavně že o víkendu vstává před 7 :roll:

Hezký den.

LLA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
8.4.08 08:42

Ahojky,

Hajar , nesjte jediní bez zubů, Honzík je také nemá :lol:
Kamarádky holčička tento měsíc oslaví 1 narozeniny a zub také ještě nemá

Alino , Vy jste teda akční, jste dobří, že to tak hezky zvládáte i s dvojčátky :) A fotečky jsou super :)

Hanu , tak jak je, už je to lepší? A Honzík tak hezky baští, aby se líbil Mariance :wink: Také si myslím, že se vyvařování v tak malém množství nevyplatí…Já někdy dělám to, že dám jen půl skleničky a k tomu uvařenou bramboru.

Adys , já jsem v tom Človíčkově také nebyla, ale myslím si, že děti by se nám tam určitě neztratily :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
8.4.08 09:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
8.4.08 09:28

Hanucha nevím zda se mi látkovky „vyplatí“ ale na jednorázovky vážně nemáme peňo. Vy všechny kojíte, my co jsme na UM tak to leze ještě víc do peněz, Kuba je jedlík takže balení 750g Beby má asi tak na 4 dny. Takže měsíčně to je dost peněz, a tedka jak baští příkrmy tak kadí snad 5× za hodinu!!!
Tedka jsem ho přebalovala snad už po 4 a vždycky bobek. Takže až přijdou penízky a bude čas tak frčím kupovat nočník. Kuba už hezky hačá sám tak si říkám, že to zkusíme :P :P
Už máme doma i židličku na jídlo tak dneska zkusí baštit sám lžičkou, tak jsem na něj zvědavá. Včera toho snědl docela dost.
Ad vyvařování - já jsem prostě z domova zvyklá, že 1× denně teplé jídlo a navíc jsem polévková, takže vařím ráda ale musím na to mít klídek, a to s Jakubem občas dost dobře nejde a pak to také pokazím, připálím, atd.

No a vařit Kubovi, to je radost a ne starost..... jsem holt už taková když mám pro koho vařit a všem chutná, tak jsem navýsost spokojená :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
8.4.08 09:29

A ještě spaní, jak často vám přes den dítka spinkají?
Mě Jakub občas předvádí pěkné kousky, třeba nespí vůbec celý den, to je potom docela záhul 8O 8O 8O
Ale zase v noci spinká :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
8.4.08 10:41

Ahoj maminy,

Zuzi - moc hezká prezentačka. A musím říct, že Davídek je celý taťka a Honzík jde spíš do tebe. Tak to máte krásně rozdělené. Moc vám to spolu sluší, a ěla jsi moc hezké šaty. Jsem zvědavá na nás.

Alunko - já dávám taky půl skleničky teda té malé a jednu bramboru a stačí to Kátě.
Vstáváme v 7:20, v 8:00 mlíčko UM, v 9:30 sváča a kolem 10h jde spinkat, podle toho jak dlouho spí tak pak hend mlíčko Um, ale malinko tak 120ml když spinká dlouho což se stává dost často tak vstane i kolem 12h a to jde hned papat zeleninu s bramborou, kolem 14h UM 150ml jde spát tak na hodinku, ale většinou jak přijde Bobeš domu tak se budí a jdeme ven, v kočáru většinou usíná až když se vracíme domu takže tak 10 - 15 min., jinak čumáčkuje a nesmí jí nic uniknout. Dostane mlíčko UM 150ml. Někdy se povede že usne kolem 18h a spí až do 21h tak jí koupeme až v těch devět. Po koupání hned Mlíčko UM a to už se šmudlá a jak dopije tak už se sama točí na bok a chce spát. A s usínáním u nás problém není, ale to už jsem psala.

Jdu dělat gulášovou polívku.
Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
8.4.08 10:54

No já si asi nemám na co stěžovat. Protože Jakub je prý úplně stejný jako jsem byla já jako miminko. Usíná po 22:00 a ráno budíček kolem 5 nebo 6 hodiny, a přes den jsem také nespala. No holt po někom ty geny zdědit musel.....

Dneska když šel manža do práce, tak se Jakub vzbudil a potom skoro půl hodiny seděl přede dveřma a asi čekal, že se táta jako vrátí. Když ale večer zarachotí klíče, tak už je opět přede dveřmi a vítá se s tátou a to potom výská :P :P :P :P
No holt si musím zvyknout...........nic jiného mi totiž nezbývá :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
8.4.08 11:30

Ahoj holky,
ještě jednou všem děkuji za gratulace. Jak vás tak pročítám tak už hodně o tom i doma některé uvažujete, jsem zvědavá která bude další :) Když jsem to zjistila, tak jsem si taky říkala jak to zvládnu a jak to bude, ale teď jsem toho dost našla na netu - skorodvojčata- a myslím že se to zvládnout dá, a děti si pak spolu super vyhrajou, nejhorší bude ten první rok :roll: Je fakt že dost bude i manža zapřažený, ale i ten to tak bere a těší se.

Gratuluji k bylím tesákům. Holky už pucujete zuby? Přemýšlím koupit v lékárně ten dětský kartáček na prst a pomalu začínat, nebo myslíte že je ještě čas?

Dneska je venku hezky, tak jdu s malou ven a pak musím do Globusu nakoupit :-(.
Užijte si slunečný den.
pa Koutecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
8.4.08 13:47

My se chystáme také ven, ale až později, jsem domluvená, že od 18 hod půjdu cvičit, tak na 17:30 jsem domluvená s kámoškou na hlídání ve městě. Tak se tam musíme dopravit busem,metrem.
A možná místo busu půjdeme pěšky, teda jen kousek, nejsem blázen abych od nás šla pěšky na Florenc, busem to je 35 min. Tak mi bysme to měli tak na půl den 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
8.4.08 14:08
Brokolička píše:
u nás se taky pořád vyvařujou dobroty,zrovna se chystám na jeden koláč z MMB,já se vydržím odbývat tak dva dny a potom my to leze krkem a musím si udělat pořádné teplé jídlo :lol:

Brokoli .. ale ja to nemyslela tak, ze se odbejvame .. ja taky varim kazdy den ;-) , jen nestojim u plotny cely dopoledne jako moje maminka. varim rychla jidla, ktera jsou hotova behem 30-60min ;-)

Koutecka … zoubky urcite cistit uz ted ;-)

Leni .. my taky z 99% ted kojime. v UM Markovi rozmichavam kasi, driv mel UM pred spanim a ted ho nechce. UM dostane nekdy, kdyz jsme i venku a neni jak nakojit … ale ted to stejne moc nechce. radeji vydrzi az domu ;-)

Hanu … kdyz si tak matne vzpominam, tak Adam mi nechtel tuhle mixovanou zeleninu vubec. jen kasi a ovoce. o nejakych takovych tech kombinovanych jidlech s masem atd.. to vubec .. proste pak rovnou presel na jidlo, co muze jist sam … ;-) tak treba Marianka take bude … a nezkousela jsi ji dat kasi? treba ta by ji chutnala vic :-)

nocnik .. vysazovani na nocnik v 7m komentovat nebudu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
8.4.08 15:29

Ahojte,

Hajar - neboj, zuby urcite jednou vyrostou, mne treba vyrostly az v 9M, takze Marianka po mne v tomhle neni… A ten bezzubej usmev je stejne nejhezci, i kdyz i s malyma zoubkama to neni spatny. A vubec :wink:
Jinak jsem vcera koupila ten kartacek na zoubky od MAM, mela jsem na nej slevu z DM a je od 6M. A jinej stejne nemeli, i kdyz jsem koukala po tom na prst, jak jste psaly.

Adys - s tim jidlem, ja si nejsem jista jestli je to tim, ze by ji to nechutnalo. Obcas ma takovy chvile, kdy mam spis pocit, ze toho je naopak malo a hrozne se po tom sape. Posledni ctyri dny mi vubec s jidlem zlobi, nechce pres den vubec pit, vzdycky si jen tak cucne a cumakuje vsude okolo. Zato pije 3× v noci, to nikdy nedelala :roll: ale nedivim se ji, kdyz nic za cely dn nesni, tak bych taky mela hlad…

No a zavidim ty pravidelny casy jidel a tak. U nas proste od narozeni zadny ani priblizny rezim nenastal :? Ale taky je to tim, ze ted chodime plavat a cvicit a kdyz uz se to jakz takz ustalovalo, tak zrovna jsme musely jit treba plavat v dobe, kdy chtela spat apod.

Zuzi - hezka svatba, a souhlasim, ze Dada je na tatinka a Honzik na Tebe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
8.4.08 15:32

Jinak diky za optani, je mi malilinko lip, ale na nejaky dlouhy prochazky po venku se rozhodne necitim, spis tak tech 300 metru na nakup a zpatky…

Jo a jeste Adys - ta maminka co jsem ji pozvala rikala, ze se stavi a zatim nic, tak nevim. Snad nas nasla, leda ze by se ji tu nelibilo, nebo zatim jen okukuje :nevim: s tim nocnikem jsem hned vedela, ze si neodpustis aspon poznamecku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí