Poradna duly
Jana Čurdová
Zuzi,
snazim se hlavne cesky…ale kdyz jsme s Francescem oba doma mluvime italsky a automaticky pak mluvim italsky i na Tomika.....ale cesky se nauci to je jasny ![]()
Barčo , tak to jo, určitě to má výhodu, že bude umět dva jazyky
Stejně jako Mareček od Adys ![]()
Zuza píše:Zuzi .. nezavidim .. my mame slibenou ukecanou Kacenku
Adys , že Ty nám závidíš tu naší nevěstu Marianku
Ahojky tak já tady pěkně ponocuju. KAčenka spinká Bobeš tu taky vytuhnul a já nemohla odlepit oči od MMB dokud jsem něco nekoupila. Takže už mám zase pro KAčenku pár věcí jsem spokojená a jdu si lehnout. V 7:20 mě čeká tahání za vlasy tak ať mě to vůbec probere.
Holčinky máte kouzelné prcky, u nás se poslední dobou žvaní hlavně když se vidí v zrcadle a nebo na monitoru. To se na sebe směje a jakoby píská a pak vypadá jak když se předsebou stydí. No je to herečka po mamince.
Peťo.L. - tak snad to bude dobré a brzy se ti to zahojí úplně. Chudáčku to je hrozný. Ale Miška je zlatíčko a je šikulka takže ti tak moc zabrat nedává že ne???
Adys - Marky tak krásně papá a ani to nemá nikde okolo, to mi jak kdy.
TAk holky sladké sny a hodné mimíšky…dobrou noc!!!
Barčo,
zoubky čistíme tím gumovým kartáčkem na prst. Koupíš ho v lékárně, možná se dá i sehnat v drogérii. Já teda nedávám tabletky s fluorem, ale dr. mi říkala, že stačí dát trošičinku dětské pasty na zuby a ten fluor stačí. Máme pastu Elmex /nebo tak nějak je ten název/.
Ahoj holky,
tak jsem si po ránu při kafíčku pěkně početla.
U videa,kde se Tomík sápe po foťáku jsem se výborně pobavila, byl pěkně naštvanej
![]()
Adys, Mareček hezky baští a my jsme zkusili praktikovat podle vás to jídlo bez bryndáku a jsme vážně méně špinavý dá se říct vůbec, než s bryndákem, který musí pořád strkat do pusy a pak ve finále i nohy… ![]()
Zuzi, ta fotka se žábama je taky dost dobrá, no jo jaro leze i na žáby
![]()
PetroL. je to pech, je mi tě líto, ale jednou se to zlomit musí a už bude dobře!
Barčo, jsem napínala uši jako blázen, jak jsi v tom videu mluvila na Tomíka, mě se ta italština táááák líbí ![]()
Ahojte po ranu,
jo jo Tomasek toho opravdu moc namluvi…jeste nevim jestli v italstine nebo v cestine
A strasne rad gestikuluje…takze asi italske geny prevazuji…
Youtube se mi moc libi tak si hraju, i kdyz dneska budu muset uklidit cely byt…zitra v noci se mi vraci milacek ze sluzebky..... ![]()
Zoubky jsem zkousela zatim cistit tim kapesnickem…mame i detsky kartacek od 4 mesicu, ale Tomik ho v pusince nechce…a davate zubni pastu jo? Tak ja si taky zkusim koupit ten detsky Elmex jen jsem nevedela jestli ho muzou pouzivat i takhle mali zoubkari ![]()
Holky davate mimiskum uz jogurt? Nam rikali od sedmi mesicu.....tak nevim jestli s nim zacit a kdy…nejak v tom mam zase chaos…kojim jeste 4 x .....a co vy? Kolikrat kojite? Ja rano kolem devate pak kasicka s masem a zeleninou kolem dvanacte pak kojeni kolem pul ctvrte pak nekdy ovoce kolem pate, kasicka se zeleninou a se syrem kolem pul sedme a pak kojo na noc kolem osme a samozrejme nocni kojeni mezi druhou a treti rano…tak nevim jestli zacit nejake kojeni vynechavat…a jake… ![]()
Krasnou sobotu!
Barca a Tomik
Barčo, nám MUDra tedka ve středu říkala, že jogurt až tak od 7-8měsíce, a ovoce také tak. Prý aby si dítě navyklo na tu zeleninu pořádně.
Jinak dneska čekáme návštěvu a vypadá to venku docela nadějně svítí slunce a je docela i teplo. Tak vyrazíme na prochajdu.
Už se mooooc těším. Kubík asi už vstává, ale musím pochválit chrní už skoro hodinku
![]()
dobre ranko ![]()
Zuzi … zabky fakt nemaji chybu! super fotka ..
![]()
Baru .. uz jsem to psala, ale Tomik je fakt ukecanej .. ta videa me pobavila
. na marka ma fotak spis opacnej vliv .. prestane ![]()
jeste k tomu cisteni zoubku
.. mno .. asi tady zase vnesu slovo do pranice se svymi americkymi nazory
.
cistit zoubky to samozrejme .. ale s pastou bych pockala, zvlast s tou ktera obsahuje fluor. ani zadne tabletky bych nedavala. voda vetsinou ten ten fluor uz obsahuje a to staci
.
zubni pastu s fluorem davat az detem, ktere jsou vetsi (tak 2-3 roky) a umi plivat
. nadmerny prisun fluoru (pri polykani) muze vest prave naopak k poskozeni zubu v dospelosti
. takhle malym miminkum opravdu staci cistit zoubky jen vodou nebo detskymi pastami bez fluoru, ktere se myslim prodavaji i v CR ![]()
adys píše:
dobre rankojeste k tomu cisteni zoubku
.. mno .. asi tady zase vnesu slovo do pranice se svymi americkymi nazory
![]()
![]()
.
cistit zoubky to samozrejme .. ale s pastou bych pockala, zvlast s tou ktera obsahuje fluor. ani zadne tabletky bych nedavala. voda vetsinou ten ten fluor uz obsahuje a to staci.
zubni pastu s fluorem davat az detem, ktere jsou vetsi (tak 2-3 roky) a umi plivat. nadmerny prisun fluoru (pri polykani) muze vest prave naopak k poskozeni zubu v dospelosti
. takhle malym miminkum opravdu staci cistit zoubky jen vodou nebo detskymi pastami bez fluoru, ktere se myslim prodavaji i v CR
Adys, přidávám se k americkým názorům!! Vidím to stejně, ale takhle pěkně bych to určitě nenapsala ![]()
Zuzi, moc krásná fotka! Pěkný světlo!!! Prošla jsem si před dvěma lety fotografickým kurzem ![]()
Holky, všimla jsem si Koutecký v listopadu 2008, čeká další mimčo
Koutecká, jestli to čteš, napiš někdy jak se s Aničkou máte a moc gratuluji k druhému těhu!!!