Poradna duly
Jana Čurdová
Adys ..... video je pěkné, jen mě zaráží, že Marky padá dopředu na pusinku, náš Jakub padal zá:,–(ně na záda a na kebuli
![]()
Ahojky..po dlouhé..dobe
Sice nák poslední nemám náladu…ale kouknu na vás..teda dočíst to vše je bojový ukol
Koukala sem i na některé videa..a jsou super…
taky sem si všimla že deláte..obr srazík.....nemohu vám říct zda bych šla nebo ne.....opět me zlobí to bříško po cisaři
..nesmím nic tahat..žádnou námahu…zatím neprasklo…ale jáuž sem psychicky..v prdeli…pardon…,takže mám náky..prášky..které mi v tomto případebudou stejnena prd…ach jo..už druhý díte nikdy nechcuu
míša…je to zlatíčko…je hodná..akorát občas vycítí ty moje nálady
taky sem se rozhodla že pokud mi to břicho opět praskne…budu žalovat porodnnici v ustí nad labem..za zavlečení infekce atd..atd…už sem to konzultovala s rodinou a známými..abudou me v tom podporovat…takové bolesti co zažívám já..díky..prasatum..co se na nekom učí…tak to teda ne
tak sem se vykecala…a opet na čas zmiznu
pohladte miminka…batolatka…a držte se pá
Ahojte,
ja vim nesrovnavat, ale Leni zacinam mit depku s tebou.....ten nas maly lenoch nedela vubec nic jen porad zurive kope nohama na zadech a obcas ma snahu se otocit dela mosty skoro porad, ale otocil se tak cca 2× ze zad na brisko a z briska na zada…jinak se pohybuje po koberci pozadu, tj. nejakym zpusobem se odrazi nohama a pak uplne otoci hlavicku takze vidi i do zadu a tak se na brisko netoci…a na hracky ho nenalakame prestanou ho bavit jakmile jsou moc daleko nebo jinym smerem…zitra ho zkusime nechat dele na brisku, ale jemu se ta poloha vubec nelibi…ach jo to jsem zvedava co nam rekne doktorka jdeme k ni v utery..... a to je tady z mimisku jeden z nejstarsich… ![]()
Francesco je v Alziru na sluzebni ceste, tak mi tady prijel pomoct tatka…jsem rada alespon zvladnu vice veci, i kdyz jsem pekelne unavena Tomik vcera odmital spat budil se po pulnoci co hodinu a o pul ctvrte rano se rozhodl, ze si chce hrat mimo postylku jinak jecel jako pominuty…takze jsme si chvili „hrali“ v me posteli a pak jsem ho znovu presunula do jeho … pak usnul tak na dve hodky a konec.....nevim cim to muze byt…ze by horni zoubky? Nebo mu chybi tatinek? ![]()
Tak ja zase bezim chtela bych jit co nejdrive spat jsem zvedava kolik toho naspim…
Klidnou noc vsem!
Barca
Alunka píše:
Adys ..... video je pěkné, jen mě zaráží, že Marky padá dopředu na pusinku, náš Jakub padal zá:,–(ně na záda a na kebuli![]()
![]()
![]()
![]()
ehmm .. Alunko …nevim, co te na tom zarazi. myslim, ze je to zcela prirozene, ze Marek pada dopredu na pusu. zakon zemske pritazlivost, vzdyt je ohnuty dopredu
. nechapu, jak by z teto pozice padnul dozadu
.
na druhou stranu … mam kamaradku, jeji mala padala jenom dozadu, proste neumela padnout dopredu na ruce a na kolena a museli kvuli tomu chodit na rehabilitaci ![]()
Baru .. Leni .. neblaznete, nedepcete .. kazde dite je jine! navic se prece rika, ze deti, ktere jsou mene zdatne fyzicky, jsou na tom lepe verbalne
. tak treba vas kluci jednou ukecaji k smrti
. v tomhle ranem veku jsou rozdily hodne videt, ale brzo se ztrati … ![]()
Ahojte,
Leni diky za tip! No ja jsem totiz presne chtela tuhle barvu (Sport 31) a uz jsem ho mela i objednany (hlubokac loni v cervnu) a jeste jsem ho pro jistotu chtela ukazat milymu, jestli jako ok… No a ok to nebylo
prej ze je moc leskly nebo co, takze vybral ten co ted prodavam (meli ho zrovna tam, mne to bylo jedno), ten se mu libil. No a nastesti mi pak z obchodu napsali, ze uz ho (ten zeleny) nemaji a pac to byla starsi kolekce, tak uz ani nebudou. Mne se teda libi i ta druha zelena, takova ta tmavsi, ted jsem ji videla u jedne pani ve meste a super! No ale stejne si myslim, ze tu krasnou zelenou za cervenou by nikdo nevymenil…
A navic mam i nanoznik a fusak v barve. Takze tolik ke kocarum.
Jinak jsem dnes konecne natocila Marianku, jak leze dopredu, a ono se mi to nejak podelalo, jedno video 5 minut a druhy 2 a pul minuty v pr..... takze nic
No ale aspon z nas Leni a Barco nebudete mit depku
Potvurka mi dnes dolezla k nocnimu stolku a sblajzla ruzek vizitky, a to jsem si jen odskocila na zachod. Takze myslim, ze neni co zavidet ![]()
Tak aspon pro pobaveni scenka jak jsem ji pred 14 dny zkousela krmit lzickou: http://picasaweb.google.co.uk/…/Videa/photo#… - a takhle je to v podstate dodnes, i kdyz musim pochvalit, sice byl spenat opet vsude, ale sbastila pul sklenicky..
Hanu .. Marianka se u vseho tak super rehta
. ma to vsechno na haku, je pekne vysmata ![]()
Hanu , to si teda u krmení užijete spoustu legrace, co ![]()
Brokoličko , Dáda mi spal asi od 2 měsíců celou noc ![]()
PetoL , to je mi líto, že máš takové starosti. Snad už bude brzy dobře a na vše špatné zapomeneš. Těš se z Michalky, je moc šikovná a všechno Ti to vynahrazuje ![]()
Leni, Barčo , hlavu vzhůru, oni to kluci také brzy doženou a budou dělat, to co ostatní ![]()
Holky,
dekuju za utechu, tak snad to opravdu dozene…na druhe strane je to zabavka jak zurive kope nohama a vyznamne se na me kouka…a je fakt, ze hodne povida…jen jeste nevim o cem ![]()
Musim si taky natocit nejaka videa.....ty vase jsou super…jsou delana z fotaku? A pak na youtube? Musim na to kouknout…doufam, ze si zitra vysetrim chvilicku…
Jo a jeste jeden dotaz.....cistite brouckum zoubky? ![]()
Dobrou noc
Barca
Barčo , my zuby nečistíme, zatím žádné nenarostly
Dádovi jsem je čistila, jakmile trošku povyrostly a to navlhčeným kapesníkem ![]()
Baru … zoubky by se mely ‚cistit‘ hned jak narostou … bud staci jak rika Zuzka nebo ja mam koupenej takovej ‚kartacek‘ .. je to vlastne jakoby gumovej prst, co si navliknes a cistis ![]()
Tak se podarilo nahrat jedno video Tomika:
http://www.youtube.com/watch?…
a jeste zkusim jedno …
Ciao ciao Barca
Tak a jeste jedno … Tomikova reakce na nataceni fotakem…
http://www.youtube.com/watch?…
A ja bezim spat!
Jeste jednou dobrou noc!
Barca
Barčo , Tomík pěkně dupe
Mluvíš na Tomíka jen Italsky, nebo i česky?
To druhé video mě rozesmálo, Tomík se na ten foťák pěkně třese ![]()