Zase ten lepek...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101764
5.2.15 22:35

@Anro Zase proč budu připlácet za něco jen kvůli názvu na obalu, když to má úplně stejné složení jako ten levný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
5.2.15 22:37

@geilens Jaj tak to já kupuju tak do 10kč, nejčastěji ty Dobrá máma, ale zatím jen 5ti leté dceři. Za chvíli začnu i synovi, ale bílý a do toho ovoce dám sama.No taky jsem uvažovala, že dopo budu dávat přesnídávku, a odpo jogurt.

• Citovat
  • Upravit
Anro
5.2.15 22:38

@j.a.n.i1 To je fakt :palec:

• Citovat
  • Upravit
4620
5.2.15 22:43

@Anro Jen mimochodem, nevím teda jak je to teď, ale kdysi Dobrá máma neviděla jogurt ani z rychlíku.
Jinak taky kupuju většinou okolo těch 6-10 kč, ale já hodně koukám po akcích a nakupuju do zásoby, takže třeba před 14 dny Bio Olmu za 5,90,– :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
5.2.15 22:44

A teda mě ho dlabe 8měsíční i čistý (já bych to třeba nesnědla :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
5.2.15 22:44

@geilens Já kupovala Korretk (ta Globus značka) za 4,50 :-) když se na něj člověk pozorně podíval, tak zjistil, že je to Holandie, akorát o půlku levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
5.2.15 22:46

@geilens No my máme ve městě z těch marketů jen Penny a tam je prd, tak kupuju ty nejlevnější. Ale většinou vybíram ty, které mají kousky ovoce. Jinak moc neřeším.

• Citovat
  • Upravit
10461
5.2.15 22:58

@Anro mně mládě jí jogurt denně od začátku, ale není to nutné. Já mu ho dávám, protože on je jogurtový a nepije UM a už se ani nekojí, takže se to u něj vyváží tím jogurtem. Kupuju jen bílý a ovoce do něj ev. přidám sama (ne vždycky, dítě mi jí jogurt i samotný), u nás ale jíme bílé jogurty všichni.
Abych řekla pravdu, já se na cenu až tak nedívám, kupuju podle toho, na co mám zrovna chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
5.2.15 23:03

@Hoa Mai Tak zatím kupuju jen dceři a nám dospělým, tak i s ovocem.Ale malému budu bílý, a uvidíme, jestli bude samotný. Jo tak já taky občas koupím dražší, protože mám na něj chuť.

• Citovat
  • Upravit
Anro
5.2.15 23:04

@Hoa Mai A taky termix, ten miluju.

• Citovat
  • Upravit
10461
5.2.15 23:06

@Anro jojo, termix jsem měla v létě po dlouhé době a taky jsem si s chutí zavzpomínala na dětství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
5.2.15 23:08

@Hoa Mai Jojo. I malému jsem zkoušela, a jak mu chutnalo :)

• Citovat
  • Upravit
25
5.2.15 23:41
@Anro píše:
Rýžové mlíčko, to bude podle mě něco jako rýžový odvar s mlékem. Ale jestli nechce láhev, dala bych normální kaši na lžičku ;)

A co tím třeba zalít nemléčnou kaši? :-D Je mi zas líto to nevyužít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
6.2.15 00:02
@geilens píše:
https://www.mall.cz/…6-x-2x200ml-?… toto?
Jednou sem to koupila, jako vypila to, ale mě to přišlo dost nechutné a navíc mi to smrdělo. Kaše si dělám domácí z mm a rýžové krupičky, podle mě je to daleko lepší jak všechny Hippy, Nestlé, Hamánky, Sunárky apod…
a dávám savičkou na kaši (máme MAM). Jinak normální pití mi pije z jedničky nebo netekoucí savičky (má 8m)

Jo, je to ono. Taky bych nejraději dělala z mm, ale nemám odsávačku, tak přemýšlím, že ji koupím. Hlavně se v tom teda nevyznám…ono to potom není normální kaše, ale je to spíš mlíčko, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
6.2.15 09:07

@WLeni Jo tak tohle bych taky zkusila. Místo MM nebo UM dát to rýžové mlíčko :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko