Zdravotnický asistent

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
970
7.12.13 15:45

@Zami Tak to jsem vůbec netušila, že něco takovýho v případě ZA existuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zami
7.12.13 15:50

@aprazanda no, o tom tady s @rokris diskutujeme :-)
v pohodě, i to naše české zdravotnictví jde dopředu.

• Citovat
  • Upravit
28.2.14 12:08

Práce zdravotnický asistent je k ničemu! A co víc do ted se cítím ukřivděna, že já sama jsem si ten obor nevybrala hlásila jsem se na všeobecnou sestru dělala jsem na ni i přijmačky. A pak z toho vylezl zdravotnický asistent. Začla jsem studovat v roce 2004 a ukončila maturou 2008. na výšku sem zkoušela několikrát denní a dálkoví, ale asi na to prostě nemám na ty přijmačky v Pardubicích jinde sem si nepodávala… prostě to stojí za… no :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
28.2.14 12:25

Tak dcera jde nakonec na učňák. Obor ošetřovatel. Mám info přímo ze špitálů, že ZA je momentálně celkem k ničemu. Dcera v tom zdravotnictví chce být a učňák bude aspoň jednodušší. Pak třeba nádstavbu ZA, kdyby se v tom něco změnilo. :think:

• Citovat
  • Upravit
1
23.4.15 15:02

Ahoj Všechni pracuji v nemocnice na interním oddělení nastupoval jsem na pozice zdravotního asistenta s tím že Vrchni mi řekla pokud budu šikovný klidně mě závislí pravomoci!!! Ale teď se stal problém a nevím jak mám ho vyřešit Stanični sestra mě patrně posouvá do po živě sanitáře!!! Problém spočívá v to. Ze nám skolabovaka sanitářka a Stanični sestra se ne ptala u me a nařídila mě 4 služby jako sanitáře!! Samozřejmě jsem byl proti. Prosím pomoc radu
Kdo ví jestli Stanični ma pravomoci me posouvat do pozice sanitáře??? Nebo to nemůže dělat?? Když ve smlouvě to nemám uvedeny a jak bych se měl bránit nebo postopat v teto situace
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
23.4.15 15:41

Hele, nejlepší bude, když dotaz položíš na FB do skupiny Ošetřovatelstvi. info
https://www.facebook.com/…telstvi.info?…
Tam dostaneš přesné informace.
Já bych řekla, že aby tě mohla staniční přeřadit na pozici sanitářky, tak by s tebou musela sepsat novou smlouvu. Pokud ti řekla, jestli bys vykonával 4 služby místo sanitáře, tak je to samozřejmě jaksi neoficiálně a musí ti ty služby zaplatit jako ZA, prostě tak, jak máš ve smlouvě. To by byly jako 4 služby navíc k těm tvým standartním na pozici ZA? Nebo jak to chce udělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.7.17 12:53

Zdravím, existuje i nástavbové studium tohoto typu, když mám výuční list uplně v jiném oboru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
18.7.17 14:42

Dálkové - Tábor, Brno na Jaselské, Praha Ruská, Praha Ječná, Nymburk, Ústí nad Labem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.7.17 22:04

A denní neexistuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie