Zaseklá dvířka u Z-boxu

Anonymní
1.7.25 08:34

Zaseklá dvířka u Z-boxu

Ahoj,
v pátek jsem nemohla vyzvednout zásilku, protože se u boxu neotevřely dvířka ani, když jsem za ně zkoušela tahat. V systému samozřejmě už je zásilka jako vyzvednutá. Hned v pátek jsem to nahlásila na infolinku a operátorka říkala, že technik na to má nějakých osm dní.
Má někdo reálnou zkušenost, jak dlouho to trvalo? Samozřejmě tu věc potřebuji už tenhle víkend :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
789
1.7.25 08:53

Ze zaseklými dvířky zkušenost nemám, ale stalo se že jsem zadala kód, dvířka se otevřely a uvnitř žádný balíček nebyl 😅 měla tam být horkovzdušná fritéza na kterou jsem se moc těšila (bylo to pondělí). Volla jsem na linku a řekli mi že balíček na jdou a do 10 dnů doručí na námi vybrané výdejní místo. Za další dva dny (ve středu) jsem balík už vyzvedávala. Tak snad budou takto rychlí i u vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
1.7.25 09:15

No když na to mají reálně těch 8 dnů, tak to klidně může trvat i tolik, to ti nikdo neřekne, jak dlouho to bude trvat. Musíš být jen trpělivá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
1.7.25 09:56

Ano, stalo se mi to nedávno. Trvalo to 7 pracovních dní, než mi zásilku dali na mnou vybrane výdejní místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
1.7.25 10:19
@Anonymní píše: Více

Od prodeje jiným majitelům je Zásilkovna dost tragická, to už i Balíkovna funguje lépe.

• Citovat
  • Upravit
10863
1.7.25 10:19
@Anonymní píše: Více

Objednala bych znovu a tu puvodni vratila nebo prodala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
1.7.25 10:22
@Tarena píše: Více
… a raději do konkurenčního boxu, pokud je nějaký poblíž.
  • Citovat
  • Upravit
3039
1.7.25 10:49

No, ja tam jednou mela balíček zasekly několik týdnů…mimo to vždy fungovali dobre, ale tento jeden byl nějaký zakletý…taky technicky problem, rikali, ze technici nestíhají. Sami mi radili zrušit tuhle objednávku s tim, ze nesla vyzvednout, ze prodejce si to pak ma vyreklamovat u nich…a objednat znova. Ale u tebe bych se trochu bála, ze když to mas systémově vyzvednuté, aby s tím nebyl problem.
Ja na ni tehdy nespechala, tak jsem prostě počkala.
Jinak se mi to jednou stalo I s Alzou, jistotu nemáš nikdy :nevim: Ale oni mi teda tim, ze to bylo zboží od nich, sami volali a vystavili mi novou objednávku s tím, ze tu původní si stornuji a doresi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
1.7.25 13:55
@Tarena píše: Více

jak může prodat věc, kterou fyzicky nemá? a v systému figuruje, že je vyzvednutá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
1.7.25 14:02
@stinga píše: Více

Tak nejak se ta reklamace vyresi. Pokud je zbozi tam, tak ho dostane. Jenze nemuze cekat, potrebuje ho na vikend, proto radim objednat znovu, pokud to stihne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák