Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Alriga píše:
Já nevím, jakou máš ty profesi. Vzhledem k hrubkám asi nebudeš absolventka vysoké školy. Trochu respektu k lidem, kteří něco umí a mají obrovskou zodpovědnost, by ti neškodilo.
S hrubkama nemá VŠ?
Tak na to bych v dnešní době nesázela.
Podle e-mailu v práci tipuji věk podepsaných Ing. ![]()
@Akinee píše:
S hrubkama nemá VŠ?Tak na to bych v dnešní době nesázela.
Podle e-mailu v práci tipuji věk podepsaných Ing.
Má Vysokou školu života.
@Akinee píše:
V bývalé práci, když byl pryč ředitel 3 týdny, pohoda, žádná změna. Když chyběla uklízečka 2 dny, to byl masakr.
A teď si představ, kdyby ve městech nebyli třeba měsíc k dispozici žádní řidiči, prodavači, skladníci, doplňovači zboží, popeláři, metaři… ![]()
@Ms.Ragdoll píše:
A teď si představ, kdyby ve městech nebyli třeba měsíc k dispozici žádní řidiči, prodavači, skladníci, doplňovači zboží, popeláři, metaři…
Radši ani ne
Taky máte při vaření pocit, že ten plyn má dneska houby výhřevnost? ![]()
@M_Vladim píše:
Taky máte při vaření pocit, že ten plyn má dneska houby výhřevnost?
Já jsem v pohodě, vařím na indukci ![]()
@M_Vladim píše:
Taky máte při vaření pocit, že ten plyn má dneska houby výhřevnost?
Před chvilkou jsem si to stejné říkala u el., když dlouho trvalo ohřát vodu na špagety k boloňské.
Je teda fakt, že nemám úplně ok podmínky na vaření. Mám přenosnou plotnu. Ale i tak to trvalo dýl, než jindy.
@Modesta píše:
Já jsem v pohodě, vařím na indukci
Jo, to bude levnější.
![]()
Bojler se nám přes noc nahříval natřikrát. ![]()
Me to nenaštve, stejně s tím nic neudělám a krátit si život takovým stresem mi je k ničemu
@M_Vladim píše:
Jo, to bude levnější.![]()
Bojler se nám přes noc nahříval natřikrát.
A? To klidne muze, kdyz je treba, povely pro HDO se prizpusobuji podminkam v distribucni soustave.
@větvička1 píše:
A? To klidne muze, kdyz je treba, povely pro HDO se prizpusobuji podminkam v distribucni soustave.
Právě.
Podmínky nedovolovaly nabití na obvyklé jednu, nebo dvě „směny“. O něčem to svědčí. ![]()
Mimochodem: Přes Jamal (ruský plynovod) teď teče plyn do Číny, která je energeticky na kolenou. ![]()
@M_Vladim píše:
Právě.Podmínky nedovolovaly nabití na obvyklé jednu, nebo dvě „směny“. O něčem to svědčí.
Mimochodem: Přes Jamal (ruský plynovod) teď teče plyn do Číny, která je energeticky na kolenou.
Hele, ale na to staci obycejna porucha nekde na tvoji lince ![]()
@Zumpa píše:
Zdražení přijde a bude bolet.
Už přišlo a bolí… Bohužel ještě bude bolet mnohem víc…
@Magical-eyes píše:
Už přišlo a bolí… Bohužel ještě bude bolet mnohem víc…
Jo… proti tomu, co nás čeká, bych ještě nemluvil o bolesti, zatím to jen tak lechtá peněženky ![]()