Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No jinak zapomínám dávat anonym, ale ono je to stejně jedno, když je takových bláznů víc ![]()
@Boudová píše:
Jj, taky už mám vyselektovánoale na tu dovolenou pojedu
Hlídání máme kvalitní, ty už se na pejska těší
Ano, jde o to mít kvalitní hlídání u někoho, komu důvěřuji.
Pro nás je lepší, že to hlídání máme bez dalších psů. Obě jsou poměrně dominantní a ne s každým psem se snesou. I tak se vyblbnou do aleluja.
@Boudová píše:
No jinak zapomínám dávat anonym, ale ono je to stejně jedno, když je takových bláznů víc
Kašli na anonym
Nemáš se za co stydět. Naopak můžeš být hrdá! Málo kdo bere zvířata jako sobě rovné. Pro spoustu lidí je to jen čokl, a když chcípne? Tak vo co go, pořídím jinýho
![]()
@Krasavicaa No to sice jo, ale nesmí tě to uplně omezovat
Já si někdy říkám, co bude chudáček dělat až budu mít to miminko a plánuju si den na mateřský aby vyhovoval psíkovi
A pak mám strach, že až porodim zblázním se do dítěte a nebudu si ho všímat atd.. Potřebovala bych do tý lásky vložit víc rozumu, ale tak v tom mám problém i co se chlapů týče
Natož těch krásných psích očí
Je to blbé ale je potřeba si i uvědomit, že pes bude s velkou pravděpodobností na světě kratší dobu než my a jednou prostě umře. Nemám moc ráda, když někdo říká:,, nevím co bych dělala, kdyby Beníček jednou umřel" a já říkám:,, připrav se na to, že Beníček prostě umře, navěky tu nebude, buď smířená s tím, že pes žije jen krátkou dobu, udělej mu ji co nejhezčí ale připrav se na to, že ho přežiješ a Beníček prostě umře dřív než ty".. Většinou se to nesetkává s pochopením jelikož Beníček přece NIKDY neumře!! A dup!
![]()
Holky teď mi volala máma, jak je to v italii užásný, že tam jsou samí psy všude atd… Tak už přemlouvám přítele, že bysme přece jen to auto opravavili a vyrazili i s tím ořechem ať je klid ![]()
Tak my mame psa zavislaka
Kdyz si clovek poridi psa, je to jisty zivotni styl. My se taky podrizujem, akorat do prace proste chodit musime, do obchodu taky, takze jsme brzy pochopili, ze i kdyz dela problemy pri nasem odchodu, tak to proste jibak nejde… Kdyz jsem musela do porodnice, musel poprve v zivote na hlidani k nasim. Zvladl to bez problemu. Venovali se mu. Po prichodu z porodnice jsem na nej byla mozna trochu zla, mala casto brecela a i nekolik hodin jsem ji nosila a kdyz nebyl muz dona, tak jemu jsem dala sotva najist a kdyz to slo, jen vycurat pred vchod. Vse se pomalu srovnalo a dnes zvladam v klidu pejska i malou (3 mes.):-) jsou to moje zlaticka oba
dovolene se neboj, urcite bych ho nevlacela s sebou, nic z toho nebude mit, tech par dnu ho dej k nekomu koho zna a kdo ho ma rad a bude v klidu. Oni psi chteji byt casto vudci smecky, ale musi pochopit, ze neni na prvnim miste. Mej i svuj lidsky zivot ![]()
@Renaku Já nakonec přemýšlím, že když ho vemu s sebou, bude nám oboum dobře, on má rád koupání a v italii, je plno psích pláží, teď je tam mamka se psem a prý je to uplně super. Odloučení si vyzkoušíme až pojedu na konferenci, tam už by mi ho asi nepovolili. Příteli jsem nakonec své pocity napsala. A on řekl že si o tom promluvíme až přijede. Tak když to auto nějak bude vypadat že dojede. Pojedeme prostě všichni a hotovo
Já bych asi nepřenesla přes srdce, že se tam válím u moře a pes někde na hlídání. Uvidím, co mi na to řekne můj milý ![]()
@Boudová je to samozrejme tvoje vec, ale treba ani veterinari nedoporucuji brat na daleke dovolene, muze ho rozhodit cesta anebo nove prostredi. Ja se od nase pejska nerada odlucuju taky, ale je treba si i uvedomit, co je dobfe pro nej. Jestli ma rad cestovani autem, jestli ma rad horko a davy lidi a tak. Kdyz jdu ted v tech vedrech do blbeho mesta treba, psa nechavam doma, chladi se na dlazbe a nemusi se parit na asfaltu…
@Boudová píše:
@Renaku Já nakonec přemýšlím, že když ho vemu s sebou, bude nám oboum dobře, on má rád koupání a v italii, je plno psích pláží, teď je tam mamka se psem a prý je to uplně super. Odloučení si vyzkoušíme až pojedu na konferenci, tam už by mi ho asi nepovolili. Příteli jsem nakonec své pocity napsala. A on řekl že si o tom promluvíme až přijede. Tak když to auto nějak bude vypadat že dojede. Pojedeme prostě všichni a hotovoJá bych asi nepřenesla přes srdce, že se tam válím u moře a pes někde na hlídání. Uvidím, co mi na to řekne můj milý
K moři bych ho fakt nebrala. Stejně bude celý dny zavřenej na pokoji. Na pláž ho vzít nemůžeš… by chudák chcípnul… a plahočit se někde po výletech se psem ve 30st vedru? No tak to už vůbec ne…
@Krasavicaa píše:
K moři bych ho fakt nebrala. Stejně bude celý dny zavřenej na pokoji. Na pláž ho vzít nemůžeš… by chudák chcípnul… a plahočit se někde po výletech se psem ve 30st vedru? No tak to už vůbec ne…
@Boudová píše:
Na pláž ho vzít můžešjsou tam psí pláže, o 30stupnových vedrech v září v italii, nemůže být ani řeč. Na auto je zvyklý od malička, drandí se mnou pořád a všude. To já si zas myslím že si to užije
No pokud pojedete někam na Ssver, tak už tam 30 nebude, to bych se ale na celé moře vykašlala a jela jinam.Pro mě je sever It a Chorvatska ztráta času ![]()
@Krasavicaa Jo holka to už je ale debata o něčem jiném, já miluju moře, tak že se mi jinam nechce, za pohled na moře bych vraždila a je mi celkem jedno, kde to moře je, hlavní sou vlny a ty v Itošce jsou ![]()