Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Boudová píše:
Tak Vám holky popíšu můj zážitek s prvním hlídánímMůj milý totiž přijel na víkend domu a v klidu mi sdělil, že bysi opravdu více dovolenou užil bez psa, ani se mu moc nedivím, pač lehnout si na pláž s naším divochem prostě nejde
A tak mi řekl, že budeme psa navykat postupně na jeho sestru. Nejdřív jsme je seznámili koupačkou u vody, pak si měla pejska na 2 hodiny ponechat a my jeli nakoupit. U auta jsme se rozloučili, pejsek s ní v klidu odešel párkrát se otočil, jinak nic. ALE JÁ hned jak odešli: SLZY
![]()
![]()
![]()
No naštěstí mě to hned přešlo. Sestra psala že štěně občas zakňučí, ale pak se vrhne na jinou činnost
Po dvou hodinách jsem mu přinesla jehněčí sušené masíčko, na to se mi vyprdl, a žádná velká výtačka taky nebyla. Tak, že si myslím, že ten týden bude nejnáročnější pro mě
ještě takhle párkrát do září dáme pejska na seznamování a snad bude vše OK
![]()
@Babulka123 Ty to já na tu dovolenou prostě musím!!!
Miluju to moře, teplo, vůně ryb v přístavech, lodě… Asi sem měla být námořník
Je ali fakt že ten týden mi stačí.
@Boudová
byli jsme předloni i s čubinou v chatě u rybníka
bylo to super, akorát se jí ve vedru pálej hned tlapky takže bylo raz dva po vejletech a zůstávala chrápat v chatě ![]()
@Babulka123 píše:
@Boudovábyli jsme předloni i s čubinou v chatě u rybníka
bylo to super, akorát se jí ve vedru pálej hned tlapky takže bylo raz dva po vejletech a zůstávala chrápat v chatě
Dekuju holky,
Uz jsem se bala, ze takovej „magor“ jsem jen ja
![]()
Je teda zvyklej byt doma sam, do prace bohuzel musim ale styska se mi ![]()
Kdyz odchazim do prace tak je hodnej a nesteka ale beda jak jdu jinam to steka, nastesti jen chvilku
Taky jsem blázen do svého psa ![]()
Mám jí už 5 let a navíc jsem jí našla v době krize s bývalým manželem, takže je to moje „osudovka“ ![]()
Nynější přítel nebyl vyloženě pejskař - pes v posteli mu vadil, pes somrující a čumící mu taky vadil, ale jinak si s ní hrál a bral jí
To, že pes je pro mě na 1.místě vzal s respektem a zbytek už se poddal - čubina si ho omotala kolem prstu stejně, jako mě ![]()
Bohužel, kvůli práci jí taky tak 1,2× týdně musím dávat na hlídání a to je vždycky pro mě stres, ona je celkem v klidu…
Na dovču jezdíme i s ní, k moři i do hor, vždycky autem.
Teď na Silvestra jsme frčeli do Paříže, tak hlídala přítelova mamka…dostala chudák spoustu instrukcí ![]()
Ahoj, ja mám shih tzu a je stará. Mám jí ráda, ale tu závislost jsem nijak nikdy nepocitila. Moc jí miluju a bojím se co bude až dojdeme k duhovému mostu…
…Většinou vyjímečně ji nékdo hlídal, protože jsem si ji naštěstí mohla s sebou brát vždy do práce a pryč jsme jezdili minimálně a když tak zůstala u někoho z rodiny nebo kamarádky…
Máme rok a půl starou čivavku, která je pro mě vším. Dostala jsem ji jako šestirýdenní od známé, když se zjistilo, že děti mít přes veš. kerou snahu nebudeme. Kam to jde, jezdí s námi, jinak hlídají sousedi, taky pejskaři. Nemám ale ráda polidšťování. Člověk je člověk a pes je pes.