Zase změna času :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
43028
30.3.15 07:47

Ja na tu jarni zmenu casu cekam jako na smilovani, decka alespon chvili dele spi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395

@julina11 my jsme ten posun vubec nepostrehli ;-) i kdyz mame danej presnej rezim, kdy chodime jist, koupat, spat… Normalne chodi spat cca v pul 7. Vcera sel v 7 (takze kdyby se nemenil cas tak jen o pul hodky driv nez obvykle) a v pohode usl jako vzdy.. dnes uz pujde klasicky v pul 7:-) zkratka nas to fakt nijak nerozhodilo, nikoho. Ale to je i tim, ze jsme ted momentalne vsichni doma. Ja na matersky a pritel ma dovcu. Ale az bude chodit malej do skolky, a i ja do prace, tak to asi nebude nic moc..

Příspěvek upraven 30.03.15 v 07:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916

@jessikka už aby to bylo :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
30.3.15 07:49
@jessikka píše:
A argument, ze v Rusku to uz zavedli, tak proc ne my, ten zaslouzi zapsat zlatym pismem do pamatne knihy emimina :mrgreen:

tak argument „je to tak na zapade“ se pouziva docela casto, byt stejne nesmyslny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
30.3.15 07:52

Taky mi ten posun vadí, trvá mi pak týden, než si zvyknu a dítě taky :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.3.15 07:53
@Melody 4 píše:
Ten vichr byl fakt příšerný, vzbudilo to i mě, což je za normálních okolností zcela nemožné :D :D

vid?? Nám něco mlátilo v komíně a tedy masakr.Ve dvě jsem to už nevydržela a šla si rozložit do přízemí gauč. Tam mě zase votravoval větrák z digestoře a když už jsem zabrala spadl mě polštář a já se praštila do palice :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3772
30.3.15 08:02

Ahoj,

nelíbí se mi to a čím jsem starší, tím víc tu změnu času nemám ráda…. :zed:

Nejhorší pro mě je doba, kdy je světlo až do 21.30 – to z duše nenávidím!! Vstávám do práce v 5 ráno a večer prostě musím jít brzo spát – nedovedu si představit jít spát třeba v jedenáct apod..Běžně – ať je léto nebo zima, mě je to jedno – jsem po sedmé hodině večer normálně umytá a nachystaná jít do postele – kam zalézám okolo půl deváté – a když je to světlo, tak to prostě nenávidím….

Včera jsem říkala, že to posunutí je leda tak dobrý pro zahrádkáře, že je dýl světlo a můžou okapávat a trčet za těch zahradách já nevímdokdy, ale pro „normálního“ člověka to moc vhodný není..nemůžu si pomoct :nevim:.

Jsem ráda, jak se to přehoupne aspoň ke konci července, že to slunko zapadá už o tu hodinu dřív – to už si vždycky oddechnu, ale světlo až do půl desátý – jako proč?? Pro lidi v restauracích na zahrádkách nebo proč jako?? Nechápu.

Jó, na mateřské – to se nedivím, že vám to nevadí ;). Běžně, jak byla ta změna, tak jsem si ten první týden chodila lehnout s malým a taky jsem si lebedila, jak mi to nevadí a co na tom ti druzí mají. Ale do práce/školky/školy – je to prostě nevýhodné.

Kdyby bylo ráno ve 3 světlo, tak mi to nevadí, ale proč mít to světlo do večera, když lidi vstávají do práce a musejí si odpočinout - nechápu.

Budu ráda, když tu změnu času zruší a bude platit ten středoevropský furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.3.15 08:03

Náhodou, u nás se zdá, že na mimino to zapůsobilo skvěle.. sice usnul až ve 22, ale spal až do 5:15, o čemž jsem si mohla poslední 3 měsíce nechat jen zdát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
30.3.15 08:05

Moje dítě je sova kvůli školce násilně přeučována na skřivana, takže mě je to celkem jedno. Včera nešla spát po o, dneska vstávala před chvíli, takže je to stejně špatně, protože do školky jí musím některé dny budit v 5.30. Jediná výhoda je, že to celkem snáší a pak krásně ve školce usne. Dneska jsem jí musela omluvit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
30.3.15 08:06

Sice nechodim do prace ale malej mi chodil do 20:00 spat…včera bylo po 21:00..CAS sice stejný..ale už jen ten princip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
30.3.15 08:06

Sice nechodim do prace ale malej mi chodil do 20:00 spat…včera bylo po 21:00..CAS sice stejný..ale už jen ten princip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
30.3.15 08:07

Dětem ani mě změna času nevadí. Ani nikdy nevadila, i když byly děti jako mimina.

• Citovat
  • Upravit
491
30.3.15 08:13
@julina11 píše:
Ahoj Holky,
chtěla jsem se jen zeptat, taky Vás tak štvě ta změna času? Mě to neskutečně vytáčí, nejen že to nabourává bio-hodiny mojich dětí, ale navíc mi to přijde jako úplný nesmysl. V Rusku mají ten čas už jednotný, tak nechápu, proč to ti naši mamlasové ve vládě neujednotí taky. Fakt jsem naštvaná, kluci jsou úplně vyřízení z ranního vstávání i když chodíme spát dřív. :cert:
Jak to vidíte Vy?

bože. chci mít tvoje problémy, čenžni to se mnou prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3795
30.3.15 08:13

Posun času mi vadí, a to hodně. Je mi jedno, jestli by byl celoročně letní, nebo zimní čas, jen s tím probůh pořád nehýbat. Z mého okolí nadávají úplně všichni, je to nepříjemné a nemá to žádný pozitivní efekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
30.3.15 08:19

@ropucha 02 jenže v zimě a v létě je světlo úplně jinak, takže to nějaký význam má…ale kdyby měl být jen jeden, tak za mě určitě zimní, jinak bych musela v zimě pracovat tak dvě hodiny potmě, fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová