Zase změna času :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3796
30.3.15 08:34
@alenka84 píše:
@ropucha 02 jenže v zimě a v létě je světlo úplně jinak, takže to nějaký význam má…ale kdyby měl být jen jeden, tak za mě určitě zimní, jinak bych musela v zimě pracovat tak dvě hodiny potmě, fuj

Opravdu nemá, hodně jsem o tom četla, ale hádat se nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
30.3.15 08:36

Taky mi to vadí a cítím to na sobě, hlavně tu změnu na letní čas. Pár dní jsem po ránu jak praštěná palicí a trvá mi než se srovnám. Je fakt, že na MD jsem to nevímala, ale v obodbí, kdy se musí vstávat do práce a školy, školky tedy ano. I dcerce se hůř vstává těch pár dní než si zvykne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
30.3.15 08:38
@lucenka píše:
Tak u nás by to mělo jediný efekt… chodil by spát bez keců, že je venku ještě světlo. Takže bych to celkem uvítala.

U nás se taky děti diví, mají pocit, že jdou do postele pomalu v poledne. Ráno je nejde vzbudit. Jak to mám rozhozené já, ani nepočítám. Večer nemůžu usnout a ráno se má o to dříve vstávat…

@Krasavicaa Ne každý to zvládá v pohodě, já trpím nespavostí a každá změna mě rozhodí, tato je navíc dost velká. :nevim:

@jessikka Do toho Thajska nás nikdo nepošle násilím na 7 měsíců, že? Letní čas nám násilím dají všem. Trochu rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22775
30.3.15 08:41

My to tentokrát ani nepostřehli - právě proto, že už máme školkový dítě, který si navíc zrušilo odpolední spaní, tudíž večer je prostě utahaný :lol: Dokud byla menší a jela si po svým změna nezměna, tak jsem to trochu řešila a chvilku to trvalo, než jsme se sjednotili s novým časem. Teď naopak bylo fajn moct jí zahnat do postele vlastně „dřív“ a taky ráno, když mě tahala z postele v 6, tak když jsem si uvědomila, že je vlastně už 7, nebylo to tak brutální :mrgreen: Akorát to světlo po ránu, to mi chybí, ale ono je to i tím počasím - tady je zataženo, hnusně, mrholí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
30.3.15 08:41

@LucaLuca prave ze na 7 mesicu by to bylo v pohode. Ale co ten tyden tam a gned zase nazpet. To musi byt pro telo teprve masakr. Ti, co jim jedna hodinka za pul roku vadi, to zakonite nemohou prezit. A netvrd mi, ze radsi neipousteji nase pasmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22011
30.3.15 08:44
@Gerberka píše:
Jó, na mateřské – to se nedivím, že vám to nevadí ;). Běžně, jak byla ta změna, tak jsem si ten první týden chodila lehnout s malým a taky jsem si lebedila, jak mi to nevadí a co na tom ti druzí mají. Ale do práce/školky/školy – je to prostě nevýhodné.

Já třeba na mateřské nejsem ;)… a nevadí to ani dětem, ani manželovi, ani mně. V noci, než jdeme spát, přeštelujeme hodiny a do druhého dne na to zapomeneme.

Za dva tři týdny bude stejně světlo ráno i večer :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
30.3.15 08:45

Mne ta zmena vyhovuje. Nechala bych oba casy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
30.3.15 08:46
@jessikka píše:
@LucaLuca prave ze na 7 mesicu by to bylo v pohode. Ale co ten tyden tam a gned zase nazpet. To musi byt pro telo teprve masakr. Ti, co jim jedna hodinka za pul roku vadi, to zakonite nemohou prezit. A netvrd mi, ze radsi neipousteji nase pasmo.

Bože, to bylo srovnáníí, že na dovolenou jedeš dobrovolně (čili i víš předem, že budeš mít jinej čas) a čas ti dají centrálně. Já třeba naše pásmo neopouštím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
30.3.15 08:49

Každý rok znovu a znovu, tomu říkám samonasírací systém.
Najděte si holky něco co vám vylepší náladu a udělá hezký den. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
30.3.15 08:51

Nám to nevadí, nikomu. Kdyby nebylo některých hodin, které musím přeřídit ručně, tak to vůbec nepostřehneme. Vstávat do školy se dceři nechce nikdy, takže žádná změna.

@Gerberka Tak si kup zatemňovací závěsy a budeš mít v ložnici na spaní světla akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
30.3.15 08:54

@julina11
Nevadí to mě ani mým dětem, ale popravdě v tom smysl nevidím a klidně bych byla za zrušení. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22011
30.3.15 08:55
@PetiteFillette píše:
Nám to nevadí, nikomu. Kdyby nebylo některých hodin, které musím přeřídit ručně, tak to vůbec nepostřehneme. Vstávat do školy se dceři nechce nikdy, takže žádná změna.

Přesně :mrgreen: Já si toho tentokrát všimla v neděli až poté, co jsem v kuchyni nevěřícně koukala na velké hodiny, na kterých bylo o hodinu míň… a jako blbec jsem se šla zeptat manžela, jestli máme náhradní baterky :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
30.3.15 09:02

I se skolkovym ditetem je mi to uprimne receno naprosto jedno. Za tyden se s tim srovna kazdy.

• Citovat
  • Upravit
15977
30.3.15 09:03

Na změnu času jsem se těšila a naprosto mi vyhovuje. Starší nebude vstávat okolo půl sedmé, ale až okolo půl osmé a mladší nebude mít poslední kojení okolo osmé, ale okolo deváté. Dneska na další kojení například vstávala v pět, to je nádhera. :)
I když jsem ještě doma s holkami nebyla, tak mi to vyhovovalo úplně stejně.
Tomu, komu večer v létě vadí světlo, ten ať si nakoupí žaluzie nebo závěsy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
30.3.15 09:12
@Vcielka píše:
Každý rok znovu a znovu, tomu říkám samonasírací systém.
Najděte si holky něco co vám vylepší náladu a udělá hezký den. :kytka:

Souhlasím. Kéž by byl můj jediný problém změna času, to bych fakt byla šťastná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová