Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1678
1.4.08 18:07

Katko tak to je škoda že tu není smajlík co se válí smíchy na zemi…takže jestli si Bobeš pro:,–(í ty tři děti tak říkáš že si nemusím pak zavazovat tkaničky jo??,jsem zvědavá co budou dělat až si koupím boty na suchej zip… :lol: :D
no co hlavně že máme zdraví děti ne????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
1.4.08 18:39

Jéééé Natálka má už 7 měsíc???
http://www.beruska8.cz/…iminka/2.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
1.4.08 18:52

Čauky mamky,
mám dotaz ohledně příkrmů a kadění.
Dávám Kubovi od čtvrtka bramboru s brokolicí, doma vařenou, bez oleje a do neděle to bylo v pohodě. Kadil bez problémů, 2-3× denně a byly to tuhé bobky. No a od včera se hned pokadí po jídle cca do 10 min. co dostane obídek a vypadá to jako míchaný vajíčka, s brokolicí. Vypadá to jako by to vůbec nestrávil :? :? :?
Nejde mi to do hlavy, vodou to být nemůže protože po mlíku tohle nemá, jdeme sice zítra k MUDr tak se optám, ale vrtá mi to kebulí :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
1.4.08 20:04

Maruško, zkus promazat ouška Bepanthenem, ten je taky hojivý!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
1.4.08 20:22
adys píše:
PetroX … to je fakt dobry video … :lol: Simonek ma vyraz, jako co mi to cpes .. ja to nechci :lol:
ale ma krasne modry oci .. nebo to je odraz?

Adys - ty oči má fakt krásně modrý, studánkový. Aspoň něco má po mě (i když teď už je mám více do šeda), jinak všichni říkají, že je celý táta :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
1.4.08 20:30

Prevenar - taky ho nechám Šimonovi naočkovat. Jdeme příští týden. Cena je nějakých 1800,– za jednu dávku, budeme mít 3 dávky.

Maruško - týjo, za dva dny. Toto letí. Ale slib, že internet si tam hned zařídíš :wink: A já ti tu budu Řecko závidět :D

Kat-ko - no my ještě ovocné přesnídávky nezkoušeli. Chci, aby se naučil pořádně na zeleninku a pak mu dám to chutnější :wink:

Plavání - tak dneska jsme byli a bylo to super. Byly jsme 3 maminky v bazénu (nevím, zda někdo nechyběl, ale myslím, že max. by mělo být 5 mamin ve skupině). Instruktorka velmi příjemná. Šimon to zvládl zcela skvěle. Spolupracoval a neplakal. Je tam i kavárnička a herna pro děti. Tak jsme si tam s jednou z těch maminek sedly a hodinu ještě pokecaly. Bylo to velmi příjemný, domluvily jsme se, že příští týden si pokecáme před plaváním. A ted jsem tu měla kolegyni z práce, taky skvělé - takže jsem ve skvělé náladě :lol: :lol:

Marťulko - sundavání ponožek - nojo, to je taky Šimonovo velké hobby. Palečky si začal cucat někdy ve 4.M, ale jsou dny, kdy nemá ponožkou suchou :lol: :lol:

Prsa a postava - no comment :lol: :lol: Za ty prcky to stojí!!!

Maruško - na ty oška jsem ti chtěla poradit to samé, co Káťa - Bepanthen taky hodně pomáhá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
1.4.08 20:59

DOTAZNÍK - SRAZ ZÁŘIJOVEK 2007 - výsledky

Tak jsem to vyhodnotila následovně (ještě nemám odpovědi od Vochechule a Monči, tak holky, dejte mi kdyžtak vědět):

1. Chci sraz
a) Ano = 11
b) Ne = 0

2. Chci sraz
a) na 1 den (půlden) = 5
b) přes 1 noc =0
c) je mi to jedno = 6

3. Chci sraz
a) ve všední den = 3
b) o víkendu = 1
c) je mi to jedno = 7

4. Jsem mobilní v dosahu:
a) 50 km = 0
b) 100 km = 4
c) je mi to jedno, dojedu kamkoliv v ČR = 5
(2 jsou „nemobilní")

5. Radši bych sraz
a) bez partnerů, jen s dětma = 11
b) s partnerama i s dětma
c) jen babinec, o děti ať se starají tatínkové
(ale většina z nás chtěla ve skutečnosti C  )

6. Napište mi, z jakého jste města:
Praha - 5
Brno, Pardubice, Letovice, Kolín, Most, Svitavy????

7. Napište mi, zda máte nějaký nápad či doporučení na místo apod.
Praha - kdo dával typ, tak Prahu

Návrh

Sraz ZÁŘIJOVEK 2007 se musí určitě uskutečnit 
Sraz proběhne ve všední den a to v Praze. Dětičky všech pohlaví a věků budou s námi, tatínkové budou v práci. 

Souhlasíte? No, doufám, že ano :lol:

A teď už jen vymyslet, kam se vejít. Nějaký nápad? Bude nás cca 10, k tomu asi cca 14 dětí.

Mě napadá jedna varianta, ale ta je podmíněna pěkným, teplým počasím. U Hostivařské přehrady je velký lesopark, kde by se dal udělat piknik. Ale je blbé, že tam není WC. Zase jsou tam dětská hřiště, takže by se zabavily starší děti.

Nebo kdyby se někde podařilo zamluvit na půl dne dětský koutek v nějaké restauraci či něčem podobném.

Tak zapojte hlavičky, hlavně pražačky, a zkuste něco vykoumat. Čekám na návrhy a úžasné nápady :P 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
1.4.08 21:12

Petruš tak to je mazecd taková tlupa. No ale doufám, že to vyjde. Já bych vás ráda poznala. Většinou jak byl nějaký sraz tak mi to nevyšlo buď nemoc a nebo něco jiného, tak doufám, že to tentokrát vyjde bez nějakých porblémů. V květnu máme sice dvě osalvy a bude to první měsíc v Bobšově nové práci. Tak jsem na to zvědavá a jelikož bez auta se tam bude dostávat špatně tak snad to vyjde na den kdy bude mít volno. Jé ale hlavně aby nám vyšlo počasí. Ta Hostivařská přehrada nebo teda lesopark by nebyl špatný. No já to v Praze neznám tak musí holky pražandy zapřemejšlet.

Maruško já jsem to Kačence mazala heřmánkovou maštičkou a heřmánkovým roztokem to čistila. Dostlala jsem oboje v porodce, ale pak jsem to jen čistila tím roztokem, protože mazat se to moc nemá jen zezačátku kvůli protáčení. Tu děrku pak ta mastička jakoby ucpává a nedejchá to a dělá se hnisík. Takže asi tak. Spíš to čistit tím roztokem a protáčet opatrně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
1.4.08 21:15

Dneska jsem poprvé dala frutapuru a snědla 3/4 a mlaskala ještě půl hodiny jak to bylo dobroučké.

Petruš prsty si ještě do pusinky netrčila to nedošáhne přesto panděro.
plaváníčko muselo být tea super. Maminka si našla novou kámošku a prckové se krásně vyblbli.
Tak dobrou noc a sladké sny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
1.4.08 22:30

Ahojte,
to je super s tim srazikem, ted jeste vybrat takovy den, aby se to zase vsem hodilo, no to jsem teda zvedava… Uz se ale moc tesim :wink:

Sportak - mi snad brzy prijde, posilali ho vcera zpatky opraveny, tak doufam, ze nejpozdeji ve ctvrtek ho budu mit. Mala v hlubokaci uz nechce byt, porad by si sedala a cucela ven, dneska uz byla takova krize, ze jsem ji tam dala na brisko a hezky si cucela ven, a byla strasne spokojena :lol: Kolemjdouci se jen chlamali :oops: 8)

Papani - tak snad se blyska na lepsi casy! :-) Dneska sbastila PULKU sklenicky mrkve, dala jsem ji tu od Hami (je s ryzovou moukou, predtim to byla cista mrkev od Alnatury), do toho speticku masla a asi 10 ml odstrikanyho mlika a vrhala se po tom jak diva :lol: Jen jeste neumi poradne pracovat s pusinkou, takze obcas ji to nekam padalo, nacez ona se za tim hnala a malem mi vyskocila ze sedacky :lol: Tak snad uz to pujde nadale tak dobre.

Alunko - v kakani klidne muzou byt kousky vypadajici jako to, co sbastil. Uz to tu psalo nekolik z nas, urcite treba Alina. A ze se ti Kuba posrajdil ze to mel az na zadech, tak to skoro zavidim, u nas je to totiz uplne normalni. Ja nedat Huggiesku, tak ji muzu 3× denne prevlikat. Ted co zacala papat prikrmy se to sice nepatrne zlepsilo, ale stejne je to jeste dost tekuty :roll:

No nic, jdu spat, jsem totalne KO. Krome neuspesneho uspavani ditete v hlubokem kocare (asi 2 hodiny) navic vstavala v pul paty (a to jsem si rikala, ze se zmenou casu to bude lepsi :? ), a milej ted cuci na fotbal. Chjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
2.4.08 08:13

Ahoj holky,

Hanu, s tím kočárem to máš teda trable, snad teda už bude klid!
A Marianka je šikulka, že se takhle sápe po zelenince. Ondrášek má tu zeleninu radši než odpoledne přesnídávku.

O Prevenaru taky uvažuji, příště se zeptám doktorky.

PetoX, poslala jsem ti SZ.

Jinak já jsem se teď pár dní zabavila malováním obrázků u Ondi v pokojíčku, bavilo mě to. Jen manža nesdílel moje nadšení, jako nechápu proč 8) :lol:

Ohledně vyhodnecení srazíku…Praha, no uvidíme, jela bych autem v poho, ale tak max. k ceduli Praha, dál ani ránu, netrefím nikam. Byla jsem v Praze naposledy ve 4 třídě na výletě, jsem ostuda, že. Mám sice GPS, ale nevím, jak se vyznat v tech křižovatkách atd…, leda by mě někdo čekal někde na kraji a protáhl mě. Ještě teda uvidím, jak se vyjádří Kačka_H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
2.4.08 08:23

Holky, zkusím založit diskusi, zda by nám někdo jiný z e-mimina neporadil, kde udělat srazík. Třeba už to někdo praktikoval - tedy doufám :lol:

Snad nejste žádná proti - pokud jo, tak mi to dejte během dneška vědět. Večer bych ji založila.

Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
2.4.08 08:24

Luci - obrázky v pokojíčku? Ukááááá 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
2.4.08 08:32
petrax77 píše:
Luci - obrázky v pokojíčku? Ukááááá 8O

momentík, jako třeba mi aspoň pochválíte vy tady, když manža nemá pochopení pro můj nově nalezený malířský talent :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
2.4.08 08:35

Tak tenhle mám celý a další jsou v rozpracování, tak ty až příště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie