Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2349
2.4.08 16:06

Tak dneska už snad nikam nemusíme, v 11 jsme byli na KO u MUDry. tak vážíme 8700g měříme 70,5cm a hlavička 44 cm.
A v půl 2 jsme byli na rehabce. A tedka jsem se konečně naobědvala.
Kuba tu kňučí, chce stále lézt po mě a sápat se mi na krk, aby se postavil na nohy :oops: :oops: :oops:

Takže nohy máme cvičit stále, to není ještě dobré a vytahovat krk. Jsem zvědavá jak dlouho to Kubovi vydrží, protože je protivný jako noc.
MUDra tam prý další zuby nenahmatala, ale stále si tam luxuje palcem a šíleně slintá… :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
2.4.08 16:08

dneska mi to obvzlášť jde, co?
ještě jsem stihla také připálit trošku oběd 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
2.4.08 16:25

dneska mi to obvzlášť jde, co?
ještě jsem stihla také připálit trošku oběd 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
2.4.08 17:44

ahoj,
nějak poslední dobou nestíhám, dopoledne někde lítáme a ospoledne venku s Áďou. Navíc byl do včera doma Aleš s tou nohou (měl být 14dní, ale prý musí do práce :roll: ) a remcá, když sedím na netu, tak jsem se snažila to omezit. :wink:

dneska jsme byli za Alinou.

U nás nic nového, o zubech jsem asi už psala, máme dva dole prořízlé. Nelezem ani náhodou :(

Sraz- Taky nikoho nevezmu, do Fabie, se opravdu víc než 2 autosedačky nevelezou. A nemohl by být sraz někde na kraji Prahy? Po spojce by se určitě Lucka dopravila.

Maruško- taky nám tady budeš chybět :(

Amisku- jak dopadl opar?

Luci- tééééééééééda, jsi šikulka.

Tak jsu papat, dnes výmečně něco jiného než salát. Dělám závin z listového těsta se zelím, mńam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
2.4.08 17:49

Jo ještě, potřebuji radu. Co dávat k odpolední svačině? Lukyn furt jí v noci 2×, a to opravdu jí a pije dost dlouho, není to jen že by si cucnul a spal, že by potřeboval moji blízkost. Tak chci už pomalu nahradit i odpolední kojení :( (nějak mi to bude pak chybět) ALE jogurt nemůžem a kaši 2× za den se mi moc nechce dávat, aby zbytenčě nekynul. Tak asi zbývá jen 2× denně ovoce, co?

Jo a lukyn se posunul obráceně než hodiny a vstává kolem 5 :roll: (tím zdravíme Marianku (doufám, že jsi to psaly ty Hanu).
Jo a Hanu, zítra mi přijde Mutsy, snad. Tak jsem na něj zvědavá, už jsem ho v pondělí testovala u kamarádky. Tak snad bude tento aspoň v přijatelném stavu.

Tak jsem vám snad absenci 2 příspěvkama vynahradila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
2.4.08 19:40

Dneska tu byl nějaký klid 8O Ještě že to Lenka v odpoledni zachránila :D :D

Tak jsem se nechala vámi ovlivnit a taky jsem dnes poprvé zkusila sporťák. Ale ted jsem ho zase zabalila. Šimon spal odpo v postýlce, takže jsem nechtěla, aby spal ještě na procházce. Sice měl po 1,5 hodině krizi, ale udržela jsem ho v kočárku při vědomí :lol: Je v tom sporťáku takový maličký a furt vykopává nožičky ven z pod deky a toho futrálu (ježíš, nevím ted, jak to nazvat - takový ten pytel na nohy, co je u kočárku, nemyslím fusak). Ale jinak tam byl celkem v pohodě. Ještě ale chvíli vydržíme s korbičkou, než bude ještě tepleji.

Jdu dneska dát zase dokupy fotky, tak to bude opět na celý večer. Dělala jsem palačinky a nacpala se, že sotva funím :oops: :oops: Tak zatím pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
2.4.08 21:27

Ahojte,

holky ja jsem tady jen na chvilku…taky nejak nestiham :wink:

Hlavne jsem chtela poprat Marusce stastnou cestu!!!! Drzim palecky at vam to dobre vychazi a at to zvladnes nebude to asi jednoduche, ale laska je laska…co ti budu povidat…mame to tady podobne.....za toho chlapika to stoji :wink: Tak hodne stesti!!!! Budes tady chybet.....tak se brzy ozvi ju ?!

Tak ja zase bezim.....hezky vecer a dobrou noc.

