Zase změna času :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1128
30.3.15 09:14

To je drama! Ja bych zavedla GMT pro celej globus! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
30.3.15 09:18

Těm, co lpí na změně času, bych dala budit dítě ráno do školky a odvést ho tam…dnes? obvykle chodí do školky po 7h. Před tím sama vstává a nadšeně hlásí, že jdeme do školky. Dnes se vlekla jak šnek (vstávání horor), vypravily jsme se teprve v 7:30 z domu. Šatna obvykle švitoří a žije to v ní. Dnes? Všechny děti zaražené, nemluvné, nespolupracující…kdo toto vymyslel. Samozřejmě večer pokus o to, aby šla spát jako vždy (ale pro ni vlastně o hodinu dřív), nevyšel.
Sama jsem doma s druhým, tak můžu poté ještě zalehnout, ale když jsem chodila do práce, vadilo mi to a trvalo mi tak týden minimálně, než jsem se s tím srovnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
30.3.15 09:33

Kazdyho pulroku stejny scenar. Matky si zanadavaji a pak si zvyknou vsichni. No je to blbost ale co no :D zrovna vcera jsem rikala ze takova diskuse prijde a ejhle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
30.3.15 09:36

Jo a jeste dodam ze sem se na zmenu tesila. Je dyl svetlo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
30.3.15 09:48

Já letní čas miluju, těšila jsem se jak malá. Nedělá mi to problém, dětem taky ne… Zimní bych posunula, ale o hodinu ještě naopak, jak je ve čtyři odpoledne tma, trpím… Posun na zimní čas je mi vždycky líto. Létu zdar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
30.3.15 09:52

Ano, posun casu mi vadi hodne. Dneska jsme ani nesli do skolky, protoze mimino bych proste nevzbudila - a kdyz jo, tahla bych s sebou rvouci.. Normalne vstavame kolem sedmy, kdyz musime do skolky se starsim, jinak si pospi az do pul devaty. Takze dneska jsme kolektivne vylezli po novu az v pul desaty. Jo, se.re me to a hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
30.3.15 09:55

@Ondrášovka.N Taky jsem se těšila na letní čas…ale jde o ten každoroční posun…proč prostě zimní nezruší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
30.3.15 09:58

Mně je jedno, kterej, i když radši mám zimní, ale ať je jen jeden! Snad ta evropská iniciativa dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
30.3.15 10:25

Tak změna vadila zatím jenom jednou a to při poslední změně času letního na zimní - měla jsem noční, očima jsem poposouvala ručičky hodin, aby už jako bylo konečně ráno… a najednou ručička doputovala k trojce, po celém oddělení se ozvalo zlověstné „tydydydydydydydy…“ a všechny hodiny se přetáčely o 11 nebo 23 hodin napřed… když dojely, bylo najednou hrobové ticho a na hodinách teprve hnusné blbé dvě hodiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
30.3.15 10:34

@julina11 Už na tom pracují ;) Mě to třeba nevadí, stačí mi jedna až dvě noci a je to ok, dvakrát za rok se to snad dá vydržet ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
30.3.15 10:36
@sagina píše:
Tak změna vadila zatím jenom jednou a to při poslední změně času letního na zimní - měla jsem noční, očima jsem poposouvala ručičky hodin, aby už jako bylo konečně ráno… a najednou ručička doputovala k trojce, po celém oddělení se ozvalo zlověstné „tydydydydydydydy…“ a všechny hodiny se přetáčely o 11 nebo 23 hodin napřed… když dojely, bylo najednou hrobové ticho a na hodinách teprve hnusné blbé dvě hodiny…

Tak to já když děala noční, tak jsem měla štěstí vždy na posunování dopředu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
30.3.15 10:40
@roksy25 píše:
Tak to já když děala noční, tak jsem měla štěstí vždy na posunování dopředu :mrgreen:

jáj, tak to se mi zatím nepoštěstilo… maximálně tak při posunu dopředu jsem měla denní… ale to si člověk po ránu sice zanadával, že musí z postele dřív, ale furt to nebylo takové drámo jako ty přetáčející se hodiny nazpátek… ty mě budou děsit asi do smrti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
30.3.15 10:42

@sagina To jo, to věřím, kor když počítáš každou hodinu a ono se ti to ještě posune zpátky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
30.3.15 12:32
@Zabatko píše:
Dneska jsem tahala kluka z postele půl hodiny. No já bych nechala jen letní čas :-D. Četla jsem teď jeden den, že se o tom bude jednat v Bruselu, že by byl jen jeden čas.

No my jsme dnes vstávali s brekem a s průpovídkama jako že blbá škola a já nikam nejdu a jdu spát :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
30.3.15 12:43
@julina11 píše:
No my jsme dnes vstávali s brekem a s průpovídkama jako že blbá škola a já nikam nejdu a jdu spát :,(

Tak za to opravdu nemůže změna času :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová