Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ze zaseklými dvířky zkušenost nemám, ale stalo se že jsem zadala kód, dvířka se otevřely a uvnitř žádný balíček nebyl 😅 měla tam být horkovzdušná fritéza na kterou jsem se moc těšila (bylo to pondělí). Volla jsem na linku a řekli mi že balíček na jdou a do 10 dnů doručí na námi vybrané výdejní místo. Za další dva dny (ve středu) jsem balík už vyzvedávala. Tak snad budou takto rychlí i u vás.
No když na to mají reálně těch 8 dnů, tak to klidně může trvat i tolik, to ti nikdo neřekne, jak dlouho to bude trvat. Musíš být jen trpělivá ![]()
Ano, stalo se mi to nedávno. Trvalo to 7 pracovních dní, než mi zásilku dali na mnou vybrane výdejní místo.
@Anonymní píše: Více
Od prodeje jiným majitelům je Zásilkovna dost tragická, to už i Balíkovna funguje lépe.
@Anonymní píše: Více
Objednala bych znovu a tu puvodni vratila nebo prodala
@Tarena píše: Více… a raději do konkurenčního boxu, pokud je nějaký poblíž.
No, ja tam jednou mela balíček zasekly několik týdnů…mimo to vždy fungovali dobre, ale tento jeden byl nějaký zakletý…taky technicky problem, rikali, ze technici nestíhají. Sami mi radili zrušit tuhle objednávku s tim, ze nesla vyzvednout, ze prodejce si to pak ma vyreklamovat u nich…a objednat znova. Ale u tebe bych se trochu bála, ze když to mas systémově vyzvednuté, aby s tím nebyl problem.
Ja na ni tehdy nespechala, tak jsem prostě počkala.
Jinak se mi to jednou stalo I s Alzou, jistotu nemáš nikdy
Ale oni mi teda tim, ze to bylo zboží od nich, sami volali a vystavili mi novou objednávku s tím, ze tu původní si stornuji a doresi.
@Tarena píše: Více
jak může prodat věc, kterou fyzicky nemá? a v systému figuruje, že je vyzvednutá
@stinga píše: Více
Tak nejak se ta reklamace vyresi. Pokud je zbozi tam, tak ho dostane. Jenze nemuze cekat, potrebuje ho na vikend, proto radim objednat znovu, pokud to stihne.
Ahoj,
v pátek jsem nemohla vyzvednout zásilku, protože se u boxu neotevřely dvířka ani, když jsem za ně zkoušela tahat. V systému samozřejmě už je zásilka jako vyzvednutá. Hned v pátek jsem to nahlásila na infolinku a operátorka říkala, že technik na to má nějakých osm dní.
Má někdo reálnou zkušenost, jak dlouho to trvalo? Samozřejmě tu věc potřebuji už tenhle víkend