Zase ty Vánoce…

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1874
9.12.22 20:39
@PaníBovaryová píše: Štědrý večer si sice ušetří, ale bude je obskakovat 25.
A příští rok se jí nakýblují i 24. i 25.

to tedy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.22 12:12

Ahoj holky, tak máme téměř po Vánocích a jak jsem slíbila, jdu napsat, jak to u nás dopadlo :lol: Manželovi jsem denně opakovala, že u nás žádné Vánoce nebudou :mrgreen: Nicméně 22. prosince ráno mi přišla zpráva od tchýně, jak to bude s Vánocema. Tak jsem slušně odpověděla, že pokud chtějí vidět vnouče, můžou přijít 25. ráno na kávu, klidně hned na 9, syn po 11 obědvá a chodí spát :) Asi nebyla spokojená, ale žádná odpověď už nepřišla :mrgreen: Dneska po deváté ráno přijeli, synovi přinesli 3 dárky od Ježíška, tak byl šťastný. Manžela jsem dle vašich rád pověřila, ať udělá občerstvení, máme cukroví, upekla jsem štolu, máme Colu, fantu, kávu… chtěli jen kávu a cukroví a to obstaral manžel. Po půl 11 se zvedli a šli ke švagrové na oběd :mrgreen: Takže za mě klidná návštěva a doufám, že do dalších let pochopili, že toho bude ta cesta :lol:

• Citovat
  • Upravit
65232
25.12.22 12:13
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak máme téměř po Vánocích a jak jsem slíbila, jdu napsat, jak to u nás dopadlo :lol: Manželovi jsem denně opakovala, že u nás žádné Vánoce nebudou :mrgreen: Nicméně 22. prosince ráno mi přišla zpráva od tchýně, jak to bude s Vánocema. Tak jsem slušně odpověděla, že pokud chtějí vidět vnouče, můžou přijít 25. ráno na kávu, klidně hned na 9, syn po 11 obědvá a chodí spát :) Asi nebyla spokojená, ale žádná odpověď už nepřišla :mrgreen: Dneska po deváté ráno přijeli, synovi přinesli 3 dárky od Ježíška, tak byl šťastný. Manžela jsem dle vašich rád pověřila, ať udělá občerstvení, máme cukroví, upekla jsem štolu, máme Colu, fantu, kávu… chtěli jen kávu a cukroví a to obstaral manžel. Po půl 11 se zvedli a šli ke švagrové na oběd :mrgreen: Takže za mě klidná návštěva a doufám, že do dalších let pochopili, že toho bude ta cesta :lol:

Idealni, super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.22 12:14

Jo, a tchán se dokonce přezul! Sice si přivezl svoje bačkory, asi má pocit že mám doma bordel, ale boty zůstaly u dveří :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1793
25.12.22 12:24
@Anonymní píše:
Jo, a tchán se dokonce přezul! Sice si přivezl svoje bačkory, asi má pocit že mám doma bordel, ale boty zůstaly u dveří :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A pak že to nejde vid :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
25.12.22 12:26
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak máme téměř po Vánocích a jak jsem slíbila, jdu napsat, jak to u nás dopadlo :lol: Manželovi jsem denně opakovala, že u nás žádné Vánoce nebudou :mrgreen: Nicméně 22. prosince ráno mi přišla zpráva od tchýně, jak to bude s Vánocema. Tak jsem slušně odpověděla, že pokud chtějí vidět vnouče, můžou přijít 25. ráno na kávu, klidně hned na 9, syn po 11 obědvá a chodí spát :) Asi nebyla spokojená, ale žádná odpověď už nepřišla :mrgreen: Dneska po deváté ráno přijeli, synovi přinesli 3 dárky od Ježíška, tak byl šťastný. Manžela jsem dle vašich rád pověřila, ať udělá občerstvení, máme cukroví, upekla jsem štolu, máme Colu, fantu, kávu… chtěli jen kávu a cukroví a to obstaral manžel. Po půl 11 se zvedli a šli ke švagrové na oběd :mrgreen: Takže za mě klidná návštěva a doufám, že do dalších let pochopili, že toho bude ta cesta :lol:

nenech se ukolébat, bitva nekončí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26867
25.12.22 13:32
@navy blue píše:
nenech se ukolébat, bitva nekončí :-)

Holt bude muset byt dusledna kazdy rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
25.12.22 14:19

Teda, ja ti gratuluju! Nebyla to nakonec až moc velká nuda :mrgreen:?
Možná je tchyne na emiminu a trochu se jí rozsvítilo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
25.12.22 14:32

Tak to je super zpráva, mě kdyby teda někdo vlezl do bytu nevyzutý a ještě v zimě to bych ho hnala… :D neexistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
26.12.22 15:30

Bomba :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21401
26.12.22 20:22
@Anonymní píše:

Jsem rada, ze sis to prosadila :palec: a pristi rok u tebe Vanoce samozrejme taky nebudou, budes mit miminko a druhe dite u nohy. Leda by je chtel chystat panmanzel. 8)
Vsimla sis, ze vas nikdo nepozval „na oplatku“, kdyz jsi ted tehotna a unavena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová