Zase změna času :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
105
30.3.15 07:15

Zase změna času :-((

Ahoj Holky,
chtěla jsem se jen zeptat, taky Vás tak štvě ta změna času? Mě to neskutečně vytáčí, nejen že to nabourává bio-hodiny mojich dětí, ale navíc mi to přijde jako úplný nesmysl. V Rusku mají ten čas už jednotný, tak nechápu, proč to ti naši mamlasové ve vládě neujednotí taky. Fakt jsem naštvaná, kluci jsou úplně vyřízení z ranního vstávání i když chodíme spát dřív. :cert:
Jak to vidíte Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
951
30.3.15 07:22

Já mám děti ještě hodně malé. Spaní se jim téměř okamžitě srovná. Na sobě to taky tolik necítím. Ale když jsem chodila do školy, a pak do práce, tak mi to vadilo. Zrušila bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
30.3.15 07:23

Mi tenhle posun vyhovuje, dítě mi nevstává v 6,ale v 7. Ale je pravda, že je ještě batole a nemusí do školky/školy. Jinak já na sobě změnu nepozoruji. Klidně ať to zruší. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
30.3.15 07:25

Mě je to naprosto jedno. Kdyby se o tom všude pořád nemlelo, tak to pomalu ani nepostřehnu.

A mamlasové ve vládě na to nemají moc vliv. :roll: Musela by to zrušit celá Evropa ;)

• Citovat
  • Upravit
105
30.3.15 07:27
@kve-tinka píše:
Mi tenhle posun vyhovuje, dítě mi nevstává v 6,ale v 7. Ale je pravda, že je ještě batole a nemusí do školky/školy. Jinak já na sobě změnu nepozoruji. Klidně ať to zruší. ;)

No právě, máte ještě malé děti, ty moje už chodí do školky a do školy a můžu Vám říct, že ta hodina je sakra znát i když je naženu brzo do postele a oni nemají se spaním problém a hned usnou. Prostě mi to přijde jako nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
30.3.15 07:28

@julina11 Moc to řešíš :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
30.3.15 07:29

Dřív mi změny času nevadily, ale teď je nesu hůř, kluk ráno nez postele.

Jinak jsme moc malá země, abychom si jen tak změnili čas. Ale snažíme se o to na úrovni EU -nedávno o tom byl někde článek.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
30.3.15 07:36
@Syringa píše:
Ne nevadí, během pár dní se to dětem urovná a zase bude režim jako dřív. V Rusku vždycky bylo líp, to je jasný.Odečti si od léta 1h, a uvidíš, jak bude vypadat režim děti bez posunu času ;), to si málokdo uvědomuje.

Tak u nás by to mělo jediný efekt… chodil by spát bez keců, že je venku ještě světlo. Takže bych to celkem uvítala.

• Citovat
  • Upravit
12651
30.3.15 07:41

Preju si, aby zmena zustala zachovana.
Kdyby se o tom nemlelo, tak lidi ani zmenu nepostrehnou. Jakto, ze se jezdi do Egypta? Chudaci vyletnici, ani si tu dovolenou neuziji, kdyz na nich ta hodinka tak dolehne. A co treba Thajsko? No to vubec, to radsi rovnou odstrelit!

Hlavne, ze nikomu nevadi si o vikendu prispat a jit pozdeji spat. Hlavne prudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
30.3.15 07:42

A argument, ze v Rusku to uz zavedli, tak proc ne my, ten zaslouzi zapsat zlatym pismem do pamatne knihy emimina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.3.15 07:43

@julina11 je mi to tak nějak fuk. Já, chlap ani starší nemáme problém, mimino má pořád tak nějak svůj režim, tomu je to taky šumák :mrgreen: mi vyhovuje, že je dlouho světlo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.3.15 07:44

@julina11 mě jediný co vadí je po ránu ta tma :cert: Ráno jsem byla nevychrápaná díky tomu vichru a ještě jsem při otevírání branky přerazila :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
30.3.15 07:45

@Denisa76 za dva tri tydny rano uvidis :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
30.3.15 07:45
@julina11 píše:
No právě, máte ještě malé děti, ty moje už chodí do školky a do školy a můžu Vám říct, že ta hodina je sakra znát i když je naženu brzo do postele a oni nemají se spaním problém a hned usnou. Prostě mi to přijde jako nesmysl.

Co to plácáš? Já mám školkové dítě a změna času nám naopak prospěla. Ted místo v 6 stává v 7. Fakt to moc hrotíš a nechápu proč se dovoláváš na politiky, ty s tím fakt mají pramálo společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
30.3.15 07:46
@Denisa76 píše:
@julina11 mě jediný co vadí je po ránu ta tma :cert: Ráno jsem byla nevychrápaná díky tomu vichru a ještě jsem při otevírání branky přerazila :cert:

Ten vichr byl fakt příšerný, vzbudilo to i mě, což je za normálních okolností zcela nemožné :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová