Zase změna času :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15416
30.3.15 08:20

Posun času absolutně neřeším, tedy kromě nastavování všech možných hodin☺. A našim dvoum školákům je to taky úplně jedno, vstávali stejně jako v pátek - neradi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
30.3.15 08:24
@ivašot. píše:
Posun času absolutně neřeším, tedy kromě nastavování všech možných hodin☺. A našim dvoum školákům je to taky úplně jedno, vstávali stejně jako v pátek - neradi.

já ani ty hodiny ne, na mobilu a na PC se nastavují samy, jiné doma nemáme…kdybych o změně nevěděla, ani si jí nevšimnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
30.3.15 08:29

@julina11 Moje chodí taky do školy a do školky a nic se neděje. Akorát chlap frfle, že má tmu na cestu do práce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.3.15 08:29

Me teda posun casu nikdy necinil zadne problemy…nikdy az do dnesni noci..od 2 do 6 jsem cumela do zdi a nemohla spat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
30.3.15 08:32

@donaga tak já jsem asi zase robot, moje tělo se řídí striktně časem - tím číslem :mrgreen: Já se dnes vzbudila stejně jako každý den půl hodiny před budíkem bez ohledu na čas (a to nevstávám nijak pozdě, budím mi zvoní v 5:40)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
30.3.15 08:33
@julina11 píše:
Ahoj Holky,
chtěla jsem se jen zeptat, taky Vás tak štvě ta změna času? Mě to neskutečně vytáčí, nejen že to nabourává bio-hodiny mojich dětí, ale navíc mi to přijde jako úplný nesmysl. V Rusku mají ten čas už jednotný, tak nechápu, proč to ti naši mamlasové ve vládě neujednotí taky. Fakt jsem naštvaná, kluci jsou úplně vyřízení z ranního vstávání i když chodíme spát dřív. :cert:
Jak to vidíte Vy?

Dneska jsem tahala kluka z postele půl hodiny. No já bych nechala jen letní čas :-D. Četla jsem teď jeden den, že se o tom bude jednat v Bruselu, že by byl jen jeden čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
30.3.15 08:34
@julina11 píše:
Ahoj Holky,
chtěla jsem se jen zeptat, taky Vás tak štvě ta změna času? Mě to neskutečně vytáčí, nejen že to nabourává bio-hodiny mojich dětí, ale navíc mi to přijde jako úplný nesmysl. V Rusku mají ten čas už jednotný, tak nechápu, proč to ti naši mamlasové ve vládě neujednotí taky. Fakt jsem naštvaná, kluci jsou úplně vyřízení z ranního vstávání i když chodíme spát dřív. :cert:
Jak to vidíte Vy?

Vidím to tak, že já jsem si toho vůbec nevšimla a kdybych neměla posunuté hodiny, tak o tom možná nevím doteď.

Děti si toho všimly pouze tak, že v neděli ráno zaspaly Studio Kamarád. Večer šly normálně spát, ráno normálně vstaly do škol(k)y.

Nějak máme podstatnější věci na řešení než přemýšlet o tom, kolik ukazuje ručička na hodinách dneska a kolik ukazovala předevčírem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3795
30.3.15 08:34
@alenka84 píše:
@ropucha 02 jenže v zimě a v létě je světlo úplně jinak, takže to nějaký význam má…ale kdyby měl být jen jeden, tak za mě určitě zimní, jinak bych musela v zimě pracovat tak dvě hodiny potmě, fuj

Opravdu nemá, hodně jsem o tom četla, ale hádat se nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
30.3.15 08:36

Taky mi to vadí a cítím to na sobě, hlavně tu změnu na letní čas. Pár dní jsem po ránu jak praštěná palicí a trvá mi než se srovnám. Je fakt, že na MD jsem to nevímala, ale v obodbí, kdy se musí vstávat do práce a školy, školky tedy ano. I dcerce se hůř vstává těch pár dní než si zvykne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
30.3.15 08:38
@lucenka píše:
Tak u nás by to mělo jediný efekt… chodil by spát bez keců, že je venku ještě světlo. Takže bych to celkem uvítala.

U nás se taky děti diví, mají pocit, že jdou do postele pomalu v poledne. Ráno je nejde vzbudit. Jak to mám rozhozené já, ani nepočítám. Večer nemůžu usnout a ráno se má o to dříve vstávat…

@Krasavicaa Ne každý to zvládá v pohodě, já trpím nespavostí a každá změna mě rozhodí, tato je navíc dost velká. :nevim:

@jessikka Do toho Thajska nás nikdo nepošle násilím na 7 měsíců, že? Letní čas nám násilím dají všem. Trochu rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22772
30.3.15 08:41

My to tentokrát ani nepostřehli - právě proto, že už máme školkový dítě, který si navíc zrušilo odpolední spaní, tudíž večer je prostě utahaný :lol: Dokud byla menší a jela si po svým změna nezměna, tak jsem to trochu řešila a chvilku to trvalo, než jsme se sjednotili s novým časem. Teď naopak bylo fajn moct jí zahnat do postele vlastně „dřív“ a taky ráno, když mě tahala z postele v 6, tak když jsem si uvědomila, že je vlastně už 7, nebylo to tak brutální :mrgreen: Akorát to světlo po ránu, to mi chybí, ale ono je to i tím počasím - tady je zataženo, hnusně, mrholí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
30.3.15 08:41

@LucaLuca prave ze na 7 mesicu by to bylo v pohode. Ale co ten tyden tam a gned zase nazpet. To musi byt pro telo teprve masakr. Ti, co jim jedna hodinka za pul roku vadi, to zakonite nemohou prezit. A netvrd mi, ze radsi neipousteji nase pasmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
30.3.15 08:44
@Gerberka píše:
Jó, na mateřské – to se nedivím, že vám to nevadí ;). Běžně, jak byla ta změna, tak jsem si ten první týden chodila lehnout s malým a taky jsem si lebedila, jak mi to nevadí a co na tom ti druzí mají. Ale do práce/školky/školy – je to prostě nevýhodné.

Já třeba na mateřské nejsem ;)… a nevadí to ani dětem, ani manželovi, ani mně. V noci, než jdeme spát, přeštelujeme hodiny a do druhého dne na to zapomeneme.

Za dva tři týdny bude stejně světlo ráno i večer :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
30.3.15 08:45

Mne ta zmena vyhovuje. Nechala bych oba casy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
30.3.15 08:46
@jessikka píše:
@LucaLuca prave ze na 7 mesicu by to bylo v pohode. Ale co ten tyden tam a gned zase nazpet. To musi byt pro telo teprve masakr. Ti, co jim jedna hodinka za pul roku vadi, to zakonite nemohou prezit. A netvrd mi, ze radsi neipousteji nase pasmo.

Bože, to bylo srovnáníí, že na dovolenou jedeš dobrovolně (čili i víš předem, že budeš mít jinej čas) a čas ti dají centrálně. Já třeba naše pásmo neopouštím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová