Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
243
5.4.08 21:35
Marťulka píše:zoubek - dneska byla Kačenka pěkně nevrlá tak jsme taky zkoušeli a nic. Asi zjistila že umí kňourat i víc nahlas a tak trochu to přechází v histerii. tak jsem jí párkrát okřikla a ukázala tytyty, ale jsem pěkná naivka. Jsem to dořekla a šup zase hysterka. Jenom by se nosila.
Jo holky když už jsme u toho už máte normálně měsíčky? J :)

Marťulko - tak to ti gratuluju,že máte hysterii až teď :lol: ,u nás už ji máme pěkně dlouho :oops: taky by se pořád nosila a když ji nevezmu,tak se strašně vzteká,až jsem z toho vždycky špatná,úplně se propíná do luku :cry:
a měsíčky máme od 3.4.2008 :roll: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
5.4.08 21:41

Koutecká , také moc gratuluji k těhotenství :srdce: Hezky si to užíveja ať je Ti dobře :) A také gratuluji k zoubku :) Také se přidávám k tomu, pokud je to možné, tak dej do galerky nějakou fotečku Aničky, ať jí také poznáme :) A Tvojí můžeš dát také :wink:

Kat-ko , zapoměla jsem napsat, že jsem ráda, že jsi se opět po krátké pauze ukázala, už jsi nám tady chyběla :wink: Tu fotku fotil manžel a když jsi mu jí tak vychválila, tak měl radost a hned si jí musel ještě jednou prohlédnout :lol: A co kluci a Natálka, jak je všechny zvládáš, už je to lepší?

Brokoličko , ten Tvůj dotaz k žábám, mě docela dostal :lol: Mám pocit, že to Dáda ani neřešil a neptal se, proč jsou dvě :lol: Asi bych to vysvětlování možná nechala na manželovi, ať si také užije :lol: :lol: :lol:

Adys , Mareček je teda pěkně ukecaný :lol: Honzík mi u jídla jen nadává, ať mu to do té pusy strkám rychleji :lol:

Zoubky , souhlasím s Adys a Kat-kou :wink:

Kojení , já kojím ještě ráno, pak dopoledne mu dám zapít ovoce, odpoledne ke svačince má také jen kojení a večer po kaši ma dám také ještě napít. V noci se na kojení nebudí (snad jsem to právě nezakřikla)

Jinak jsme dnes byli na Matějské, Dáda si to skvěle užil a my také :) Honzík tam byl suprový a zvědavě to tam okukoval a ten kravál mu vůbec nevadil a 2× si tam zdřímnul. byli jsme tam od 10 do 17 hodin, tak toho mám plné kecky a jsem pěkně unavená. Teď čekám, až mi dopere pračka, pověsím prádlo a půjdu :-)

Dobrou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
5.4.08 23:01

Ahoj holky,

tak vcera jsme v noci ponocovali…vypila jsem k veceru s chuti Nestea caj a mala nemohla vubec spat :( takze caj nedoporucuju, opravdu to hned prejde do mlika… kojim stale po dvou hodinach, zeleninku na obed a kasi taky zapiji mlikem, takze se v podstate jeste nic nezmenilo…

Jinak mala taky peruje na kolinkach a obcas se snazi plazit po brise nebo pritahovat rucickama. Po prechodnem obdobi odmitani je to i s jidlem uz lepsi, oblibila si mrkev s kukurici, takze ji davam zatim jen to, verim ze se ji to hned tak nepreji. Frutapura ani jina ovocna presnidavka ji nechutna, silene se u toho sklebi a prska to, asi je to pro ni trochu kysele (nepridavala jsem cukr)??

Koutecka - velke gratulace, preji pohodove tehotenstvi a at se ti dari!
Myslim, ze se dve deti takhle blizko sebe daji zvladnout, ale urcite je to narocnejsi. To uz se vubec nevyspis, jak v noci natoz pres den :? Mame ted u sebe chlapecka (28 mesicu) a muzu rict, ze je to dobre v tom, ze to mensi dite se rychleji uci, odkoukava od starsiho a ma stale od nej nejake podnety… takze v tomhle je to lepsi. Horsi je to v organizaci…

Tak dobrou noc vsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
5.4.08 23:57

Marťulko… k těm měsíčkům, jelikož jsme skoro vůbec nekojily tak mi moje gyn.MUDra napsala antikoncepci bez hormonů. Nejdříve v pohodě, nic se nedělo a od konce února mám měsíčky pravidelně po 10-12 dnech. Docela opruz...............
Už mám posledních pár prášků takže tam potom naběhnu, že chci zpátky ten svůj Logest, co jsem brala před těhu.

Koukali jsme dneska na film - Gympl - je to dost hrůza. Do kina bych na to vážně nešla.
Tak dobrou noc :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
6.4.08 00:26

PetoX .. holky .. nevim, jestli jste registrovaly ..

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
6.4.08 07:45

ahoj holky, dobré nedělní ráno

Tak jak si užíváte víkend?

Ohledně toho srazu, myslím, že můžete plánovat v Praze kdekoli, když jsem tak koukala, tak se sejdou pražandy, Adys, Lenka a Hanu má v Praze tchány, takže si myslím, že by u nich asi přespala??

Dneska měl ONďa asi nějakou krizi v noci či co, budil se prostě pořád, svádím to na zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
6.4.08 08:38
adys píše:
PetoX .. holky .. nevim, jestli jste registrovaly ..https://www.emimino.cz/modules.php?…

Adys, udělat si srazík na celý víkend, to by taky bylo bezva, myslím, že i větší děti by měli bezva zážitek!
Jinak to místo se mi taky líbí, pocházím kousek odsud, konkrétně z Pelhřimova :lol: :lol:
A taky na Vysočině je nejčistší vzduch v republice, takže takový ozdravný pobyt :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
6.4.08 08:40
LUCI píše:
ahoj holky, dobré nedělní ránoDneska měl ONďa asi nějakou krizi v noci či co, budil se prostě pořád, svádím to na zuby.

Luci, nápodobně, taky se mi budí častěji a je taková ořvaná celý den, takže to taky svádím na zuby, ale pořád kde nic tu nic :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
6.4.08 08:45

Kati, jo taky je i přes den takovej nevrlej. Zuby máme dva, tak že by už lezly horní, nevím no.

A musím se pochlubit, Ondrášek se včera sám po dlouhé době vykadil. Začala jsem mu dávat k obídku jen květák s bramborou a liju do něj pořád čaj a šťávy a asi to pomáhá. Už jsem byla zralá na chocholoučka, že mám teploměrové dítě :( tak asi bude jíst tuny květáku aby mi kadil.

Co holky dneska vaříte, pochlubte se, ať nasbírám inspiraci do dalších dnů…

My máme dneska br.kaši a játrové řízky, vaří manžel. Dostal na výběr, buď v noci vstávat k malýmu nebo dneska vařit, tak si vybral vaření :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
6.4.08 10:11

Ahojky holky,

Luci u nás dneska taky bude vařit mužskej. Máme čínu z kuřecích jater a nudle.

Holky Kačku štípnul komár na ručičku a je to tak 4 dny a tak jsem to hlídala a měla to dobré, udělal se jí pupínek hodně červený ale okolo to měla normální. A dneska jsem koukala a má do uprostřed jakoby puchýřek a okolo tak 0,5cm zarudlé. Tak se bojím aby z toho něco neměla. Jaké byli u vás reakce myslím u vás holky co už máte starší dítka? Si nějak vsugerovávám že by z toho něco mohlamít. Bobeš mi říká že je to dítě a že má jen jinou reakci a že je očkovan. Ale tohle očkování se na to nevztahuje. Prosím poraďte. Nebo jestli existuje nějaké mazáníčko. DĚKUJU!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
6.4.08 11:17

Marťul, namaž to Kačce Fenistil gelem, to by jí mělo zklidnit! Ale radši to hlídej, mě takhle v těhu nakazil komár, nechci tě ale strašit, ale radši to ohlídej! Fakt to nemusí nic být, můj Mates na to docela trpí, když ho něco štípne, tak mu to děsně oteče a trvá to tak pět šest dní, než se mu to zahojí!
Určitě to bude ale v pohodě, neboj! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
6.4.08 11:36

Ahojky,

u nás dnes také vaří manžel, budeme mít bramborák s kuřecím masem, strouhaným sýrem a nivou :-)

Marťulko, také mě napadá ten fenistil a pokud se to do pondělka nezlepší, tak bych se asi poradila s Dr, ale určitě to bude dobré, jen má citlivější kůžičku, tak třeba proto to má červenější. A tu menstruaci zatím nemám a vůbec se mi po ní nestýská :wink:

Alunko, Gymol jsem také viděla a žádný zázrak to nebyl. Do kina bych na něj také nešla :wink:

Pérování na kolínkách u nás vůbec nehrozí, jen se vzpírá na ručičkách, pak se pouští a houpe se na bříšku :lol:
Dnes jsem mu ke svačince dala strouhané jablíčko s banánem a pěkně se u toho šklebil. Přitom u jídla mu kousky nevadí. Tak jsem ho natočila, tak ho sem pak šoupnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
6.4.08 13:55

Ahoj holky,
přeju hezkou neděli. Marian vzal Klárku do kočáru a jeli na procházku, jéé to jsem hned ožila :lol: :oops: Ta nám dává ta naše kočka, nechce spát,nechce jíst..po kom ta holka je..já spala prý po obědě i 3 hodiny a dlabala jsem všechno a hodně(to mám dodneška) :lol:
Dělala jsem k obědu po dlouhé době kuřecí řízek s bramborem a kuřecí vývar se zeleninou..mňam
Marťulko - můžes zkusit i založit diskuzi na to štípnutí,třeba ti ještě někdo něco poradí, já nevím,my jsme zatím nikdo neotekl
Luci - to je dobrý,jak dostal manžel na výběr,to bych taky mohla praktikovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
6.4.08 14:18

Konečně se mi stáhlo to video, tak tady je:

http://www.onetruemedia.com/shared?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
6.4.08 14:31

Zuzi … dobry sklebiky Honzik hazi :lol: … jsi s tim teda moc nepochodila ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí