Zase změna času :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1461
30.3.15 12:44
@Krasavicaa píše:
Tak za to opravdu nemůže změna času :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

chyba je jinde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
30.3.15 12:47
@julina11 píše:
Ahoj Holky,
chtěla jsem se jen zeptat, taky Vás tak štvě ta změna času? Mě to neskutečně vytáčí, nejen že to nabourává bio-hodiny mojich dětí, ale navíc mi to přijde jako úplný nesmysl. V Rusku mají ten čas už jednotný, tak nechápu, proč to ti naši mamlasové ve vládě neujednotí taky. Fakt jsem naštvaná, kluci jsou úplně vyřízení z ranního vstávání i když chodíme spát dřív. :cert:
Jak to vidíte Vy?

V Rusku nemůžou mít jednotný čas, pro velký rozdíl časového pásma
Co má vláda společného s časem? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
30.3.15 14:10

@Mikina Ale jo vláda to teď připravuje a bude se to snažit prosadit..Jo a s tím Ruskem souhlasím, tam když se přehazoval čas, tak byl u nás rozdíl i tři hodiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
30.3.15 14:24
@Mikina píše:
V Rusku nemůžou mít jednotný čas, pro velký rozdíl časového pásma
Co má vláda společného s časem? :)

Vláda s tím má společného hodně - může tuhle šaškárnu zrušit.

• Citovat
  • Upravit
4486
30.3.15 14:38
@julina11 píše:
No my jsme dnes vstávali s brekem a s průpovídkama jako že blbá škola a já nikam nejdu a jdu spát :,(

Já tě chápu. Prostě ti, kterým to nic nedělá, nepochopí, že někomu jo.

U nás loni půl školky chodilo celý týden na půl desátou. Prostě to ty děti nezvládaly, a maminky, které nespěchaly, je nechaly jet postaru, i když na hodinách byl nesmyslný čas. Ty ostatní byly holt burcovány o hodinu dřív. :nevim: Letos nevím, ráno jsem ve školce nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
30.3.15 14:46
@LucaLuca píše:
Já tě chápu. Prostě ti, kterým to nic nedělá, nepochopí, že někomu jo.U nás loni půl školky chodilo celý týden na půl desátou. Prostě to ty děti nezvládaly, a maminky, které nespěchaly, je nechaly jet postaru, i když na hodinách byl nesmyslný čas. Ty ostatní byly holt burcovány o hodinu dřív. :nevim: Letos nevím, ráno jsem ve školce nebyla.

Tak to už mi přijde teda dost ujeté :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
30.3.15 14:53
@Krasavicaa píše:

Co ti přijde ujeté, netrápit zbytečně dítě? Kdybych nemusela dp práce, tak bych kluka taky nechala spát dýl a dala tomu tělíčku víc času na srovnání.

• Citovat
  • Upravit
1759
30.3.15 15:08

U nás by to neprošlo do školky max do 7:45. Pak se zamyka otevřou v poledne na půl hodiny. Zase zamknou na odpolední spaní a dřív než v půl třetí prostě nepustí. Však to ruší všechny děti program jídlo spánek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
30.3.15 16:59
@Syringa píše:
Ale zase by dřív svítalo :zed:, starší holka mi vstává se svítáním, takže v létě kolem 5h, děkuji ve 4h vstávat nechci :lol:.

Na to stačí zatemnovaci zavesy ;) zato diky posunu xasu bych je musela dát doma do vsech místností, aby neviděl světlo.

• Citovat
  • Upravit
105
30.3.15 18:41
@LucaLuca píše:
Já tě chápu. Prostě ti, kterým to nic nedělá, nepochopí, že někomu jo.U nás loni půl školky chodilo celý týden na půl desátou. Prostě to ty děti nezvládaly, a maminky, které nespěchaly, je nechaly jet postaru, i když na hodinách byl nesmyslný čas. Ty ostatní byly holt burcovány o hodinu dřív. :nevim: Letos nevím, ráno jsem ve školce nebyla.

Ano, máš pravdu, komu to nic nedělá, tak tady píše, že by chtěl mít moje starosti. Já bych vám je přála, budit 20 minut děti a i potom jsou jak mátohy a to zdůrazňuji, že šli ve 20.00 hod spát a ihned usnuly. Já mám spavé děti a tento nesmysl se změnou času je pro ně fakt záhul :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
30.3.15 20:12
@Syringa píše:
@julina11
Ale ono to tak je, přeci se to za pár dní urovná, a čím víc budete lamentovat, jak je to šílené, tím šílenější to bude. Je to taky o osobním přístupu k dané věci, když bude negativní, tak to určitě negativní bude;-).Osobně mi nesedí zimní posun, ale nehroutím se z toho, a je mi přes 30 a žiju -chce to trochu nadhled :*.

A proč má organismus 2× ročně úplně zbytečně trpět a zatěžovat se? Stejně to žádný ekonomický výhody, kvůli kterým se to zavedlo, nepřináší.

• Citovat
  • Upravit
2468
30.3.15 20:19

Nesnáším změnu času. A co mám děti a chodím do práce, tak už vůbec. Do školky je celý tento týden musím vodit na šestou. Dnes nebyly k probuzení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
30.3.15 23:34

@Vcielka U nás to projde. :mrgreen: Zamykací školku jsme rychle změnili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
30.3.15 23:36
@Krasavicaa píše:

No já si to nevymýšlím. Ty děti jedou podle svého biorytmu a ne podle našich hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1694
30.10.18 21:05

Jsem jednoznačně pro zavedení jednotného trvalého celoevropského zimního času. ;)

Zavedení trvalého zimního času je zdraví prospěšnější, tvrdí vědci:

https://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová