Závislá na psovi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4399
21.7.14 14:16
@Boudová píše:
Tak Vám holky popíšu můj zážitek s prvním hlídáním :mrgreen: Můj milý totiž přijel na víkend domu a v klidu mi sdělil, že bysi opravdu více dovolenou užil bez psa, ani se mu moc nedivím, pač lehnout si na pláž s naším divochem prostě nejde :) A tak mi řekl, že budeme psa navykat postupně na jeho sestru. Nejdřív jsme je seznámili koupačkou u vody, pak si měla pejska na 2 hodiny ponechat a my jeli nakoupit. U auta jsme se rozloučili, pejsek s ní v klidu odešel párkrát se otočil, jinak nic. ALE JÁ hned jak odešli: SLZY :roll: :roll: :roll: :mrgreen: No naštěstí mě to hned přešlo. Sestra psala že štěně občas zakňučí, ale pak se vrhne na jinou činnost :) Po dvou hodinách jsem mu přinesla jehněčí sušené masíčko, na to se mi vyprdl, a žádná velká výtačka taky nebyla. Tak, že si myslím, že ten týden bude nejnáročnější pro mě :mrgreen: ještě takhle párkrát do září dáme pejska na seznamování a snad bude vše OK :mavam: :mavam:
:palec: :palec: :palec: přítel je rozumný :) Někdy je potřeba myslet na sebe, odpočinout si(jak od dětí, tak od zvířat),aby se jim člověk potom mohl 100% věnovat a i pro ně je důležitá rozmanitost.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
21.7.14 14:19

@Babulka123 Ty to já na tu dovolenou prostě musím!!! :) Miluju to moře, teplo, vůně ryb v přístavech, lodě… Asi sem měla být námořník :mrgreen: Je ali fakt že ten týden mi stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
21.7.14 14:23

@Boudová :lol: byli jsme předloni i s čubinou v chatě u rybníka :lol: bylo to super, akorát se jí ve vedru pálej hned tlapky takže bylo raz dva po vejletech a zůstávala chrápat v chatě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
21.7.14 14:36
No toho bych se právě bála, že on by jen tak v chatě zůstat nikde nechtěl, museli bysme ho brát všude s sebou, protože doma už mi vydrží bez štěkání, ale jakmile ho nechám v cizím prostředí blafe. Proto to taky uděláme tak, že ho sestra „odvede“. Je to pro něj méně stresující, než když najednou zmizím za dveřmi. A stejně prostě si musí zvyknout a hlavně jááá :-D
@Babulka123 píše:
@Boudová :lol: byli jsme předloni i s čubinou v chatě u rybníka :lol: bylo to super, akorát se jí ve vedru pálej hned tlapky takže bylo raz dva po vejletech a zůstávala chrápat v chatě :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
3.1.15 09:46

Dekuju holky,
Uz jsem se bala, ze takovej „magor“ jsem jen ja :mrgreen: :D
Je teda zvyklej byt doma sam, do prace bohuzel musim ale styska se mi :)
Kdyz odchazim do prace tak je hodnej a nesteka ale beda jak jdu jinam to steka, nastesti jen chvilku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
3.1.15 18:57

Taky jsem blázen do svého psa :-)
Mám jí už 5 let a navíc jsem jí našla v době krize s bývalým manželem, takže je to moje „osudovka“ :-)
Nynější přítel nebyl vyloženě pejskař - pes v posteli mu vadil, pes somrující a čumící mu taky vadil, ale jinak si s ní hrál a bral jí :-) To, že pes je pro mě na 1.místě vzal s respektem a zbytek už se poddal - čubina si ho omotala kolem prstu stejně, jako mě :-D
Bohužel, kvůli práci jí taky tak 1,2× týdně musím dávat na hlídání a to je vždycky pro mě stres, ona je celkem v klidu…
Na dovču jezdíme i s ní, k moři i do hor, vždycky autem.
Teď na Silvestra jsme frčeli do Paříže, tak hlídala přítelova mamka…dostala chudák spoustu instrukcí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
24.1.15 12:35

Ahoj, ja mám shih tzu a je stará. Mám jí ráda, ale tu závislost jsem nijak nikdy nepocitila. Moc jí miluju a bojím se co bude až dojdeme k duhovému mostu… :,(…Většinou vyjímečně ji nékdo hlídal, protože jsem si ji naštěstí mohla s sebou brát vždy do práce a pryč jsme jezdili minimálně a když tak zůstala u někoho z rodiny nebo kamarádky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
24.1.15 14:56

Máme rok a půl starou čivavku, která je pro mě vším. Dostala jsem ji jako šestirýdenní od známé, když se zjistilo, že děti mít přes veš. kerou snahu nebudeme. Kam to jde, jezdí s námi, jinak hlídají sousedi, taky pejskaři. Nemám ale ráda polidšťování. Člověk je člověk a pes je pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný