Zase ten lepek...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4620
5.2.15 20:15

V 6m jsem jí dala asi dvakrát ožužlat rohlík - nevypadá, že by to a ní zanechalo následky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
5.2.15 20:15
@WLeni píše: že mám obědový příkrm posypat bílou moukou,

8o 8o 8o To jako že fakt? To mi taky přijde jako pěkná blbost. Nám doktorka říkala lepek buď v dětských kaších nebo dát žužlat kousek chleba nebo rohlíku. Jelikož jsem to měla rozmyšlené taky tak, tak jsem to tak udělala. Začali jsme kolem 6m. Piškot jsem synovi občas dala a dám, sice taky nemám ráda cpaní dětí piškoty a jinými sladkostmi, ale říkám si, že jeden piškot sem tam neuškodí, zvlášť když syn jinak nevyžaduje nic doslazovat, ani jídlo, ani pití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
5.2.15 20:18

@WLeni A je to tvoje první mimi? Já taky tak blbla u starší, z toho si nic nedělej :)

• Citovat
  • Upravit
34473
5.2.15 20:19

V 6 měsících není na lepek zase tak brzy. Dávala bych cucat rohlík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.2.15 20:24
@Anro píše:
@WLeni A je to tvoje první mimi? Já taky tak blbla u starší, z toho si nic nedělej :)

Jo první, jde to tak poznat? :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
5.2.15 20:24
@Hoa Mai píše:
8o 8o 8o To jako že fakt? To mi taky přijde jako pěkná blbost.

A z čeho je ten rohlík či ten piškot? Není on náhodou z bílé mouky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
5.2.15 20:28

@j.a.n.i1 samozřejmě, že je. Ale proč mouku sypat do příkrmu? Na tom rohlíku nebo piškotu si dítě aspoň trénuje kousání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro

To ne :) já se taky kolikrát ptám, na některé věci. To tě chválí. Nemám ráda ty maminy, které jsou chytré z toho, co si přečtou, a pak to prezentují, jako by byly nějaké odbornice. A i já taková byla, a ted chápu, proč ze mě byli všichni na nervy.

• Citovat
  • Upravit
25

Děkuju všem, mám v tom zase trochu víc jasno. Zkusím ten odvar z vloček a cucat chleba. Jak začnem na sváču ovocný přesnídávky, tak mu tam občas nastrouhám i ten piškot. Sní zatím všechno (kromě brokolice, máme vtipné video z první reakce :-D) tak myslím, že mu dál nic dělat problém nebude a nic nějak neublíží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
5.2.15 20:31

@WLeni dávala jsem lepek tak od roku věku dětí… Nikdo alergii nemá. Dlouho jsem kojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
5.2.15 20:39

@Hoa Mai Tak třeba protože moje dítě se rohlíkem dusilo snad do roka a v době, kdy jsem chtěla seznámit s lepkem nemělo ještě ani jeden zub. A mým cílem tedy byl kontakt s lepkem, který jednodušeji zajistím jeho přidáním do příkrmu, který vím, že jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.2.15 21:00

Ještě se zeptám, dostali jsme rýžové mlíčko od nestlé, to je něco jako ta kaše? Máte s tím nějakou zkušenost? Přemýšlela jsem, že to malýmu zkusím dát večer stejně jako bych dávala kaši, akorát teda asi z láhve.. Myslím, že to bude boj, protože z láhve nechce ani pití (je kojený). Jo a jakou díru jste měli na láhvi? My máme s předem udělanou dírou v tom dudlíku, ale přijde mi docela velká, jako že nemusí ani moc tahat, takže se hned zakucká a pak to nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
5.2.15 21:09

https://www.mall.cz/…6-x-2x200ml-?… toto?
Jednou sem to koupila, jako vypila to, ale mě to přišlo dost nechutné a navíc mi to smrdělo. Kaše si dělám domácí z mm a rýžové krupičky, podle mě je to daleko lepší jak všechny Hippy, Nestlé, Hamánky, Sunárky apod…
a dávám savičkou na kaši (máme MAM). Jinak normální pití mi pije z jedničky nebo netekoucí savičky (má 8m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
5.2.15 21:20
@WLeni píše:
Ještě se zeptám, dostali jsme rýžové mlíčko od nestlé, to je něco jako ta kaše? Máte s tím nějakou zkušenost? Přemýšlela jsem, že to malýmu zkusím dát večer stejně jako bych dávala kaši, akorát teda asi z láhve.. Myslím, že to bude boj, protože z láhve nechce ani pití (je kojený). Jo a jakou díru jste měli na láhvi? My máme s předem udělanou dírou v tom dudlíku, ale přijde mi docela velká, jako že nemusí ani moc tahat, takže se hned zakucká a pak to nechce…

Rýžové mlíčko, to bude podle mě něco jako rýžový odvar s mlékem. Ale jestli nechce láhev, dala bych normální kaši na lžičku ;)

• Citovat
  • Upravit
10461
5.2.15 21:33

@j.a.n.i1 pokud ti rohlík nejedl, tak si tam klidně tu mouku dej. Já bych tam radši dala (a dávala jsem) obilnou kaši, ale co si tam dáš ty, je tvoje věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí