Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, chystám se na dětský pokojíček pro dvě holčičky a hledám inspiraci, ale všude je to na jedno brdo. Nechci růžový ani žlutozelený ani strom na zdi… mám ráda severský styl bydlení trochu industrial nebo i venkovský styl. Nemáte někdo nějaký typ na hezký blog nebo stránky kde jsou i pokojíčky?
@medun google - dětské pokojíčky, sekce obrázky. Je tam toho asi milion, určitě si vybereš.
@martina.se no právě, že tam si nemůžu vybrat. Z toho množství se mi líbí asi dva
občas se mi podaří zabrousit někam na nějaký zahraniní blog, ale pokojíčků je tam taky pomálu.
@medun píše:
@martina.se no právě, že tam si nemůžu vybrat. Z toho množství se mi líbí asi dvaobčas se mi podaří zabrousit někam na nějaký zahraniní blog, ale pokojíčků je tam taky pomálu.
@medun manžel teď dost sjíždí nápady na těchto stránkách . Pravdou je, že už tam posbíral pár super vychytávek, které budeme realizovat v našem novém domově. Na děcáky zatím nekoukal, ale snad i tam by se nějaký tip najít dal ![]()
@medun
slusna zasoba napadu je tady:
http://www.housetohome.co.uk/childrens-room
@medun
A jak máš staré holčičky? my taky pomalu zařizujeme pro 3letou, manžel zatím dělá nábytek na míru (je tak skosený strop, tak aby se využilo místo), no a na mě bude ten výsledný design, už teď se toho děsím… Ale malá docela sjíždí nějaké časopisy a vybírá si třeba barvy, řekne, co se jí líbí.
její hlavní požadavek teda je velká tabule na kreslení na zeď ![]()
@robínek já mám prťata jedný je 18 měsíců a druhá je ještě na houbách tu očekáváme v červnu. Pokojíček bych, ale chtěla už teď plánovat pro obě, i když mimi bude s náma v ložnici. Ráda bych, aby s nima i rostl mám ráda takový ty neutrální barvy béžová, bílá a pak to nějak barevně doplnit taky tam holky budou mít dřevěný trámy takže žádná super moderna. To máš dobrý, že manžel umí udělat nábytek.
@medun
Tak podobně na tom jsme, že druhá holka je na houbách ![]()
no a ta první klasicky ulítává na růžovoučké a světlounce fialovoučké - a to jsem jí ty barvy opravdu nikdy necpala
Ty holky jsou fakt jak přes kopírák, tyhle barvy prostě u nich vedou.
Taky mám spíš ráda severský styl.
Nakonec jsme se rozhodli pro kompromis : je tam dřevěná podlaha, nábytek bude taky mít barvu dřeva, žádné nátěry, stěny bílé a do toho pořídím nějaké doplňky jako polštářky, malé koberečky a závěsy a samolepky podle preferencí dcery, prostě jen barevné detaily, které půjdou později (až na ně přijde puberťácká chandra)snadno vyměnit.
Ale ráda budu do téhle diskuse nakukovat, inspirativních obrázků není nikdy dost!
Zkus kouknout na inspirace-interiery cz je tam něco ve stylu skandinávského nábytku. možná by se něco podobného dalo sehnat i ve více barvách
Holky, potřebuju poradit. Máme 3letou, druhý je zatím pořááád
na houbách. Potřebovali bychom holce udělat pokoj. Všude čtu domestav, ikea, jenže jsem naprosto nenápaditý antitalent, a pokud to nevidím vcelku, nemám vůbec představu o tom, jak to poskládat. Ve scontu jsem viděla toto https://www.sconto.cz/…oj-play.html, a zaujalo mě to. Nicméně, nábytek tam bych nekoupila, ani v podobných - jysk, kika, asko atd. Můžete mi poslat fotky svých pokojů nebo třeba nadhodit, co a jak poskládat? Na architekta nemám, nebo mám, ale to zas nebudu mít na ten pokoj ![]()
A pak mám ještě dilema - koupit postel 90×200 nebo 140×200, abych se tam případně vešla s ní? Ale aby se tam pak zas nebála sama… Moc díky! ![]()
Já jsem na tom podobně. Zadali jsme poptávku ve firmě Intena, která prodává Domestav, poslali jim nákres pokojíčku a oni zpracovali dva návrhy. Stálo to myslím 1500, ale už je to dobrých 5 let.
Návrh byl z několika pohledů, byli jsme spokojeni a jeden z nich jsme opravdu zrealizovali.
Zkusím vložit foto návrhu.
Halka
archporadna.cz - napiš na jirze@seznam.cz mají dobrý ceny, udělají varianty obrázků. mám zkušenost a doporučuju…
Postel urco jen pro jednoho! Ale s rozumnou nosnosti, kdyz budes na ni sedet pri cteni pohadek apod. My nechali udelat u truhlare. Zbytek mame nabytek Ikea. Brzo budem resit psaci stul ![]()