Závěrečná práce asistent pedagoga
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Nam tu ptaci vedl nekdo z pedagogu a ten napsal posudek a navrh znamky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U VŠ prací je to tak, že si práci prečte vedoucí práce a druhý člověk, tzv. oponent. Každý z nich na ni napíše hodnocení a návrh známky a připojí několik otázek, kterým by se měl člověk při obhajobě pověnovat. Samotná obhajova probíhá tak, že člověk povykládá, o čem a proč psal a pak právě zodpovídá ty dotazy.
EDIT: aha, tak u vašich prací je to asi bez oponenta, jak čtu příspěvek nade mnou…
Jestli budeš pracovat s autistickým dítkem, tak to je bezva, ve své práci budeš moct popsat, jak se s dítětem pracuje, jestli používá nějaké pomůcky, jak se projevuje, jak reaguje na různé situace… bude to fajn, uvidíš. ![]()
Hlavně odchoď všechny přednášky, uč se, snaž se - lektoři to vidí. Moje šéfka už roky vede kurzy pro asistenty pedsgoga a kolikrat vykládá, jak neskutečně se to někteří snaží ošulit… Což není tvůj případ, jde vidět, že se fakt zajímáš.
Ale zas nebuď druhý extrém a neměj z toho žaludeční vředy! Stejně nejvíc tě pak naučí ta skutečná praxe v zaměstnání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SibyllaTrelawney děkuji moc, Jj zajímá mě to, nejradši bych to zpracovala už hned🙂
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@SibyllaTrelawney děkuji moc, Jj zajímá mě to, nejradši bych to zpracovala už hned🙂
Tak napůjčuj knihy a v podstatě můžeš udělat nástřel osnovy a teoretické části, praktickou doplníš po praxi. To se během kurzu ještě vyrýsuje, uvidíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SibyllaTrelawney ještě prosím závěrečná práce se cisluje jak? A stránky se tisknou jednostranně, ne oboustranně? Dekuji
- Citovat
- Upravit
Jednostranně, číslovalo se až od práce, ne ty úvodní stránky se jménem a tak. Ale počítalo se to, takže se třeba začalo číslem tři. Ale aspo%n něco vám k tomu říct museli, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo se domluvte a zeptejte se společně vašeho garanta, toho, co vede váš kurz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka děkuji, já právě začala kurz až od druhého dne, ten první den jsem tam nebyla, ne schválně, ale volali mi, že se uvolnilo místo, tak jsem hned nastoupila. dekuji moc
- Citovat
- Upravit
@SibyllaTrelawney prosím můžu se ještě zeptat, teď si čtu formální upravu, a je tam mezery mezi pismeny rozšířené o 1,5 bodu, jak je to myšleno? A řádkování 1,5 řádku? Moc děkuji
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@SibyllaTrelawney prosím můžu se ještě zeptat, teď si čtu formální upravu, a je tam mezery mezi pismeny rozšířené o 1,5 bodu, jak je to myšleno? A řádkování 1,5 řádku? Moc děkuji
Nic takového jsem nedělala, jen to řádkování. Pokud je to takový rychlokurz, tak nikdo takové věci řešit nebude. Já měla kurz v rámci vysoké školy, trval tři semestry. A až tak to taky neresili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Mamazkoncesveta ještě se zeptat, psali jste v závěrečné práci obsah?
Ano, obsah jsme psali také a museli jsme mmjn dodržet i to řádkování… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka v jakém posudku?