Zdravá výživa - Flexi Pass

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12.7.14 18:45

Zdravá výživa - Flexi Pass

Ahoj, poradí mi některá z vás, v jaké zdravé výživě, bio obchodu, nebo něčem podobném, bych mohla uplatnit poukázky Flexi Pass? Vyhledávat v katalogu Sodexa už jsem zkoušela, ale moc to nefunguje a je to hrozně uživatelsky nepřívětivé. Děkuji :kytka:

EDIT: Nejlépe v Praze.

Příspěvek upraven 12.07.14 v 18:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19131
12.7.14 18:48

Flexi passy nejsou stravenky, takže jídlo na ně asi nenakoupíš…maximálně nějaké doplňky v lékárně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
12.7.14 18:53

Poptat se po krámkách, u nás je třeba krámek kde mají takové produkty a flexipassy tam berou :palec: (v Kladně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.14 18:56

@alenka84 To jsem si taky myslela, ale jak píše @darkblack, někde je opravdu berou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
12.7.14 19:25
@bubbagumpshrimp píše:
@alenka84 To jsem si taky myslela, ale jak píše @darkblack, někde je opravdu berou

Aha, to jsem netušila :) V Praze jsem ještě na takový nenarazila (a taky by mě to případně zajímalo, o zdravou výživu se zajímám a s flexipassama nevim co dělat, do kina moc nechodíme, v lékárně nakoupím jednou do roka prášky na bolest a tím končím, dostáváme v práci za 3000)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
12.7.14 19:45

@alenka84 a co zkusit takové ty lékárny co mají přímo vevnitř koutek zdravé výživy? :think:
manžel má TicketMulti, trochu jiné… a právě je utrácíme většinou na Budějovické v lékárně v přízemí polikliniky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
12.7.14 19:47

Ahoj, flexipassy berou v lékárně na Budějovické, mají celkem velké oddělení zdravé výživy. Je to lékárna v poliklinice, ne v obchoďáku. Možná je bere ješte Maranatha na Brumlovce. ale tam si nejsem jistá, jestli brali normální stravenky nebo ty flexáče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
12.7.14 19:55
@VendulaB. píše:
Ahoj, flexipassy berou v lékárně na Budějovické, mají celkem velké oddělení zdravé výživy. Je to lékárna v poliklinice, ne v obchoďáku. Možná je bere ješte Maranatha na Brumlovce. ale tam si nejsem jistá, jestli brali normální stravenky nebo ty flexáče.

super, díky za tip, přes Budějovickou jezdím denně z práce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
12.7.14 23:55

Flexipassy se dají ještě použít na masáže, fitko apod. Mám pocit, že je brala i jedna větší lékárna na Knížecí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Nutriční poradna (3-18 let)

Ikona - Michaela Boukalová Tomešová

Michaela Boukalová Tomešová DiS.