Závislá na psovi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1671
17.7.14 14:51

Boudova-fandím Ti, užijte si to:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
17.7.14 15:19

Děkuji :-) snad to klapne tak jak má, a bude to k prospěchu všem zůčastněným :-)

@Lucie66 píše:
Boudova-fandím Ti, užijte si to:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
17.7.14 15:48
@Boudová píše:
@Krasavicaa No to sice jo, ale nesmí tě to uplně omezovat :mrgreen: Já si někdy říkám, co bude chudáček dělat až budu mít to miminko a plánuju si den na mateřský aby vyhovoval psíkovi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A pak mám strach, že až porodim zblázním se do dítěte a nebudu si ho všímat atd.. Potřebovala bych do tý lásky vložit víc rozumu, ale tak v tom mám problém i co se chlapů týče :mrgreen: Natož těch krásných psích očí

Zaděláváš si na průšvih, jestli chceš mít děti ;) Dítě půjde na první místo a pes to bude htěžko snášet :think: Je potřeba se z toho neposr. t a psa vychovávat tak, aby se do vašeho režimu dítě zařadilo co nejpřirozeněji…Je fuk, jestli pojedeš na dovolenou anebo kvůli psovi nepojedeš(teda, já bych jela bez psa, on si zvykne na hlídnání a ty si uvědomíš, že když i dítě se bude dávat hlídat, tak psa taky můžeš dát na pár dní k „babičce“ :) ),ale pravidla vašeho soužití stanov tak, aby se pes nemusel přeučovat po narození dítěte(najednou nemůže do postele/ložnice/pohovku, najednou musí být na vodítku u kočárku atd.,to jsou jen příklady).
Když někdo nechce mít děti a má místo toho psa ok, ale jestli ty děti chceš, tak to bude pro všechny vč. psa velká změna a může to skončit špatně, však si počti tady některá témata kdy pes po narození dítěte shválně chodí na záchod pod postýlku dítěte atd. A věř, že se taky může jednoduše stát, že psa budeš mít nakonec plné zuby ty, až ti párkrát vystartuje žárlivostí po dítěti :think:
Ty ostatní věci, že se necháváš omezovat a sama cítíš, že ti to vadí :think:,tak to holt změnit musíš sama…S miminem se to změní stejně, protože nebude prostor pro to plánovat čas jenom podle psa, ale všechno pojede podle dítěte, stačí, aby skončil kojenec s rotavirama v nemocnici(dost časté)…
Ale nic ve zlém, chápu to :kytka: Měla jsem to podobně, ale u mě to přešlo věkem a setkání se smrtí…(rodiče, ke kterým nejezdíš kvůli psovi-kdyby najednou jeden z nich zemřel, nevyčítala by sis to? Že místo toho nechat psa na víkend hlídat si svou rodinu raději moc často nevídala? :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
17.7.14 15:55

@ulice Ale já ho nepolidšťuji, jen se s tím sama peru, on musí spát vedle postele do postele smí jen když ho tam zavolám. Chodím s cvičit, sportovat atd… Poslouchat musí! Na dítě budem připravovat do předu. A k naším jezdí i se psem :-) asi sem napsala blbě čárku, nejdezdím jinam kam nemůže :-) Ale chápu, že i tvůj názor má něco do sebe. Chtělo by to najít rozumnou míru :-) Ale na tu dovolenou bych ho vzala pokud to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
17.7.14 15:58
@Boudová píše:
@ulice Ale já ho nepolidšťuji, jen se s tím sama peru, on musí spát vedle postele do postele smí jen když ho tam zavolám. Chodím s cvičit, sportovat atd… Poslouchat musí! Na dítě budem připravovat do předu. A k naším jezdí i se psem :-) asi sem napsala blbě čárku, nejdezdím jinam kam nemůže :-) Ale chápu, že i tvůj názor má něco do sebe. Chtělo by to najít rozumnou míru :-) Ale na tu dovolenou bych ho vzala pokud to půjde.

Aha, tak to jsem blbě pochopila…Tak co ti tedy tak vadí? Že si podle něj plánuješ čas? To přejde samo s prckem ;)
S tou dovolenou je to podle preferencí, taky nevidím nic špatného na tom jet se psem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
17.7.14 16:00

@ulice Jo vadí mi to že na něj myslím ve dne v noci, a že když se rozhodnu ho nechat doma, aby taky byl zvyklý na samotu, tak já s tím mám větší problém než ten pes :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ten je v pohodě doma, nic nerozbije, nevyčůrá se, ale mě je špatně od žaludku :mrgreen:
Doufám, že je to jen jaká si forma „zamilování se“ a po čase to přejde do nějaký únosnější míry lásky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
17.7.14 16:13

@Boudová vidim v tobe, me pred rokem :mrgreen: neboj, dostanes se z toho ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
17.7.14 16:20
@Anonymní píše:
Ahoj holky.Aby jsme ještě oddálili touhu po dítěti pořídili jsme si štěně. Přítel je často pryč a já jsem s ním sama doma. Problém je ten, že si na psovi vytvářim závislost, a vše dělám ku prospěchu psovi. Beru ho do práce, k našim, kam nesmí už nechodím… Venčím ho kolikrát, tak že už ani nemůžu :-/ Přítel chtěl jet o víkendu do aquaparku a já nechci aby nebyl pes doma sám. Nechce se mi ani letět k moři, protože by musel na hlídání a já se bojím, aby si nemyslel že jsem ho opustila. Všechno strašně hrotim, a přemýšlím jen nad tím, jak se asi bude cítit pes, když udělám toto :zed: :zed: Jak to tak čtu připadám si jako idiot. Nechce se mi to ani nikomu řict. Těším se až budeme mít barák, tam mi snad nebude tak líto ho občas nechat a jít si dělat něco po svém. Jako moc se věnujete svému psovi? K.

Je to člen rodiny, málo platné. Rozumím Ti. :hug: A mě jsi sympatická, máš srdíčko na správném místě. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.14 16:30

Moje švagrová nemůže mít děti, tak má 3 psy. Je na ně taky závislá, já ji i celkem chápu, vybíjí si mateřské pudy takhle, ale i tchánovci jsou z nich podělaní a už mě i napadlo, aby je jednou neupřednostňovali před vnoučátky.
Jenže pokud plánujete jednou mít děti, není dobré až tak moc být na pejska fixovaná, mohl by pak žárlit. A neboj, klidně jeďte na dovolenou, pejska zatím můžete dát k rodičům na prázdniny (stejně jako dítě :) ). Je hezká láska ke zvířátkům, ale všeho moc škodí ;)

• Citovat
  • Upravit
6100
17.7.14 16:31

@Burj Chalifa ooo děkuji :-)

@Renaku To jsem ráda, pač takhle zamilovaná jsem snad nebyla ani do chlapa :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
17.7.14 16:36
@Anonymní píše:
Moje švagrová nemůže mít děti, tak má 3 psy. Je na ně taky závislá, já ji i celkem chápu, vybíjí si mateřské pudy takhle, ale i tchánovci jsou z nich podělaní a už mě i napadlo, aby je jednou neupřednostňovali před vnoučátky.
Jenže pokud plánujete jednou mít děti, není dobré až tak moc být na pejska fixovaná, mohl by pak žárlit. A neboj, klidně jeďte na dovolenou, pejska zatím můžete dát k rodičům na prázdniny (stejně jako dítě :) ). Je hezká láska ke zvířátkům, ale všeho moc škodí ;)

Tak to já jsem v klidu :-) Já děti neplánuji, takže ani můj psík se nemusí bát :-)

• Citovat
  • Upravit
6100
17.7.14 16:39

Když já třeba jsem taková, že třeba určitě nedám dítě na prázdniny k babičce a nepojedu k moři. S dítětem bych to řešila 1000× více než se psem. Nechápu, ja někdo může dát děti ka babičce a jet na dovolenou 8o. Jako dovedu si představit, že za čas třeba poletíme někam bez psa, ale asi ho budu navykat postupně. Frknout ho ted na týden někam kde to ještě nevyzkoušel ani na den, mi přijde sobecký. A tady jsem se spíš uklidnila, že nejsem zas až taková uzkostlivka, že nejsem jediná, která to tak má :-) Ale jak říkám, plánuji rodinu, proto psa na děti zvykám, nesmí spát se mnou v posteli. I když můj pes podle mě bude rád: panička bude na mateřský = skoro pořád doma, bude drandit u kočáru… A na děti ho navykám uplně od štěňátka, psala jsem všem kamarádkám s dětma ať chodí, aby si zvykal. Teď u nás byla sestra s malou holčičkou a jedinej problém byl, že jí chtěl furt „pusinkovat“. :)

@Anonymní píše:
Jenže pokud plánujete jednou mít děti, není dobré až tak moc být na pejska fixovaná, mohl by pak žárlit. A neboj, klidně jeďte na dovolenou, pejska zatím můžete dát k rodičům na prázdniny (stejně jako dítě :) ). Je hezká láska ke zvířátkům, ale všeho moc škodí ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
17.7.14 16:39
@Boudová píše:
@Burj Chalifa ooo děkuji :-)@Renaku To jsem ráda, pač takhle zamilovaná jsem snad nebyla ani do chlapa :-D

Víš proč? Protože zvířecí láska je naprosto čistá, upřímná a bez podmínek. No a že máme mateřské ochranitelské pudy k němým tvářím? Máme to mateřsky (a otcovsky vrozené).Je to výraz lidství. Naprosto rozumím. Neomlouvej se, není za co.Jsi velmi krásně lidská.:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
17.7.14 16:41
@Burj Chalifa píše:
Víš proč? Protože zvířecí láska je naprosto čistá, upřímná a bez podmínek. No a že máme mateřské ochranitelské pudy k němým tvářím? Máme to mateřsky (a otcovsky vrozené).Je to výraz lidství. Naprosto rozumím. Neomlouvej se, není za co.Jsi velmi krásně lidská.:hug:

Ty jo, co se ti stalo? 8o 8o 8o 8o 8o Těhotenský hormony? :mrgreen: Takhle sluníčkovou a hodňoučkou jsem tě snad ještě neviděla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6100
17.7.14 16:42

@Krasavicaa Holky ale neni to hezký, když jsme na sebe v některých diskuzích i hodné :-) Mě tahle diskuze uplně pohladila na duši :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný