Zásilkovna problém

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
4.10.24 13:05

@aiwwa já ne. Odesilatelka ano. Ztratilo se jí více balíků, proto podává žalobu. Je toho trochu víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8011
4.10.24 13:45
@j.a.n.i1 píše: Více

Možná se to nebude jmenovat krádež, ale nějak jinak, každopádně pokud zadržuje někdo tvůj majetek v hodnotě třinácti tisíc a odmítá ti ho vydat, tak už to ani pro policii nebude jen na mávnutí ruky. Minimálně se to sepíše a i kdyby se to odložilo, už má pro případný soud zakladatelka papír, že to řešila. A pro zásilkovnu jasný signál, že ne vždy se jim povede nechat věc vyhnít s tím, že zákazník se na to nakonec vykašle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
4.10.24 13:47

@rmot No, pokud to policie sepíše a odloží, tak to má naprosto nulovou hodnotu pro případný občanský spor. Plus zakladatelka není odesílatelem, takže není žádným partnerem zásilkový, takže ji nic nezadržují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8011
4.10.24 13:53

Jasně, bude třeba dodržet řetězec zakladatelka na odesílatelku a odesílatelka na zásilkovnu. Já bych třeba policii vynechal a bral to rovnou přes právníka, pokud bych se chtěl se zásilkovnou soudit. Ale na druhou stranu policie je zadarmo a pokud to pomůže, aby se v tomto případě zásilkovna zasnažila a na zákazníka se nevykašlala, proč to neudělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
4.10.24 14:17
@rmot píše: Více

Jo, teď si na to kapnul, policie je zadarmo, tak proč ji zcela zbytečně nepodat nesmyslné podání, protože ono nesmyslné je, oba nemá se zásilkovou nic společného, takže ani policie nic řešit se zásilkovou nebude a odloží to rovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8011
4.10.24 14:25

Ono u té policie hodně záleží, kdo to dostane na stůl. Už jen předvolání odpovědných osob k podání vysvětlení může hodně ovlivnit, že se balík najednou objeví u zakladatelky, zatímco jinak by zmizel v propadlišti dějin, jako už jsem sám u zásilkovny několikrát zažil. To mi nepřijde jako zcela zbytečný úkon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
4.10.24 14:31

@rmot A predvolavat k podání vysvětlení budou koho? Všechny operátory, když ani zakladatelka nebi s kým mluvila? Všechny doručovatele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8011
4.10.24 15:03

Třeba toho, kdo s ní v té zásilkovně mluvil? Vedoucí toho depa? Jednatele? To už je jedno ne? Hlavně když se něco pohne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
4.10.24 15:09

Long story short- je to blbost a tím víc, že byly povodně (nebo záplavy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115774
4.10.24 15:21

Ty jsi vtipnej. Tím se nikdo zabývat nebude. Jako první by měl odesílatel podat reklamaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8011
4.10.24 15:23
@aiwwa píše: Více

Ty jsi také vtipná, zkoušela jsi někdy u zásilkovny podat reklamaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115774
4.10.24 15:26

Jo, lepší je jít na policii. :pankac: proč to dělat normálně. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8011
4.10.24 15:39
@aiwwa píše: Více
Čti pořádně diskusi. Píšu, že já bych to přes policii nebral. Když už, tak rovnou právníka a klasickou právní cestou. A ty jsi neodepsala, jestli máš zkušenosti s reklamacemi u zásilkovky. Předpokládám že ne, jinak bys asi nečekala, že se tím něco vyřeší.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115774
4.10.24 15:44

Mám zkušenost s reklamací. Sice to trvalo, ale nakonec balík našli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.10.24 16:13

@j.a.n.i1 já někde mluvila o trestném činu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová