Zdarma rekvalifikační kurz při rodičovské dovolené
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@klarasa Ahoj, tak jsem koukala na Attavenu a vypadá to zajímavě, budu je kontaktovat. Mohu tě poprosit o bližší info, co ti tam pomohlo, jak je možné dále se vzdělávat a tak.. Jsem na rodicaku a čekám druhé mimi, nechci už být tři roky jen doma a tak bych ráda začala něco dělat, i se vzdělávat,ale i přivydělat. Díky moc
za info, pa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sijanka tak to je bezva, že sis tam něco vybrala. Já byla na online marketingu, takže kdo má eshop nebo něco rozjednaného, vyměnily jsme si kontakty mezi sebou. Pro začátek. Ted budu např.pomáhat s FB stránkou a chci se víc naučit jedno, dvě zaměření pro online marketing.Klidně napiš sz. pa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klarasa @sijanka ahoj holky, koukám že jste řešily rekval kurzy. Taky bych ráda zašla. Četla jsem někde že jsou i kurzy s hlídáním. Nevíte o tom něco?
A jak jste dopadly? Byly jste někde na kurzu? Jaké to bylo a jak jste řešily hlídání?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaara u toho co jsme byla já jsme vždy předem nahlásily kdo potřebuje hlídání a bylo zajištěno…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla bych obnovit diskusi.
Nevíte někdo jak je to nyní s rekvalifikací? Jsem na rodičovské a po se nemám kam vrátit. Předem děkuji za info
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zpavlí píše:
Chtěla bych obnovit diskusi.Nevíte někdo jak je to nyní s rekvalifikací? Jsem na rodičovské a po se nemám kam vrátit. Předem děkuji za info
Dobrý den, zjistila jste prosím něco?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ja pridam svou cerstvou zkusenost. Chci pri RD absolvovat rekvalifikaci, take se nemam kam vratit do zamestnani a s vybranym kurzem bych mohla zacit pracovat na zkraceny uvazek jeste behem rodicaku. Je moznost zazadat o prispevek na jakykoliv vybrany akreditovany kurz, tzv zvolena rekvalifikace, je treba byt pri podani zadosti veden na UP i jako zajemce o zamestnani. Bylo mi receno, ze pokud si zadost dobre oduvodnite, je sance na proplaceni kurzu vysoka. Mne to nicmene nevyslo i kdyz jsem si to oduvodnila myslim hodne dobre… Komise se shodla, ze jsem na trhu prace uplatitelna i bez rekvalifikace (mam bakalarsky titul, ale chtela jsem zmenit obor, v mem oboru si muzu o zkracenem uvazku nechat maximalne zdat). Na jednu stranu rozhodnuti chapu, na druhou me to mrzi, protoze mam opravdu velkou motivaci ve vybranem oboru pracovat a ze strany statu by to nebyly vyhozene penize, jako se obavam, ze tomu je v mnohych pripadech vsemoznych prispevku… Kurz si tedy zaplatim sama (vcetne ubytovani to bude skoro 30k), ale aspon si muzu rict, ze jsem pro to udelala vse. Preju ostatnim vice stesti, nez jsem mela ja! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@moija píše:
Tak ja pridam svou cerstvou zkusenost. Chci pri RD absolvovat rekvalifikaci, take se nemam kam vratit do zamestnani a s vybranym kurzem bych mohla zacit pracovat na zkraceny uvazek jeste behem rodicaku. Je moznost zazadat o prispevek na jakykoliv vybrany akreditovany kurz, tzv zvolena rekvalifikace, je treba byt pri podani zadosti veden na UP i jako zajemce o zamestnani. Bylo mi receno, ze pokud si zadost dobre oduvodnite, je sance na proplaceni kurzu vysoka. Mne to nicmene nevyslo i kdyz jsem si to oduvodnila myslim hodne dobre… Komise se shodla, ze jsem na trhu prace uplatitelna i bez rekvalifikace (mam bakalarsky titul, ale chtela jsem zmenit obor, v mem oboru si muzu o zkracenem uvazku nechat maximalne zdat). Na jednu stranu rozhodnuti chapu, na druhou me to mrzi, protoze mam opravdu velkou motivaci ve vybranem oboru pracovat a ze strany statu by to nebyly vyhozene penize, jako se obavam, ze tomu je v mnohych pripadech vsemoznych prispevku… Kurz si tedy zaplatim sama (vcetne ubytovani to bude skoro 30k), ale aspon si muzu rict, ze jsem pro to udelala vse. Preju ostatnim vice stesti, nez jsem mela ja!
Můžu se zeptat o jaký UP se jednalo, alespoň kraj. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@moija V našem městě jsou minimálně 2 organizace, které vám zaplatí z evropských fondů rekvalifikaci jen na tákladě toho, že pečujete o dítě do 15 let. Moje sestra dělá v jedné projektovou vedoucí. Sama jsem si v jiné organizaci nechala zaplatit gurz PC grafiky v rozsahu 80 hodin. Byla tam s námi i jedna paní přes ÚP a ta měla o dost horší podmínky… Doporučuji se obrátit na nějakou organizaci, co má vypsané projekty přes granty z EU…u nás se naopak rvou o zájemkyně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@silona nějaký tip na takové organizace? Protože jsem zagooglila a nevidím:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Almatka @janickaIII U nás v Plzni je to Grafia, Restart, dělala to Studnice o. p.s a Attavenna. Takže 4 organizace. Ale přiznám se, že o jiných regionech nemám přehled. Možná se poptat v nějakém mateřském centru… je pravda, že já se k tomu dostala přes kamarádku šuškandou a další kamarádky jsem pak zase poslala já. Marketing až tak vymakaný tyto organizace nemají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janickaIII nevim proc bych to nemohla zminit, byl to UP Bruntal
@silona moc dekuji za info. Ja jsem si myslela, ze takove organizace musi existovat, ale nic jsem nenasla
Jeste jsem se divala na norske fondy, maji nejaky plakat ohledne rovnych prac. prilezitosti na nasem UP, ale na ty kurzy pro jednotlivce se to nevztahuje. Zkusim hledat dal, jen kurz se mi blizi, zaplatit to musim za 2 tydny, na UP byla podminka podat zadost nejpozdeji 30 dni pred zahajenim kurzu, tak nevim, jak to chodi u techto organizaci, zda by mi to proplatili treba zpetne. Kazdopadne opravdu velmi dekuji za prispevek, jeste muzu doufat, ze se mi neco podari najit 🌷
- načítám...
- Citovat
- Zmínit