Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak to jste dopadli zhruba stejne jako my. mame terasu 6×4m a castka byla zavratna. ![]()
Taky jsme řešili dlouho a dlouho, nakonec jsem udělali dřevěnou střechu a tma tam není. Ráno svítí sluníčko, což je na snídani ideální a odpol je tam příjemně. Máme zaplněnou ze strany jen zadní část a jednu boční kvůli větři. Jinak závěsné kytky, je nádherná, s jedné strany jsem si udělala skalku dolů. Chodili jsme okukovat kde co, ale opravdu průsvitné střechy jsou nepraktické, přesně tak, skleník, ve vlnkách se ti navíc drží bordel.
My bohužel neprůsvitné zastřešení mít nemůžeme. Terasu máme napůl (2m) zastřešenou balkónem a z terasy je vstup do jídelny. Teď je tam světla akurát, ale kdyby jsme to celé zastřešili, tak budeme mít v jídelně tmu.
aha, tak to chápu, my se taky báli, ale nakonec se to povedlo a do kuchyně to stín nevrhá. V tom případě se zkus poptat, ale my to loni docela honili a výsledek nic moc. Ale třeba u nás v pizzerii mají rovný průhledný, je tam sice teplo, ale když dobře vyberete, světlo by to propouštět nemělo. Ono taky hodně záleží na ceně. Připrav se, že ty hodně kvalitní stojí majland, ostatně jako vše…že
Zdravím, chtěla bych obnovit téma, i když se to úplně netýká výchozího tématu.. nicméně se mi nechce zakládat zbytečně nové…
nevíte náhodou někdo, kde bych sehnala takové ty igelitové rolety /zakrytí/boku pergoly?? Mám na mysli něco takového, jako jsou třeba na horách takové ty zimní, průhledné igelitové bočnice v kavárnách na svahu.. případně to bývá na zahrádkách i restaurací.. jako taková igelitová zimní zahrada..
snažila jsem se najít, ale na netu to prostě nemůžu dohledat..
klidně napište třeba soukromou… aŤ to není reklama.. to bych nerada…