Zavistiva a chamtiva matka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jahuhudka
7.7.17 07:22
@cecetka
@Anonymní píše:
Bohužel majetek stejne nikdy rozdelen nebude. Tahne se to 8 let a oba dva neustále mění sve pozadavky.

To je ale vec rodicu ne tvoje :nevim:
Najdi najem a kalkuluj jen s tim co je tvoje

• Citovat
  • Upravit
9502
7.7.17 07:35

Za dané situace bych v žádném případě nešla bydlet do domu, který je předmětem soudních tahanic rodičů. Chtěla bych mít klid a žít si svůj vlastní život a né se stresovat, že mi matka kdykoliv přijde domů udělat scénu. A pokud je pravda, co píšeš, že je Tvá matka taková, že lpí i na obyčejné sekačce a nestyděla se tak vulgárně vystoupit proti Tvé sestře, tak si určitě umíš domyslet, co se bude dít, když zjistí, že v jednom domě bydlíte. Je to sice smutné, že toto vyvádí člověk, který Tě kdysi nosil pod svým srdcem, ale měla bys nyní myslet na sebe a svou současnou rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.17 07:50
@cecetka píše:
Zaridila bych se po svem. Do tahanic mezi rodici bych se nepletla. Chovala bych se tak, ze zadne domy, kde bychom mohli bydlet, rodice nevlastni.

Toto je taky muj dlouhodoby pristup, ve vice oblastech. Je mene „vyhodny“, ale zase si clovek zachova svobodu a nezavislost a to ma pro me nejvetsi cenu.

• Citovat
  • Upravit
35916
7.7.17 08:05

Nešla bych tam, nesnáším aby mi někdo něco nařizoval nebo mi vlastní matka pak něco vyčítala. Za to mi peníze nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
7.7.17 08:06

Zakladatelko a to je tvoje vlastni matka? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
7.7.17 08:14

Já bych do toho nešla. Jejich problémy se budou přenášet na vas, matka vas bude prudit a zneprijemnovat vam zivot a pak by jste to měli jeste x let na talíři ze ji dlužite za nájem atd atd. To za to nestojí, není nad To, byt naprosto nezávislý a nikomu nebýt za nic zavázán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
7.7.17 08:27

A jinak mas vztah s matkou jaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.17 08:32

Já jsem na tohle svině, šla bych tam bydlet už je proto, abych udělala truc matce a just jo :pankac: Chová se jako nana, nepracovala a ještě pinda, bych jo hnala. A nechápu, ze ji otec vůbec ten dům a prachy nechal :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
7.7.17 08:33

@Šťastná.máma.4 co je na tom k nepochopeni? Byli manzele, je to i jeji majetek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
7.7.17 08:35

Tato diskuze tu už byla, se podívej co ti poradili tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.17 08:36
@Eemii píše:
A jinak mas vztah s matkou jaky?

Bydlime daleko, ale napiseme si tak jednou tydne. Ovsem kdyz jsme na navsteve v ČR, vycita nam návštěvy u tatky a musime to pred ni tajit. Protoze jinak jsme zrudy, které se s nim stykaji. Chce abychom ho nenavidely. On je spokojeny s jinou paní a ona je po rozvodu stale sama. Driv jsem ji hodne obhajovala. Ale bohuzel postupem času se jeji chování stale horší. Rekla nam, at jdeme bydlet s mysema, ze ona tak taky zacinala. Vse nam závidí, co nam treba da tatka. Pritom kdyz prijede ona za nami, vse za ni platime. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
363
7.7.17 08:38
@Šťastná.máma.4 píše:
Já jsem na tohle svině, šla bych tam bydlet už je proto, abych udělala truc matce a just jo :pankac: Chová se jako nana, nepracovala a ještě pinda, bych jo hnala. A nechápu, ze ji otec vůbec ten dům a prachy nechal :roll: :zed:

Mě se někdo proti mé vůli nestěhovat do mého majetku, tak ho nechám na truc druhý den vystěhovat. Podle zákona vůbec nemá šanci legálně bydlet v domě, pokud s tím nesouhlasí oba vlastníci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
7.7.17 08:39

To me mrzi, nedovedu si to predstavit. Branit vlastnimu diteti v bydleni v dome na prechodnou dobu, kdyz sama ma dost..asi bych se pres to neprenesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.17 08:39
@Samantha9 píše:
Tato diskuze tu už byla, se podívej co ti poradili tam

Tam prave byly rady dost odlisne :D

• Citovat
  • Upravit
7.7.17 08:42
@Eemii píše:
@Šťastná.máma.4 co je na tom k nepochopeni? Byli manzele, je to i jeji majetek.

Za tohle chování, bych ji nenechala ani floka! Když ženská nemaka, má být vděčná a držet hubu! Mám v okolí mnoho finančně bohatých mužů a když se rozvadeli, tak z 90% když se ženská neuměla chovat nenechali ani par tisíc a děti získali do pece plné oni. Sice jim pak zařídili chuvy, ale ženská nedostala nic. A to samé bych udělala s tvoji matkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí