Zdarma rekvalifikační kurz při rodičovské dovolené
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@silona píše:
@moija V našem městě jsou minimálně 2 organizace, které vám zaplatí z evropských fondů rekvalifikaci jen na tákladě toho, že pečujete o dítě do 15 let. Moje sestra dělá v jedné projektovou vedoucí. Sama jsem si v jiné organizaci nechala zaplatit gurz PC grafiky v rozsahu 80 hodin. Byla tam s námi i jedna paní přes ÚP a ta měla o dost horší podmínky… Doporučuji se obrátit na nějakou organizaci, co má vypsané projekty přes granty z EU…u nás se naopak rvou o zájemkyně.
Dobrý den, dívala jsem se na ty organizace v Plzni, ale nikde možnost kurzu přes granty EU jsem nenašla. Pouze, že spolupracují s ÚP. Můžu se zeptat, přes jakou organizací jste si to přesně dělala? Jsem taky Plzeňský kraj. Dekuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, náhodou jsem googlila jaké jsou možnosti nějakého sebevzdělávání na MD a opět jsem narazila na emimino ![]()
Je tu někdo z Plzeňského kraje, kdo nějaký takový kurz absolvoval a komu ho (aspoň částečně) proplatil ÚP nebo nějaký jiný fond?
Zatím ještě na MD ani nejsem, ale chtěla jsem si udělat přehled co a jak.
Tímto bych chtěla diskusi trošku oživit, třeba se tu někdo ozve.
Určitě je to stále aktuální téma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rachel_cz poptej se přímo na svém ÚP a nebo nějaké organizaci, která má dotaci z EU. Ale pokud budeš chtít proplacení z UP musíš být zaregistrována na ÚP.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aotearoa @Rachel_cz Momentalne tuto moznost nabizi Grafia.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, opět obnovují protože se vše stále mění ![]()
Máte někdo zkušenost v poslední době s rekvalifikacnim kurzem přes UP na mateřské? Funguje to stále? Na netu jsem njc moc nenašla, samé staré články, dík ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ellen-Robin našla jsem toto:
https://www.aperio.cz/…-uradu-prace
- načítám...
- Citovat
- Zmínit