Barca a Tomik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
2.4.08 21:35

Maruško - tak se taky přidávám s přáním šťastné cesty a ať se Váš začátek vydaří :lol: Brzy se nám ozvi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
2.4.08 22:06
adys píše:Brokolicko .. to je pech s tim ocickem .. nema spis ucpany kanalek? to by ani zadna masticka nepomohla, spis taky promasirovavat ten koutek .. ;-) [

Adys - moc ti děkuju za radu,přiložila jsem prst,přitlačila a masírovala a Klárka držela necukala se,dám prst pryč a ona očko plný hnisu,nevěřila bys,jak jí to z toho očka vyjelo a večer ještě trochu,asi ho má ucpaný,budu to ještě zkoušet,snad se to zlepší,nerada bych na oční aby to prošťouchli drátem,dělali to Marianovi jako miminku :roll:
Marťulko - jestli Kačence to očičko slzí,tak ten kanálek má taky asi trochu ucpaný,Klárka slzela pořád,zkus jí to taky namasírovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
2.4.08 22:11
Katka_H píše:
Brokoličko,
a kam razíte? My tento rok rudeme mít 3 kratší dovolené. Jedna do Kolína a okolí, pak do jižních Čech (tam jedeme i s Luckou) a pak Kroměříž a okolí. Vždy jsou to prodloužené víkendy. A mezitím možná ještě něco. Taky jsme dva roky nikde nebyli. Minule jsem byla těhu a rok před tím jsme dodělávali bydlení, takže dost finanční výcuc. Ale mi to bydlení doděláváme doposud :wink:

Katko - jedem do jižních Čech k Jindřichovu Hradci,loni jsme byli v Adršpašsko-Teplických skalách a moc se nám tam líbilo,nádherná příroda a samý skály,to máme rádi,lezla jsem tam s pupkem po skalách :P ale né na laně,abys nemyslela :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
2.4.08 23:57

Ahojky,

tak jsem Vás konečně dočetla a že mi to docela trvalo :)

Dnes jsem byla u kadeřnice, tak mám zase novou hlavu :lol: Nechala jsem si to dost zkrátit, podbarvit kaštanovou barvou a z vrchu na tom mám světlý a kaštanový melír :) A za to vše jsem tam nechala jen 620,– 8O
Honzík už také baští dva dny přesnídávku a ta mu také chutná. Zatím je to takový vděčný strávník :D
Víkend jsme měli super, v neděli jsme byli na tůře, chvílema jsme museli nosit kočár, jelikož se tam s ním nedalo normálně jezdit. Pak jsme šli i přes skálu, tam to bylo dost úzké, tak nejdřív manžel přensl Honzíka a pak se vrátil pro rozložený kočárek :lol: Byla to docela síla, ale zase tam byla krásná příroda :)

Maruško , také Ti chci popřát šťasnou cestu a jak to bude možné, tak pošly o Vás nějaké info. Budeš tady chybět :wink: Určitě se už nemůžeš dočkat, až se tam s manželem zabydlíte :)

Leni , než bude moct Lukášek jogurty, tak mu dej klidně 2× denně ovoce. určitě s tím nic nezkazíš :)

Víc si nepamatuji, tak si jdu lehnout, ráno semi nebude chtít zase vstávat :? Ale naštěstí jde zítra do školky s Dádou manžel, tak senemusím ráno tolik honit :)

DOBROU A KLIDNOU NOC :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
2.4.08 23:59

Ještě jsem chtěla LUCI pochválit malbu na zdi, je to bomba, jsi moc šikovná!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
3.4.08 00:51

Ahoj,
konecne take nejake video od nas:)
Dobrou noc a hezky ctvrtek vsem!

http://www.onetruemedia.com/shared?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
3.4.08 06:09

Maruško taky Ti přeju šťastnou cestu měj se hezky a brzo se ozvi :huban: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
3.4.08 07:07

Dobré ranko,

MARUŠKO, šťastnou cestu a do společného života přeji hodně štěstí, porozumnění a lásky! Ať dorazíte v pořádku a malá to zvládne na jedničku, ahojky a brzy se ozvi :wink: :-) :-) :-)

Zuzi, tak u nás bys za tohle všechno, co ti tvoje kadeřnice udělala na hlavě dala max. 350 Kč :lol: , je to fakt rozdíl ty ceny Praha a zbytek. A to si taky myslím, že tech 650 Kč je na Prahu dost málo. I v Brně kamoška chodí na stříhání a na barvu a nechává tam běžně 1500Kč.
Já mám kadeřnici tady u nás, je super, akorát má teď miminko a moc do práce nechodí, tak je to horší.
A děkuju za pochvalu :wink:

Hajar, super video!

Leni, taky bych asi dávala dvakrát denně ovoce, kdyby Ondrášek nemohl jogurty…, nic se tím nezkazí.

A já jsem včera byla „žena domácí“ vařila jsem, uklízela, žehlila to vše od půl čtvrté do půl desáté, pak už sem byla úplně kakao.

Dneska za námi přijedou Kačkou s Michalkou, tak snad se odpoledne počasí umoudří a budeme moct s kočárkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí