Poradna duly
Jana Čurdová
Tak dneska už snad nikam nemusíme, v 11 jsme byli na KO u MUDry. tak vážíme 8700g měříme 70,5cm a hlavička 44 cm.
A v půl 2 jsme byli na rehabce. A tedka jsem se konečně naobědvala.
Kuba tu kňučí, chce stále lézt po mě a sápat se mi na krk, aby se postavil na nohy
![]()
Takže nohy máme cvičit stále, to není ještě dobré a vytahovat krk. Jsem zvědavá jak dlouho to Kubovi vydrží, protože je protivný jako noc.
MUDra tam prý další zuby nenahmatala, ale stále si tam luxuje palcem a šíleně slintá…
![]()
dneska mi to obvzlášť jde, co?
ještě jsem stihla také připálit trošku oběd
![]()
dneska mi to obvzlášť jde, co?
ještě jsem stihla také připálit trošku oběd
![]()
ahoj,
nějak poslední dobou nestíhám, dopoledne někde lítáme a ospoledne venku s Áďou. Navíc byl do včera doma Aleš s tou nohou (měl být 14dní, ale prý musí do práce
) a remcá, když sedím na netu, tak jsem se snažila to omezit. ![]()
dneska jsme byli za Alinou.
U nás nic nového, o zubech jsem asi už psala, máme dva dole prořízlé. Nelezem ani náhodou ![]()
Sraz- Taky nikoho nevezmu, do Fabie, se opravdu víc než 2 autosedačky nevelezou. A nemohl by být sraz někde na kraji Prahy? Po spojce by se určitě Lucka dopravila.
Maruško- taky nám tady budeš chybět ![]()
Amisku- jak dopadl opar?
Luci- tééééééééééda, jsi šikulka.
Tak jsu papat, dnes výmečně něco jiného než salát. Dělám závin z listového těsta se zelím, mńam.
Jo ještě, potřebuji radu. Co dávat k odpolední svačině? Lukyn furt jí v noci 2×, a to opravdu jí a pije dost dlouho, není to jen že by si cucnul a spal, že by potřeboval moji blízkost. Tak chci už pomalu nahradit i odpolední kojení
(nějak mi to bude pak chybět) ALE jogurt nemůžem a kaši 2× za den se mi moc nechce dávat, aby zbytenčě nekynul. Tak asi zbývá jen 2× denně ovoce, co?
Jo a lukyn se posunul obráceně než hodiny a vstává kolem 5
(tím zdravíme Marianku (doufám, že jsi to psaly ty Hanu).
Jo a Hanu, zítra mi přijde Mutsy, snad. Tak jsem na něj zvědavá, už jsem ho v pondělí testovala u kamarádky. Tak snad bude tento aspoň v přijatelném stavu.
Tak jsem vám snad absenci 2 příspěvkama vynahradila ![]()
Dneska tu byl nějaký klid
Ještě že to Lenka v odpoledni zachránila
![]()
Tak jsem se nechala vámi ovlivnit a taky jsem dnes poprvé zkusila sporťák. Ale ted jsem ho zase zabalila. Šimon spal odpo v postýlce, takže jsem nechtěla, aby spal ještě na procházce. Sice měl po 1,5 hodině krizi, ale udržela jsem ho v kočárku při vědomí
Je v tom sporťáku takový maličký a furt vykopává nožičky ven z pod deky a toho futrálu (ježíš, nevím ted, jak to nazvat - takový ten pytel na nohy, co je u kočárku, nemyslím fusak). Ale jinak tam byl celkem v pohodě. Ještě ale chvíli vydržíme s korbičkou, než bude ještě tepleji.
Jdu dneska dát zase dokupy fotky, tak to bude opět na celý večer. Dělala jsem palačinky a nacpala se, že sotva funím
Tak zatím pa.
Ahojte,
holky ja jsem tady jen na chvilku…taky nejak nestiham ![]()
Hlavne jsem chtela poprat Marusce stastnou cestu!!!! Drzim palecky at vam to dobre vychazi a at to zvladnes nebude to asi jednoduche, ale laska je laska…co ti budu povidat…mame to tady podobne.....za toho chlapika to stoji
Tak hodne stesti!!!! Budes tady chybet.....tak se brzy ozvi ju ?!
Tak ja zase bezim.....hezky vecer a dobrou noc.
Barca a Tomik
Maruško - tak se taky přidávám s přáním šťastné cesty a ať se Váš začátek vydaří
Brzy se nám ozvi!
adys píše:Brokolicko .. to je pech s tim ocickem .. nema spis ucpany kanalek? to by ani zadna masticka nepomohla, spis taky promasirovavat ten koutek ..[
Adys - moc ti děkuju za radu,přiložila jsem prst,přitlačila a masírovala a Klárka držela necukala se,dám prst pryč a ona očko plný hnisu,nevěřila bys,jak jí to z toho očka vyjelo a večer ještě trochu,asi ho má ucpaný,budu to ještě zkoušet,snad se to zlepší,nerada bych na oční aby to prošťouchli drátem,dělali to Marianovi jako miminku ![]()
Marťulko - jestli Kačence to očičko slzí,tak ten kanálek má taky asi trochu ucpaný,Klárka slzela pořád,zkus jí to taky namasírovat
Katka_H píše:
Brokoličko,
a kam razíte? My tento rok rudeme mít 3 kratší dovolené. Jedna do Kolína a okolí, pak do jižních Čech (tam jedeme i s Luckou) a pak Kroměříž a okolí. Vždy jsou to prodloužené víkendy. A mezitím možná ještě něco. Taky jsme dva roky nikde nebyli. Minule jsem byla těhu a rok před tím jsme dodělávali bydlení, takže dost finanční výcuc. Ale mi to bydlení doděláváme doposud
Katko - jedem do jižních Čech k Jindřichovu Hradci,loni jsme byli v Adršpašsko-Teplických skalách a moc se nám tam líbilo,nádherná příroda a samý skály,to máme rádi,lezla jsem tam s pupkem po skalách
ale né na laně,abys nemyslela ![]()
Ahojky,
tak jsem Vás konečně dočetla a že mi to docela trvalo ![]()
Dnes jsem byla u kadeřnice, tak mám zase novou hlavu
Nechala jsem si to dost zkrátit, podbarvit kaštanovou barvou a z vrchu na tom mám světlý a kaštanový melír
A za to vše jsem tam nechala jen 620,– ![]()
Honzík už také baští dva dny přesnídávku a ta mu také chutná. Zatím je to takový vděčný strávník ![]()
Víkend jsme měli super, v neděli jsme byli na tůře, chvílema jsme museli nosit kočár, jelikož se tam s ním nedalo normálně jezdit. Pak jsme šli i přes skálu, tam to bylo dost úzké, tak nejdřív manžel přensl Honzíka a pak se vrátil pro rozložený kočárek
Byla to docela síla, ale zase tam byla krásná příroda ![]()
Maruško , také Ti chci popřát šťasnou cestu a jak to bude možné, tak pošly o Vás nějaké info. Budeš tady chybět
Určitě se už nemůžeš dočkat, až se tam s manželem zabydlíte ![]()
Leni , než bude moct Lukášek jogurty, tak mu dej klidně 2× denně ovoce. určitě s tím nic nezkazíš ![]()
Víc si nepamatuji, tak si jdu lehnout, ráno semi nebude chtít zase vstávat
Ale naštěstí jde zítra do školky s Dádou manžel, tak senemusím ráno tolik honit ![]()
DOBROU A KLIDNOU NOC ![]()
Ještě jsem chtěla LUCI pochválit malbu na zdi, je to bomba, jsi moc šikovná!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Ahoj,
konecne take nejake video od nas:)
Dobrou noc a hezky ctvrtek vsem!
Maruško taky Ti přeju šťastnou cestu měj se hezky a brzo se ozvi
![]()
Dobré ranko,
MARUŠKO, šťastnou cestu a do společného života přeji hodně štěstí, porozumnění a lásky! Ať dorazíte v pořádku a malá to zvládne na jedničku, ahojky a brzy se ozvi
![]()
Zuzi, tak u nás bys za tohle všechno, co ti tvoje kadeřnice udělala na hlavě dala max. 350 Kč
, je to fakt rozdíl ty ceny Praha a zbytek. A to si taky myslím, že tech 650 Kč je na Prahu dost málo. I v Brně kamoška chodí na stříhání a na barvu a nechává tam běžně 1500Kč.
Já mám kadeřnici tady u nás, je super, akorát má teď miminko a moc do práce nechodí, tak je to horší.
A děkuju za pochvalu ![]()
Hajar, super video!
Leni, taky bych asi dávala dvakrát denně ovoce, kdyby Ondrášek nemohl jogurty…, nic se tím nezkazí.
A já jsem včera byla „žena domácí“ vařila jsem, uklízela, žehlila to vše od půl čtvrté do půl desáté, pak už sem byla úplně kakao.
Dneska za námi přijedou Kačkou s Michalkou, tak snad se odpoledne počasí umoudří a budeme moct s kočárkama.