Zdarma rekvalifikační kurz při rodičovské dovolené

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7776
13.9.20 11:01
@silona píše:
@moija V našem městě jsou minimálně 2 organizace, které vám zaplatí z evropských fondů rekvalifikaci jen na tákladě toho, že pečujete o dítě do 15 let. Moje sestra dělá v jedné projektovou vedoucí. Sama jsem si v jiné organizaci nechala zaplatit gurz PC grafiky v rozsahu 80 hodin. Byla tam s námi i jedna paní přes ÚP a ta měla o dost horší podmínky… Doporučuji se obrátit na nějakou organizaci, co má vypsané projekty přes granty z EU…u nás se naopak rvou o zájemkyně.

Dobrý den, dívala jsem se na ty organizace v Plzni, ale nikde možnost kurzu přes granty EU jsem nenašla. Pouze, že spolupracují s ÚP. Můžu se zeptat, přes jakou organizací jste si to přesně dělala? Jsem taky Plzeňský kraj. Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
26.10.20 14:06

Zdravím, náhodou jsem googlila jaké jsou možnosti nějakého sebevzdělávání na MD a opět jsem narazila na emimino :)
Je tu někdo z Plzeňského kraje, kdo nějaký takový kurz absolvoval a komu ho (aspoň částečně) proplatil ÚP nebo nějaký jiný fond?
Zatím ještě na MD ani nejsem, ale chtěla jsem si udělat přehled co a jak.
Tímto bych chtěla diskusi trošku oživit, třeba se tu někdo ozve.
Určitě je to stále aktuální téma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
26.10.20 15:06

@Rachel_cz poptej se přímo na svém ÚP a nebo nějaké organizaci, která má dotaci z EU. Ale pokud budeš chtít proplacení z UP musíš být zaregistrována na ÚP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
28.10.20 15:41

@Aotearoa @Rachel_cz Momentalne tuto moznost nabizi Grafia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
29.10.22 20:03

Zdravím, opět obnovují protože se vše stále mění :D
Máte někdo zkušenost v poslední době s rekvalifikacnim kurzem přes UP na mateřské? Funguje to stále? Na netu jsem njc moc nenašla, samé staré články, dík ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18148
29.10.22 20:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
30.10.22 10:08

@Eliška neumím hledat :mrgreen: jsi zlatá děkuju!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze