Zařizujeme dětský pokoj, hledám inspiraci

3276
7.3.14 14:01

Zařizujeme dětský pokoj

Ahoj holky, chystám se na dětský pokojíček pro dvě holčičky a hledám inspiraci, ale všude je to na jedno brdo. Nechci růžový ani žlutozelený ani strom na zdi… mám ráda severský styl bydlení trochu industrial nebo i venkovský styl. Nemáte někdo nějaký typ na hezký blog nebo stránky kde jsou i pokojíčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
7.3.14 14:02

@medun google - dětské pokojíčky, sekce obrázky. Je tam toho asi milion, určitě si vybereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
7.3.14 14:05

@martina.se no právě, že tam si nemůžu vybrat. Z toho množství se mi líbí asi dva :lol: občas se mi podaří zabrousit někam na nějaký zahraniní blog, ale pokojíčků je tam taky pomálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.3.14 14:06
@medun píše:
@martina.se no právě, že tam si nemůžu vybrat. Z toho množství se mi líbí asi dva :lol: občas se mi podaří zabrousit někam na nějaký zahraniní blog, ale pokojíčků je tam taky pomálu.
:mrgreen: jo tak.. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
7.3.14 14:25

@medun manžel teď dost sjíždí nápady na těchto stránkách . Pravdou je, že už tam posbíral pár super vychytávek, které budeme realizovat v našem novém domově. Na děcáky zatím nekoukal, ale snad i tam by se nějaký tip najít dal ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
7.3.14 14:26

@medun
slusna zasoba napadu je tady:
 http://www.housetohome.co.uk/childrens-room

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
7.3.14 14:30

@Kakika @Ali-Ali jójo to je přesně to co hledám díky holky a jen houšť :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
7.3.14 14:33

@medun
A jak máš staré holčičky? my taky pomalu zařizujeme pro 3letou, manžel zatím dělá nábytek na míru (je tak skosený strop, tak aby se využilo místo), no a na mě bude ten výsledný design, už teď se toho děsím… Ale malá docela sjíždí nějaké časopisy a vybírá si třeba barvy, řekne, co se jí líbí.
její hlavní požadavek teda je velká tabule na kreslení na zeď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
7.3.14 14:44

@robínek já mám prťata jedný je 18 měsíců a druhá je ještě na houbách tu očekáváme v červnu. Pokojíček bych, ale chtěla už teď plánovat pro obě, i když mimi bude s náma v ložnici. Ráda bych, aby s nima i rostl mám ráda takový ty neutrální barvy béžová, bílá a pak to nějak barevně doplnit taky tam holky budou mít dřevěný trámy takže žádná super moderna. To máš dobrý, že manžel umí udělat nábytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
7.3.14 14:51

@medun
Tak podobně na tom jsme, že druhá holka je na houbách :mrgreen:
no a ta první klasicky ulítává na růžovoučké a světlounce fialovoučké - a to jsem jí ty barvy opravdu nikdy necpala ;) Ty holky jsou fakt jak přes kopírák, tyhle barvy prostě u nich vedou.
Taky mám spíš ráda severský styl.
Nakonec jsme se rozhodli pro kompromis : je tam dřevěná podlaha, nábytek bude taky mít barvu dřeva, žádné nátěry, stěny bílé a do toho pořídím nějaké doplňky jako polštářky, malé koberečky a závěsy a samolepky podle preferencí dcery, prostě jen barevné detaily, které půjdou později (až na ně přijde puberťácká chandra)snadno vyměnit.
Ale ráda budu do téhle diskuse nakukovat, inspirativních obrázků není nikdy dost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.3.14 14:59

inspirace

Zkus kouknout na inspirace-interiery cz je tam něco ve stylu skandinávského nábytku. možná by se něco podobného dalo sehnat i ve více barvách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
23.5.15 14:51

Oživuji diskuzi

Holky, potřebuju poradit. Máme 3letou, druhý je zatím pořááád :zed: na houbách. Potřebovali bychom holce udělat pokoj. Všude čtu domestav, ikea, jenže jsem naprosto nenápaditý antitalent, a pokud to nevidím vcelku, nemám vůbec představu o tom, jak to poskládat. Ve scontu jsem viděla toto https://www.sconto.cz/…oj-play.html, a zaujalo mě to. Nicméně, nábytek tam bych nekoupila, ani v podobných - jysk, kika, asko atd. Můžete mi poslat fotky svých pokojů nebo třeba nadhodit, co a jak poskládat? Na architekta nemám, nebo mám, ale to zas nebudu mít na ten pokoj :D
A pak mám ještě dilema - koupit postel 90×200 nebo 140×200, abych se tam případně vešla s ní? Ale aby se tam pak zas nebála sama… Moc díky! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
23.5.15 15:13

Já jsem na tom podobně. Zadali jsme poptávku ve firmě Intena, která prodává Domestav, poslali jim nákres pokojíčku a oni zpracovali dva návrhy. Stálo to myslím 1500, ale už je to dobrých 5 let.
Návrh byl z několika pohledů, byli jsme spokojeni a jeden z nich jsme opravdu zrealizovali.
Zkusím vložit foto návrhu.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
23.5.15 16:53

archporadna.cz - napiš na jirze@seznam.cz mají dobrý ceny, udělají varianty obrázků. mám zkušenost a doporučuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
23.5.15 17:06

Postel urco jen pro jednoho! Ale s rozumnou nosnosti, kdyz budes na ni sedet pri cteni pohadek apod. My nechali udelat u truhlare. Zbytek mame nabytek Ikea. Brzo budem resit psaci stul :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný