Zdr. sestra z gyn. ambulance

7277
27.12.07 17:16

Maminy, jen jsem se chtěla zeptat, jestli nějste některá zdravotní sestra, která pracovala na gyn. ambulanci. Dostala jsem nabídku práce a chtěla bych se na něco zeptat. Já jsem totiž pracovala na lůžkové interně. Moc díky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12968
27.12.07 17:29

Šamotko, já sice nedělala v ambulanci, jen na porodním sále, ale myslím si, že to není špatná nabídka :wink: No, záleží teda asi na finanční nabídce, páč peníze jsou v dnešní době na prvním místě :lol: Hlavně se dobře rozhodni!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
27.12.07 17:51

Evculindo, díky za povzbuzení.
No nabídka je to zajímavá, mám z toho brouka, ale ještě nevím za kolik je to peněz. Dozvěděla jsem se to těsně před vánocemi. Jde o dva dny v týdnu od 15.30 do 19 a mám to skoro vedle baráku. Moc mě to láká, chtěla bych zkusit i něco jiného než internu. Původně jsem uvažovala, že až malýmu budou dva roky, zkusím to na zkrácený úvazek. A chtěla jsem se zajímat i o místo na jiném oddělení ( jsem dětská sestra), protože mám zničený záda. A tak jsem myslela, že by mi ta gynda mohla otevřít cestu i jinam. Jinak s hlídáním nemám problém, protože manžel je invalidní důchodce, tchýně půjde do důchodu příští rok a moje mamka má nepravidelnou pracovní dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.12.07 18:26

Samotko, docela ti to zavidim :-D

JA delala pred MD na gynde ale na oddeleni.

JAko privydelek je to dobre, vypadnes mezi lide- sice vetsinou zenske, ale prace je to Ok

TAky chodim k dr., co ma ordinacni dobru 2× v tydnu a teda sestra to tam ma v pohode. Ono hodne zalezi i na vztahu mezi dr. a sestrou,

Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
27.12.07 19:22

Jééé, to ti závidím. Jdi do toho!
Taky jsem interní sestra, ale hned bych do toho šla.
V čem vidíš problém? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
27.12.07 22:15

No vidíš, hlídání máš v pohodě, do ambulance kousek, přijdeš mezi lidi, nenadřeš se a penízky se hodí vždycky :wink: Takže pokud není jiný problém nebo překážka, tak bych do toho šla! Už bych taky potřebovala mezi lidi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
28.12.07 01:10

Já bych to být tebou taky brala. Nejsem sice z oboru, ale chodím učit vlastně celou mateřskou a je to super. Nejsi pořád s mimčem, máš kontakt s lidmi a pak se víc těšíš domu.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
28.12.07 13:11

Taky bych to brala, jsem taky zdr.sestra. Dělala jsem na ortopedicko-traumatologickém oddělení a před Vánoci jsem dostala nabídku do zubní ordinace. Byla jsem se tam podívat, vše ok, i doktorka super. Měla se mi ozvat jestli jo nebo ne a neozvala se. Tak teď nevím na čem jsem, škoda no, nástup měl být 8.ledna. Být tebou neváhám :wink:

Hodně úspěchů v práci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
28.12.07 21:21

Evculinda, kat-ka, xyz, halka, janinkaz, moc vám všem dík za podporu.
V pondělí je silvestr, nevím jestli bude dr. ordinovat, ale určitě nejpozději ve středu tam naběhnu a poptám se. Docela jste mě navnadili. Jen jsem zvědavá, jak to bude s těma poplatkama od nového roku. Jako jestli tam budu běhat s pokladničkou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
29.12.07 11:04

Uvidíš, já to tak žhavě nevidím… :wink: A dej určitě vědět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
2.1.08 16:39

Nazdárek sestřičky, tak jsem se dneska byla podívat v té gyn. ambulanci. Vypadá to tam pěkně, i práce se mi líbí, ale škoda, že to není za víc peněz. Nabízí mi 1500 Kč hrubého měsíčně. Ale já to beru. Jsem s dr domluvená, že mu zítra dám vědět. Už se na tu práci moc těším. V lednu budu docházet na zaučení a od února pojedu naostro. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
3.1.08 16:12

Ahoj.
No, to je teda dost málo. To je výsměch naší profesi! Ale ber to spíš jako přilepšení k mateřské a že vypadneš z domu :wink:
Ale na hlavní pracovní poměr bych teda takový plat nebrala!
 Z

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TAPTINKA
3.1.08 16:31

Ahoj Šamotko !

Jestli dobře počítám, přestože na matiku moc nejsem..

2 dny v týdnu = 8 dní měsíčně
1 den = 3,5hod = 28 hodin měsíčně
plat 1500 hrubého

Nemůžeš počítat s tím, že budeš odcházet přesně v 19,00 hod.. = víc hodin. Sice budeš mít nějaké „povyražení“, nebudeš pořád zavřená doma, to chápu, ale jen jestli to stojí za tu necelou padesátikorunu na hodinu ? Já vím, každá koruna dobrá, ale.. :roll: Já bych asi raději, když už bych chtěla mít chvilku odpočinku, vyrazila třeba ke kamarádce - mimčo tedy nechala u tatínka/babičky. Za ty peníze by mi to asi nestálo 8O

Ale nemůžu porovnávat, sama ještě máma nejsem, i když už teď si neumím představit až to jednou bude jak budu vycházet s mateřskou, takže bych třeba i já byla ráda za tak „málo“ :wink:

• Citovat
  • Upravit
7277
4.1.08 12:31

Xyz - plně s tebou souhlasím, je to výsměch naší práce.
TAPTINKA - vím, že by to spusta lidí za tyhle peníze nedělalo, ale… Vem si, za kolik jsem dělala v nemocnici (10 000-10 500), noční, soboty, neděle. Na interně je taky dost dřina s lidmi, jde tam o život,… To v ambulanci to bude pohoda. A kromě toho, manžel je ID, takže musím opravdu říct, že se nám hodí každá koruna. A poslední věc, proč jsem tu práci vzala. Před MD jsem dělala na lůžkové interně, ale ráda bych se pak vrátila jinak. Mám vyhřezlou ploténku a vzhledem k tomu, jak se musíme tahat s pacientama jsem tam minimálně jednou za rok doma s PN. Takže by mi ta gyn. ambulance mohla otevřít i cestu jinak. A v neposlední řadě mám práci ve zdravotnictví moc ráda.
Holky dík za názory a v pondělí se jdu zaučovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TAPTINKA
4.1.08 14:07

šamotka : to věřim, je to těžký :roll: každopádně držim palce :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie