Zblázním se z mé pleti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mag
12870
12.11.13 12:46

Zkus obyčejný mandlový olej za studena lisovaný. Já si do něj kapu ještě levanduli. Používám ho na odličování, peeling i jako krém. Je to nepřekonatelné, levné a přírodní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.11.13 13:08
@mončís píše:
Ahoj.. mám suchou pleť. Přes zimu se mi dělá vyrážka jak jí mám vysušenou. Na doporučení maminek sem si koupila bambucké máslo. Fleků jsem se zbavila, tak jsem jásala že jsem konečně našla kosmetiku, která mi vyhovuje. Ale asi po týdnu se mi začali dělat na obličeji pupínky, jako akné kdyby to bylo. Tak nevím proč? jestli je to kvůli tomu, že jí moc promazávám? Opravdu nevím.. Ta pleť je mi záhadou!

Zkus nepřemašťovat, ale hydratovat!! Doporučila bych Biodermu, LaRoche Posay, jsou zároveň na citlivou pleť. Anebo teď nová Mixa, ale to nemám vyzkoušené, tak nevím…
Bambucké máslo a další mastidla jsou fajn, ale jen jako nárazová pomoc. Pro pravidelnou, třeba 2× denní aplikaci, nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
12.11.13 13:21

Taky mám pleť suchou, jsem ekzematik. Mazat se musím, jinak je pleť suchá a svědí. Ale na druhou stranu mám rozšířené póry. Stále víc, už nevím, co s tím. Pleti chybí pružnost :-( Určitě tomu neprospívá málo spánku a hormonální nálož - dvě ivf atd.
Vyzkoušela jsem snad všechno. Takže já se z té své pleti taky zblázním!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
12.11.13 13:21

Díky moc za příspěvky. Já od mala trpím na ekzémy.. přes léto mám klid, ale jak se trochu ochladí tak se hned objeví vyrážka. LaRoche Posay používám v létě.. Zkoušim co se dá. Ale moc děkuji za příspěvky a vyzkouším Vaše rady :mavam:

• Citovat
  • Upravit
11439
12.11.13 13:23

Také doporučím obličejové oleje (třeba ten Saloos, ale já doporučím levanduli, Ylang mi smrdí :mrgreen: ), ale nesmíš zapomenout dávat na mokrý obličej - stačí 2 kapky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.11.13 13:25

@Tinakaterina, pokud chybí pleti pružnost, tak není dostečně hydratovaná. Lidi si často pletou maštění s hydratací, je to velký rozdíl. Ale to asi víš, pokud jsi ekzematik… Na tyhle typy pleti je perfektní ta Bioderma, mám ji vyzkoušenou na sobě i na dětech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
12.11.13 13:29

@KPKristy Já už zkoušela všechno. Bioderma, Vichy, kosmetiku Kawar od Mrtvého moře, galvanickou žehličku a spoustu dalších věci. Kožní řekla na chemický peeling jedině a to fakt ne. Druhá kožní řekla na laser. Na to zas nemám Kč. :mrgreen:
Nic nepomáhá.
Ekzém máme celá rodina. Plus alergie. U někoho je to míň! u někoho až anafylaxie. Takže to celé ohledně pleti a ekzému a tak bude i genetika.

Příspěvek upraven 12.11.13 v 13:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
12.11.13 13:31

@Tinakaterina A piješ dost? Pitný režim se na pleti dost odrazí.
Já v létě (cca 4 litry denně) měla pleť jak mimino, teď skoro nepiju a jsem samý pupen a jak sušenka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
12.11.13 13:35

@Fjodorka Jo,piju hodně… Teď mám teda fakt záběr po ivfkách a potratu na tělo a pleť teda vypadá :nevim:
Někdo má pleť jak broskev. Závidím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.11.13 13:40
@Tinakaterina píše:
@KPKristy Já už zkoušela všechno. Bioderma, Vichy, kosmetiku Kawar od Mrtvého moře, galvanickou žehličku a spoustu dalších věci. Kožní řekla na chemický peeling jedině a to fakt ne. Druhá kožní řekla na laser. Na to zas nemám Kč. :mrgreen:
Nic nepomáhá.
Ekzém máme celá rodina. Plus alergie. U někoho je to míň! u někoho až anafylaxie. Takže to celé ohledně pleti a ekzému a tak bude i genetika.Příspěvek upraven 12.11.13 v 13:33

No to je jasný, s tím už moc nenaděláš. Tady spíš jde o to, abys měla nějaký komfort, aby tě to neobtěžovalo.
Syna jsem v nejhorších projevech mazala modrou indulonou, to jedině zabíralo. Ale byl miminko. Je mi jasný, že dospělá ženská nechce chodit lesklá jako psí kulky, je to přece jen mazadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.11.13 13:41
@Tinakaterina píše:
@Fjodorka Jo,piju hodně… Teď mám teda fakt záběr po ivfkách a potratu na tělo a pleť teda vypadá :nevim:
Někdo má pleť jak broskev. Závidím :mrgreen:

Myslíš tak chlupatou?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
12.11.13 13:43
@KPKristy píše:
:mrgreen: :mrgreen: když vidím reklamu jak si ukazujou tu broskev tak si vždycky řeknu todle :D
  • Citovat
  • Upravit
4197
12.11.13 14:17

@KPKristy Tak jako nektarinku :-)nebo taky neé? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
12.11.13 14:37
@KPKristy píše:

taky si na to vždycky vzpomenu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
12.11.13 14:56
@Brooucinda píše:
@Elen8 Ono některé věci například - zažloutnutí bělma by se dalo většinou přiřknout játrům, ale u pleti si myslím že to nejde. V pípadě dlouhotrvajícího smogu, kdy se teda téměř vždy osypu, bych si to mohla vyložit jako že už jsem teda fakt na smrt :mrgreen: Čínskou medicínu a vůbec homeopatika beru a raději sahám tímto směrem, ale u pleti to kolkrát nejde

V pohodě :lol: nejsem urážlivka ;) Mám taky problémy s pletí, ale jakmile se mi oslabí střeva nebo plíce tak to hned poznám. Jsem flekatá, vysušená jak treska a k tomu pěkný vřídky všude kam se podíváš :oops: Takže hned ženu za naší rodinnou lékařkou co se zabývá alternativní medicínou a ta mi vždycky pomůže. Určitě základem je dostatek čisté vody, žádné limonády s umělými cukry a dost často musím vysadit kravské mléko. V rámci rodiny s tímto problémem máme bohaté zkušenosti. Základ je přijít na příčinu a tu řešit, kůže je v 90% druhotný problém, ale vysvětluj to ženský, která se na sebe dívá do zrcadla a nejradši by zalezla 2 metry pod zem :nevim: Jinak na přesušenou kůži mi nejvíc pomáhá la roche posay.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí