Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ráda bych vaše rady ohledně kočárku měl by být hlavně nízký merim 145 cm jsem malinka
takže proe docela těžké sehnat tak nízký kočár leda, že pro panenky:mrgreen:
.Nyní mám g mini grend docela dobrý přes boudu vidím takže aspoň, že tak.Ale chtěla bych aspoň podobně nízký jiné značky
prosim prozradíte mi, které přesně kočárky to jsou? Taky aby byli nafukovací kola a pohodlny pro mimo. Tento co mám je sportovní verze ujde, ale nejsme úplně sním spokojená není ani pérovaci maminky asi chápu, když chci v něm uspat malého tak jen vozím
prostě nezvyk Tak budu ráda za každou odpověď. Určitě tu někdo taky řeší takový problém. V obchodech jsem byla minulé se dívat, ale všude na mě vysoké kočárky až mi to bylo líto
tak jsem zvědavá na vaše rady pokud možno jaké máte pro holčičky kočárky plánujeme holku tak snad se zadari ![]()
Tak oprava vlastním kočárek zn. G mini trend ten je nizzsi 🤦děkuji 😊
Ježíši
dopředu se omlouvám za chyby v textu nějak to tam samo ta klávesnice zrádná píše si co chce ![]()
Zkuste Easy Walker QTRO, ten je docela nízko, viděla přes něj i kámoška co má 155 cm, má sklápěcí rukojeť a ta je v nejnižší poloze cca 70 cm nad zemí (nemám metr tak to odhadují na počet dlaní).
Bugaboo, s tím když vidím někoho vyššího 160cm, tak mi to přijde hrozné. Nedejbože když to veze dvoumetrový chlap
. Fakt jak kočárek pro panenky
Dobrý den,
doporučuji využít naší skvělé poradny o výběru kočárků a autosedaček, kde Vám poradí přímo odborník ![]()
https://www.emimino.cz/…autosedacek/
Přejeme Vám, ať se holčička zadaří.
Hezký den
Za eMimino - Natálie ![]()
Děkuji já si nevšimla, že to píšu anonymní 🤦 🙈jste moc hodné už jsem čekala, že mě tu za ten dotaz ukamenujete, ale jste zlaté Bugaboo asi vyhrál
k_hand:
k_hand:
k_hand:
k_hand:
Ženský jenže těch Bugaboo je taková spousta
myslíte si, že jsou všechny stejně nízké nerada bych nějaký az moc vysoký