Záasilkovna zaplacení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.2.22 13:02

Zasilkovna zaplacení

Zdravím. Jak poslat prosím balík pres zasilkovnu když nemám účet s kartou? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1539
28.2.22 13:13

Myslím, že leda tak, že poštovné zaplatí příjemce a pošle vám ten kod. Zaplatit hotově na podacím místě ještě nedávno nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
28.2.22 13:40

@lalaláček přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
28.2.22 18:24

Jestli máš chytrý telefon, stáhni si aplikaci Zásilkovna. Tam vyplníš své kontaktní údaje, svoji platební kartu a jestli máš povolené platby online, pak zadáš jednoduše heslo a poštovné si strhnou. Myslím, že byla možnost i platby na dobírku. Zadáš kontaktní údaje příjemce, potom zajdeš na jakoukoliv pobočku a už jen sdělíš přiřazené heslo. Minulý týden jsem posílala přes Zásilkovnu poprvé a byla jsem sama překvapená, jak to bylo snadné a navíc jsem snadno mohla sledovat, kde se balík nachází. :) Příště své údaje nevyplňuješ a když bude cestovat balík tobě, máš tam taky všechno přehledně popsané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
28.2.22 19:51

@Petule030 Zakladatelka ale nemá kartu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
28.2.22 20:58

@lalaláček Jako platební kartu? Myslela jsem, že je řeč o nějaké zákaznické kartě. :think: Pak teda poslat na dobírku, to by mohlo projít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
28.2.22 20:59

Smula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13731
28.2.22 21:05

Normálně ať to zaplatí ten druhý (nebo i kdokoliv jiný, kdo má aplikaci, třeba někdo známý) a pošle vám kód. Je potřeba jen vyplnit správně adresy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
28.2.22 21:21
@Petule030 píše:
@lalaláček Jako platební kartu? Myslela jsem, že je řeč o nějaké zákaznické kartě. :think: Pak teda poslat na dobírku, to by mohlo projít.

proc diskutujes o necem, o cem nemas paru, jak doopravdy funguje :zed: :zed: to i v beznem zivote takhle fungujes, ze placas a vyjadrujes se k necemu, aniz by jsi mela tucha, o cem je rec? omg… autorka si sem prisla pro radu a ne poslouchat neci domnenky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
28.2.22 21:23
@AnastazieB píše:
Normálně ať to zaplatí ten druhý (nebo i kdokoliv jiný, kdo má aplikaci, třeba někdo známý) a pošle vám kód. Je potřeba jen vyplnit správně adresy.

jake adresy??? snad adresu, kam se ma balik dorucit, email a tel, na ktery ma prijit kod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
28.2.22 21:26
@debra.morgan píše:
Smula.

dalsi vseznalek… jde to, a to nekolika zpusoby, ktere uz zde byly vyrceny… chapes, ze si sem prisla borka pro radu a ne pro nejake tlachy,… nebo proc pises takovou hovadi.nu, ze to nejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30910
28.2.22 21:29

Jen zasláním kódu. Dobírka nic neřeší, poštovné platíš ty a ještě zadáváts číslo účtu (resp to máš přednastavené), kam ti mají poslat peníze po zaplacení kupujícím při vyzvedávání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13731
28.2.22 21:40
@markytka3 píše:
jake adresy??? snad adresu, kam se ma balik dorucit, email a tel, na ktery ma prijit kod…

Ano, máš pravdu. Vlastně ty údaje majitele aplikace (pro případné vrácení balíku) jsou neměnné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
28.2.22 22:13
@markytka3 píše:
proc diskutujes o necem, o cem nemas paru, jak doopravdy funguje :zed: :zed: to i v beznem zivote takhle fungujes, ze placas a vyjadrujes se k necemu, aniz by jsi mela tucha, o cem je rec? omg… autorka si sem prisla pro radu a ne poslouchat neci domnenky…
:roll: :roll: :roll: Radila jsem aplikaci, protože jsem nepochopila, že je řeč o absenci PLATEBNÍ karty, tohle slovíčko nebo zmínka banky jaksi chyběla. Přes aplikaci je to jednoduché, používám ji. Tak se laskavě zklidni, nebo jsem svými příspěvky tak pohoršující a mám zakladatelku odprosit na kolenou, že došlo k omylu? :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
1.3.22 07:05
@markytka3 píše:
dalsi vseznalek… jde to, a to nekolika zpusoby, ktere uz zde byly vyrceny… chapes, ze si sem prisla borka pro radu a ne pro nejake tlachy,… nebo proc pises takovou hovadi.nu, ze to nejde?

Pokud to pro ni nikdo nebude chtít udělat. Má smolika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák